ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

7.000 ΜΕ ΜΠΛΕ ΑΙΜΑ


           Απίστευτο: 7.000 άνθρωποι έχουν μπλε αίμα

Εντύπωση προκαλεί η είδηση ότι 7.000 άτομα σε όλο τον κόσμο, έχουν μπλε αίμα.

Απίστευτο: 7.000 άνθρωποι έχουν μπλε αίμα

Την αποκάλυψη έκαναν επιστήμονες, εξηγώντας ότι οι γαλαζοαίματοι δεν τυγχάνουν... «ευγενικής καταγωγής» απλά ο σίδηρος στο αίμα τους, έχει αντικατασταθεί από χαλκό.
Καθηγητής στο Κέντρο Αιματολογίας του Λονδίνου Efresi Robert, εξήγησε: «Στον κόσμο υπάρχουν περίπου 7000 άτομα των οποίων το αίμα έχει μια μπλε απόχρωση. Αποκαλούνται κυανητικοί από το cyanea (Λατινικά – μπλε)., χωρίς την αλλαγή όμως των λειτουργιών του, το χρώμα μπλε-ιώδες προέρχεται από τις προσμείξεις χαλκού και σιδήρου ». Αποκάλυψε μάλιστα, ότι το μπλε αίμα, είναι η εξέλιξη του αίματος, καθώς στο μπλε δεν επιτίθενται μικρόβια και πήζει ίσως και 3 φορές πιο γρήγορα από το κανονικό αίμα.Οι επιστήμονες, από την άλλη, αποδίδουν την εμφάνιση κυανητικών με τους νόμους της εξέλιξης.
Στην περίπτωση των φυσικών καταστροφών ή περιβαλλοντικών μεταβολών ή αλλαγή επιδημιών, όταν τα «κανονικά» πεθαίνουν τα «μετατραπόμενα» μένουν ζωντανά και δημιουργούν νέους πληθυσμούς.
Οι κυανητικοί δεν υποφέρουν από τις συνήθεις ασθένειες του αίματος – τα μικρόβια αποτυγχάνουν να επιτίθενται στα κύτταρα του χαλκού. Το μπλε αίμα πήζει πολύ πιο γρήγορα και ακόμη και οι σοβαροί τραυματισμοί δεν προκαλούν αιμορραγία.

ΠΗΓΗ:http://www.newsbomb.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ! ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ.

“ΒΟΜΒΑ” ΣΡΕΝΤΕΡ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ


 “ΒΟΜΒΑ” ΣΡΕΝΤΕΡ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: “ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ”!

Νέα σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο τέως καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ κατά των γερμανών πολιτικών που διακινούν τα σενάρια της δραχμής.

Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ προειδοποιεί για τις ολέθριες συνέπειες που...
θα είχε ενδεχόμενη διάλυση της ευρωζώνης. ”Η κατάρρευση του ευρώ θα σήμαινε ότι η ισοτιμία ενός γερμανικού νομίσματος θα εκτοξευόταν στα ύψη.Θα ήταν ασύλληπτες οι επιπτώσεις μιας τέτοιας εξέλιξης για την εξαγωγική μας οικονομία.”

Ο τέως καγκελάριος αμέσως μετά τα ”έχωσε” στον γενικό γραμματέα των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Αλεξάντερ Ντόμπριντ για τις δηλώσεις του περί εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη. ”Έχουμε πολλούς που πιστεύουν ότι για εσωτερικούς λόγους θα πρέπει να πουν κάτι. Έτσι ένας γενικός γραμματέας στη Βαυαρία θέλει να διασφαλίσει την δουλειά του βρίζοντας την Ελλάδα”, είπε χαρακτηριστικά ο σοσιαλδημοκράτης πολιτικός.

ΠΗΓΗ:makeleio.gr

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"