ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ομολογία Σταϊκούρα για το χρέος

Ομολογία Σταϊκούρα για το χρέος

Το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο, παραδέχεται ευθέως ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. «Ας μην αυταπατώμεθα, η προοπτική να καταστεί βιώσιμο το δημόσιο χρέος χωρίς ουσιαστική παρέμβαση, λόγω της βαθιάς και παρατεταμένης ύφεσης, είναι προβληματική», δήλωσε σε συνέντευξή του στα «Επίκαιρα». «Πρέπει να ληφθούν αποφάσεις ελάφρυνσης του δημόσιου χρέους.
Προφανώς ο τρόπος αντιμετώπισης μπορεί να βρεθεί. Θα τον συζητήσουμε» πρόσθεσε, ευθυγραμμιζόμενος με τους Ευρωπαίους αξιωματούχους που μιλούν για πιθανή επιμήκυνσή του.
Παράλληλα αφήνει ανοικτό και το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο δημοσιονομικό κενό μετά το 2014, το οποίο όμως δεν πρέπει να καλυφθεί με νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και από πρόσθετες φορολογικές επιβαρύνσεις.
Τέτοια πανηγυρική ομολογία πλήρους αποτυχίας του μνημονιακού προγράμματος και μάλιστα από καθ' ύλην αρμόδιο υπουργό, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περίμενε...

Η ΤΡΟΙΚΑ ΖΗΤΑ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΒΟ

Μπλόκαρε η τρόικα την εκκαθάριση εν λειτουργία της αμυντικής Βιομηχανίας - Συναγερμός σε υπουργείο Αμυνας και Μαξίμου!


Απολύσεις χωρίς αποζημίωση στην αμυντική βιομηχανία ζητούν οι τροϊκανοί

- Μέσω e-mail ζητά λουκέτο εδώ και τώρα η τρόικα
- Με “ξαφνικό θάνατο” απειλούνται πλέον οι επιχειρήσεις του Δημοσίου
- Στελέχη της κυβέρνησης δηλώνουν: πάμε για μάχη με την τρόικα
- Πρόεδρος των εργαζομένων στο Newsit: "Στην ουσία καταργούν την αμυντική βιομηχανία της χώρας"

Απέρριψε η τρόικα το σχέδιο της κυβέρνησης για εκκαθάριση εν λειτουργία της ΕΛΒΟ και ουσιαστικά με ένα ψυχρό e-mail η τρόικα βάζει τέλος στα σενάρια που ήθελαν μερική διάσωση της βιομηχανίας αλλά και κάποιων από τις θέσεις εργασίας.

Η απάντηση των τροϊκανών έχει προκαλέσει την αντίδραση της κυβέρνησης καθώς ουσιαστικά οι τροϊκανοί ζητούν να μπει λουκέτο στη βιομηχανία οχημάτων και να απολυθούν στο σύνολό τους οι εργαζόμενοι και μάλιστα χωρίς αποζημίωση.

Ουσιαστικά οι τροϊκανοί απαιτούν να ακολουθηθεί η μέθοδος που ακολουθήθηκε στην ΕΡΤ και πλέον ανοίγουν το δρόμο για “ξαφνικό θάνατο” και άλλων επιχειρήσεων του Δημοσίου.


Σε συναγερμό βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργείο Άμυνας και οι σύμβουλοι της κυβέρνησης

Με την λήψη του μέιλ χθες το βράδυ υπήρξε συνεργασία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του Αντιπροέδρου κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και της Αν. Υπουργού Αμυνας κ. Φώφης Γεννηματά, ενώ αυτή την ώρα - συνεργάτες του κ Σαμαρά, της αναπληρωτή Υπουργού Αμυνας και οι τεχνοκράτες σύμβουλοι της κυβέρνησης συνεδριάζουν στο Μέγαρο Μαξίμου για την απρόσμενη - και ακατανόητη - κίνηση της τρόικας.
ΠΗΓΗ: NEWSIT

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

Αλλάζει το σύστημα των δημοτικών εκλογών

                                                          
                                                           Εκλογή δημάρχου από τον πρώτο των εκλογών γύρο με 42%
Αλλάζει το σύστημα των δημοτικών εκλογών – Πως θα ψηφίζουμε- Εκλογές με μόνο δύο ψηφοδέλτια για όλους τους συνδυασμούς
- Με αλφαβητική σειρά τα ονόματα των υποψηφίων και εκλογή με σταυρόΟι δημοτικές εκλογές θα είναι το πρώτο τεστ της κυβέρνησης σε εκλογική μάχη. Το σύστημα των εκλογών όμως φαίνεται ότι αλλάζει. Όλα δείχνουν ότι η εκλογή δημάρχων και συμβούλων δεν θα γίνει με το γνωστό μέχρι τώρα τρόπο. Μάλλον μόνο η κάλπη θα μείνει ίδια, καθώς θα αλλάξουν ως και τα ψηφοδέλτια...
Σε δύο ψηφοδέλτια όλοι οι υποψήφιοι
Οι πληροφορίες λένε ότι οι αλλαγές αφορούν στις αμέσως επόμενες εκλογές του Μαϊου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές με ρύθμιση της κυβέρνησης δεν θα υπάρχουν πολλά ψηφοδέλτια, αλλά μόνο δύο για όλους τους συνδυασμούς. Το ένα θα περιλαμβάνει όλους τους υποψήφιους δημάρχους και το άλλο όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.
Και στις δύο περιπτώσεις τα ονόματα θα αναφέρονται με αλφαβητική σειρά.
Με 42% δήμαρχος από τον πρώτο γύρο
Για να εκλεγεί κάποιος δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή θα πρέπει να συγκεντρώσει το 42% των ψήφων, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα προκρίνονται στον δεύτερο γύρω οι πρώτοι υποψήφιοι.Οι δημοτικοί σύμβουλοι θα εκλέγονται από τον πρώτο γύρο με το σύστημα της απλής αναλογικής.
Οι αλλαγές αυτές συζητήθηκαν χθες στη συνάντηση Σαμαρά – Μιχελάκη με κύριο στόχο, όπως διαμηνύει το Μαξίμου, να απεγκλωβιστούν οι δημοτικές εκλογές από τον εναγκαλισμό των κομμάτων.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"