ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ

Να μην ξανακούσω για προβλέψεις απο δημοσκοπήσεις. Είδαμε όλοι τα χάλια των δημοσκοπήσεων τόσο στο δημοψήφισμα όσο και στις τελευταίες εκλογές.Χειραγώγηση δεν μας χρειάζεται. Το τοπίο στην ΝΔ είναι θολό και κάθε πρόβλεψη είναι καφενειακού επιπέδου.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

Τweet του από τον Μάιο του 2014. Άραγε άκουσε τον υπουργό του χθες βράδυ στον ;;;

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Κλειστα τα ειδικα σχολεια τεραστια κενα αναπληρωτων στην εκπαιδευση χαος που δεν εχει προηγουμενο. Να θυμισω οτι περσι αυτα ειχαν εξελιχθει ομαλα. Αφιερωμενο σε οσους ελεγαν οτι τα πραγματα με την Αριστερα δεν μπορουν να γινουν χειροτερα....

ΠΡΟΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Φιλοι αγροτες το οπλο ηταν η ψηφος σας. Τωρα οσα τρακτερ και να βγουν ειναι πολυ αργα. Μετα την απομακρυνση απ'την καλπη ουδεν λαθος αναγνωριζεται.

ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΤΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Θα ηθελα οσους φωναζουν για την φοροκλοπη ΦΠΑ και πολυ ορθα κανουν να φωναζουν παραλληλα για τους διορισμους στο δημοσιο για τους εκατονταδες αχρηστους οργανισμους σιτισης αργοσχολων για την αμεση απολυση επιορκων και απατεωνων λειτουργων για την περιστολη ενος σπαταλου κρατους. Αλλως ειναι υποκριτες και απλως ενδιαφερονται για το αρμεγμα της κρατικης αγελαδας.

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ;

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ;;;;

Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΝΩ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ; ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ 1 ΕΚ ΕΥΡΩ...

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ;

Όλοι αυτοί οι αγανακτισμένοι διαδηλωτές με τα αντίσκηνα και τις μουντζες όταν ψηφίζονταν τα διάφορα μεσοπροθεσμα που πήγαν μωρέ παιδιά; Επίσης όλοι αυτοί οι διαδηλωτές με τις κοτσίδες και το ασίγαστο δήθεν επαναστατικό ταμπεραμέντο που στον άνεμο κρύβονται τώρα; Ακόμη οι συνεχείς απεργίες που είναι; Και αυτές στο ψυγειο; Α ναι καταλαβα. Δεν μας νοιαζουν τα σκληρά μέτρα αρκεί να τα ψηφίζει η αριστερά..

Σφοδρή επίθεση Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλ. Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλ. Τσίπρα

Κόμμα μηχανισμών η Ν.Δ., καταγγέλλει ο βουλευτής

INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
«Όταν ο κ. Τσίπρας ζητάει τώρα προτάσεις να του θυμίσω ότι προεκλογικά είχα καταθέσει κοστολογημένες προτάσεις ισοδύναμων μέτρων που αφορούσαν στην περικοπή των δαπανών» έσπευσε να σημειώσει ο κ. Μητσοτάκης (φωτ. αρχείου).

Ισόβια στον Γιάννη Σμπώκο για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών


Ισόβια στον Γιάννη Σμπώκο για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών


Ο Γιάννης Σμπώκος, πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών οδηγείται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΟ Γιάννης Σμπώκος, πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών οδηγείται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον άλλοτε επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του υπουργείου Άμυνας Γιάννη Σμπώκο.
Πολυετείς καθείρξεις επιβλήθηκαν σε δύο ακόμη στελέχη της υπηρεσίας για την υπόθεση της προμήθειας του συστήματος τηλεπικοινωνιών του Στρατού “ΕΡΜΗΣ 2”, επί θητείας στο υπουργείο του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Το δικαστήριο, μετά από πολύμηνη διαδικασία, κήρυξε σήμερα ενόχους για βαριές κατηγορίες τον Γιάννη Σμπώκο, που ήδη εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών για παράνομες αμοιβές που έλαβε μαζί με τον κ. Τσοχατζόπουλο από τα υποβρύχια και τους πυραύλους TOR M1, τον πρώην αναπληρωτή διευθυντή Εξοπλισμών Αντώνη Κάντα και το στέλεχος της Διεύθυνσης Εξοπλισμών Νίκο Λεονταρίτη.
Στον κ. Σμπώκο, επί σειρά ετών στενότατο συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου. το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, ενώ στους δύο συγκατηγορουμένους του δέχθηκε τα ελαφρυντικά της ειλικρινούς μεταμέλειας και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη. Έτσι στον κ. Κάντα επέβαλε ποινή κάθειρξης 25 ετών και στο κ. Λεονταρίτη 20 ετών.
Οι τρεις κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν για άμεση συνέργεια σε απιστία, με την επιβαρυντική περίπτωση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, ενώ ο Αντώνης Κάντας βαρύνεται επιπλέον με τις κατηγορίες της παθητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Στην υπόθεση ήταν κατηγορούμενος άλλος ένας υψηλόβαθμος υπάλληλος της Διεύθυνσης Εξοπλισμών ο οποίος έχει αποβιώσει.
Για την προμήθεια του επίμαχου συστήματος τηλεπικοινωνιών του στρατού, φέρεται να έχει τελέσει απιστία, κατά το κατηγορητήριο, και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αδίκημα ωστόσο που έχει παραγραφεί για τον πρώην υπουργό καθώς δεν ασκήθηκε δίωξη από τη Βουλή.
Ο Α. Κάντας , πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών, έχει ομολογήσει ότι δωροδοκήθηκε για το συγκεκριμένο οπλικό σύστημα, ενώ ο άλλοτε προϊστάμενος του, διευθυντής Εξοπλισμών Γ. Σμπώκος αρνείται την κατηγορία.
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκανε δεκτά τα αιτήματα των Αντώνη Κάντα και Νίκου Λεονταρίτη, περί αναστολής στην έκτιση της πρόσκαιρης κάθειρξης που τους επέβαλε για την υπόθεση με το σύστημα ΕΡΜΗΣ 2.
Αντίθετα, απορρίφθηκε ως μη νόμιμο το αίτημα του Γιάννη Σμπώκου που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση.
Οι δικαστές με την αναστολή στους Κάντα και Λεονταρίτη, τους επέβαλαν τους περιοριστικούς όρους της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα, τρεις και δύο φορές το μήνα αντίστοιχα και της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.
Στους καταδικασθέντες επιβλήθηκε 10ετής στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων τους.
Τζ. Βινιεράτου, Αθηναϊκό Πρακτορείο, Αθήνα

ΠΗΓΗ:  http://mignatiou.com/

ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΟΚ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Χαράτσι ΣΟΚ σε μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες για να σωθεί το ασφαλιστικό!

Βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη διάσωση του ασφαλιστικού συστήματος καλούνται να βάλουν μισθωτοί και ελεύθεροι επαγγελματίες. 
Για να γεμίσει ο κουμπαράς του αποθεματικού η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβάλει έκτακτη εισφορά υπέρ του ασφαλιστικού
Το υπουργικό συμβούλιο συνεδριάζει αύριο Τρίτη με βασικό θέμα τις αλλαγές στο ασφαλιστικό -το σχετικό νομοσχέδιο θα εισαχθεί προς ψήφιση στη Βουλή ως τα μέσα Νοεμβρίου- και ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος θα παρουσιάσει την πρόταση της Επιτροπής Σοφών υιοθετώντας επί της ουσίας την πρόταση για τη δημιουργία αποθεματικού.
Για να γεμίσει ο κουμπαράς του αποθεματικού η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβάλει έκτακτη εισφορά υπέρ του ασφαλιστικού στους μισθωτούς, στα λεγόμενα «υψηλά» εισοδήματα αλλά και σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.
Όσον αφορά στο πως θα γίνει η παρακράτηση της εισφοράς θα υπάρξουν για όλους τους εργαζόμενους συγκεκριμένα ποσοστά, τα οποία θα κλιμακώνονται ανάλογα με το μισθό τους. Στα υψηλότερα κλιμάκια, τμήμα της εισφοράς που θα δίνει ο ασφαλισμένος θα παρακρατείται για την ενίσχυση του αποθεματικού και δεν θα πιστώνεται στον ατομικό του λογαριασμό.
Για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες θα θεσπιστεί μια ασφαλιστική εισφορά της τάξεως του 1,3 – 1,7% η οποία μάλιστα θα καταβάλλεται μαζί με τον ΦΠΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο «υψηλόμισθος» να θεωρείται όποιος λαμβάνει μισθό 2000 ευρώ και άνω, ενώ για όσους εργάζονται με καθεστώς αυτοαπασχόλησης και για τις επιχειρήσεις η κυβέρνηση σχεδιάζει να θεσμοθετήσει ποσοστιαία εισφορά επί του τζίρου. Αναλυτικότερα επί του καθημερινού ή του μηνιαίου τζίρου θα θεσπιστεί μιαασφαλιστική εισφορά της τάξεως του 1,3 – 1,7% η οποία μάλιστα θα καταβάλλεται μαζί με τον ΦΠΑ.
Το σχέδιο του υπουργείου προβλέπει μία μίνιμουμ εισφορά η οποία θα φτάνει τα 100 ευρώ ανά μήνα και από εκεί και πέρα κάθε ασφαλισμένος θα πληρώνει την εισφορά που αντιστοιχεί στον τζίρο που πραγματοποιεί ή στα κέρδη που δηλώνει. Όσον αφορά στην περίπτωση που ο ασφαλισμένος παρουσιάζει μηδενικά κέρδη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα καταβάλει το ελάχιστο ποσό της εισφοράς η οποία θα τον διασφαλίζει με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, και θα αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία θα υπολογιστεί η σύνταξή του.
Έτσι μισθωτοί και ελεύθεροι επαγγελματίες πέρα από τις αλλαγές, επί τα χείρω, στο ασφαλιστικό που αφορούν τους ίδιους θα πρέπει να καταβάλλουν και τον οβολό τους για το κλείσιμο της τρύπας σε ένα σύστημα του σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία θα μεγαλώνει διαρκώς λόγω της φτωχοποίησης μεγάλου μέρους του πληθυσμού, της μείωσης του εργατικού δυναμικού, του τεράστιου ποσοστού ανεργίας και του δημογραφικού.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr και http://thecaller.gr

Το σχολιο μου: Στον αγυριστο Συριζα. Το μυαλο σας ειναι μονο στα κρατικοδιαιτα βολεμενα.

ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Αραγε γιατι ξαφνικα σταματησε το αισχος των συνεχων καταληψεων σχολειων που ειχε γινει μοδα χωρις καν αιτηματα; Ξαφνικα λυθηκαν τα προβληματα της παιδειας; Δεν υπαρχει περιπτωση. Αρα μαλλον οι υποκινουντες το σοου εγιναν κυβερνηση και επαυσε το παραμυθι.

ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Οταν αυτο που εβγαζε το ελληνικο πανεπιστημιο για δεκαετιες ηταν πολλες φορες σωρεια κομματοσκυλων φοιτητοπατερων συνδικαλιστων με μονο προσον την κομματικη ταυτοτητα και την συμμετοχη σε πορειες και συνθηματα κλισε και ανευ ουσιας τι περιμενατε οτι θα γινει με το μελλον της χωρας;

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"