ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Η 'Ελενα Ματσούκα με τον δικηγόρο Ευάγγελο Ιωαννίδη για την ονομασία των...

Συνέντευξη στο Ράδιο Σύμπαν του Σίδνευ στην Έλενα Ματσούκα του δικηγόρου και στελέχους της ΝΔ για το Μακεδονικό και όλα τα θέματα πολιτικής επικαιρότητας.

Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;


Ενώ ο ψευδομουφτής στην Κομοτηνή βρίζει την Ελλάδα και δεν συγκινείται ούτε η κυβέρνηση των δήθεν προοδευτικών ούτε κάποιος εισαγγελέας να εφαρμόσει τον πολυδιαφημισμένο αντιρατσιστικό νόμο για προκλητικές δηλώσεις μίσους και ρατσισμού εναντίον των Ελλήνων εγώ ρωτώ υποκριτές ο νόμος αυτός ισχύει μόνο για μητροπολίτες και όποιους δεν λένε αυτά που σας αρέσουν; Άντε να χαθείτε Φαρισαίοι του Σύριζα και των διαφόρων εγκαθέτων των Παρατηρητηρίων δικαιωμάτων κλπ ξενοκίνητων οργανώσεων.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ

Κυριε Κοτζια αφου αναφερεστε στο Διεθνες Δικαιο για την Βορειο Ηπειρο γνωριζετε οτι εχει υπογραφει το πρωτοκολλο της Κερκυρας και ειναι εν ισχυ. Αρα μια και θελετε να μιλησουμε για διεθνες δικαιο για να δειτε ποσο αστειο ειναι σας ρωτω γιατι δεν ζητατε την πληρη εφαρμογη του απο την Αλβανια αφου προβλεπει την πληρη αυτονομια της Βορειου Ηπειρου με την υπογραφη της Αλβανιας; Το διεθνες δικαιο δεν επιβαλλει την εφαρμογη των συνθηκων; Αυτα περι κυριαρχου κρατους για το θεμα να τα αφησετε εκει που ξερετε. Εκτος αν διεθνες δικαιο για εσας σημαινει να αναγνωριζονται κρατη παρα τα ισχυοντα σε διεθνεις συνθηκες οπως η ΦΥΡΟΜ και οχι η εφαρμογη του πρωτοκολλου αυτονομιας της Βορειου Ηπειρου. Δεν εχετε δικαιωμα να παραιτηθειτε απο οσα προβλεπονται στο πρωτοκολλο αυτο. Εκτος αν ειστε ετοιμοι να αναγνωρισετε ασμένως το Κοσσοβο κοντρα στην Σερβια αλλα να θαψετε παραλληλα οσα προβλεπονται απο το 1914 για την Βορειο Ηπειρο.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"