ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;




ΠΗΓΗ: ΑΓΝΩΣΤΗ

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ;

 ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ;

Το γεγονός ότι ανάμεσα στα προτεινόμενα πολιτικά πρόσωπα για τη σύσταση προκαταρκτικής για τη λίστα Λαγκάρντ βρίσκονται τα ονόματα του Γ. Παπανδρέου και του Ευ. Βενιζέλου έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στη ΝΔ, καθώς δεν είναι λίγοι οι «γαλάζιοι» βουλευτές που σκέφτονται να ψηφίσουν υπέρ της παραπομπής κυρίως του πρώην Πρωθυπουργού.

Γι' αυτόν τον λόγο δόθηκε εντολή από το Μαξίμου στον Γραμματέα της Κ.Ο Θανάση Μπούρα να διαμηνύσει στους βουλευτές της ΝΔ ότι θα πρέπει να ακολουθήσουν την κυβερνητική «γραμμή» διότι σε αντίθετη περίπτωση θα βρεθούν εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας. Το «πρέσινγκ» προς τους βουλευτές της ΝΔ αναμένεται να αρχίσει τις επόμενες ημέρες και θα κορυφωθεί λίγο πριν από την ψηφοφορία της Πέμπτης.

Ωστόσο το έργο θα είναι δύσκολο, καθώς η ψηφοφορία είναι μυστική και κανείς δεν θα γνωρίζει τι ψήφισαν οι βουλευτές. Για αυτό γίνεται προσπάθεια να στηθούν τρεις και όχι τέσσερις κάλπες (όσες και οι προτάσεις των κομμάτων) στην ψηφοφορία της Πέμπτης προκειμένου να διασφαλιστούν οι όποιες διαρροές. Στο ενδεχόμενο αυτό αντιδρούν έντονα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και κατηγορούν την κυβέρνηση για ξεκάθαρη παραβίαση του Συντάγματος.

Συνομιλητές του Πρωθυπουργού υποστηρίζουν πως η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης δεν θα πρέπει να επηρεάσει την πορεία του κυβερνητικού έργου το οποίο βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του. Σημειώνουν επίσης πως δεν θα πρέπει να υπάρξει συγκάλυψη της υπόθεσης της λίστας Λαγκαρντ όπως ακόμη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Άλλωστε αυτή είναι και η εντολή που έχει δώσει ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς.

Μία ακόμη σημαντική παράμετρος για την οποία ανησυχεί το Μαξίμου είναι η κοινωνική συνοχή, η οποία δεν αποκλείεται να κλονιστεί μετά την ψηφοφορία της Πέμπτης.

ΠΗΓΗ: REAL.GR

TO ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.

Κωνσταντοπούλου: Γιατί απέκρυψαν τη συνάντησή τους

Κωνσταντοπούλου: Γιατί απέκρυψαν τη συνάντησή τους οι Βενιζέλος-Διώτης;


Κωνσταντοπούλου: Γιατί απέκρυψαν τη συνάντησή τους οι Βενιζέλος-Διώτης; 

Οι κ.κ. Βενιζέλος και Διώτης, απέκρυψαν τη συνάντηση που είχαν οι δύο τους και ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, στις 8 Ιουλίου του 2011, ημέρα που αποδίδεται η μεταγραφή της λίστας Λαγκάρντ, είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνταντοπούλου, στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή. «Την ίδια στιγμή, όπως είπε,  και ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Διώτης , έλεγαν σε σύμπνοια μεταξύ τους, ότι συναντήθηκαν στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου.  Από το γεγονός αυτό προκύπτουν ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν είπε η βουλευτής.

 Πηγη: enikos.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΓΕΝΝΩΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΆ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ.

Βίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει πίσω ΔΕΗ, ΟΤΕ και λιμάνια

Βίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει πίσω ΔΕΗ, ΟΤΕ και λιμάνια

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες ώστε σταδιακά να επανακτήσει ο ελληνικός λαός την περιουσία του», τόνισε ο γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του κόμματος Δημήτρης Βίτσας.
Βίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει πίσω ΔΕΗ, ΟΤΕ και λιμάνια
«Αν στην περιουσία του ελληνικού λαού περιλαμβάνεται και το λιμάνι της Cosco, τότε και αυτό θα το πάρουμε πίσω», δήλωσε ο κ. Βίτσας.
Παράλληλα ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθούσε να πάρει πίσω και τον ΟΤΕ και την ΔΕΗ.
«Εμείς θα πάρουμε τα μέτρα και, στο βαθμό που είναι αυτό αναγκαίο - γιατί το λέμε σαν να είναι το πιο τρομερό πράγμα στον κόσμο - στο βαθμό της αξιοποίησης, βεβαίως και το λιμάνι του Πειραιά θα επανακτηθεί από την κοινωνία και το Δημόσιο. Οι επικοινωνίες θέλουμε να είναι υπό κοινωνικό έλεγχο και δημόσιο έλεγχο, άρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και τον ΟΤΕ πίσω. Και στη ΔΕΗ θα το κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Βίτσας.

ΠΗΓΗ: NEWSBOMB.GR

TO ΣXOΛIO MOY: 
Το τσιρκο επι σκηνης. Θα παρουν πισω το λιμανι και τον ΟΤΕ για να τα κανουν τι; Καμπινγκ της Αριστερας; Η τελεια συνταγη για να αποτελειωσουν την χωρα. Κατι τετοια παρασιτικα κολπα απο το 81 και μετα με τον σοσιαλισμο αλα ΠΑΣΟΚΑ μας εφεραν σε αυτα τα χάλια. Τωρα τα προτεινουν με θρασος ως λυση απο την κρίση; Ακομη δεν βαλανε μυαλο;

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"