ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

TA CAPITAL CONTROLS ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ

Τα capital controls ηρθαν για να μεινουν και αποτελουν το αποτελεσμα της αθλιας διαπραγματευσης που εκανε ο Τσπρας με τον Βαρουφακη με επιστεγασμα την ακαιρη επιλογη του δημοψηφισματος. Με συμφωνια την Κυριακη που την θεωρω αναμενομενη παρα τα οσα διαπραγματευτικα λεγονται εκατερωθεν και παλι οι περιορισμοι στις αναληψεις δεν θα αρθουν. Πρωτη φορα Αριστερα και πρωτη φορα τοσες εγκληματικες ανοησιες μαζεμενες.

Γκάμπριελ: Η ελληνική ελίτ λεηλατούσε την Ελλάδα για χρόνια

Γκάμπριελ: Η ελληνική ελίτ λεηλατούσε την Ελλάδα για χρόνια κι εμείς απλώς κοιτούσαμε


EPA/RAINER JENSEN
Ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ τόνισε σε δηλώσεις του ότι «η ελίτ στην Ελλάδα λεηλατούσε τη χώρα για πολλά χρόνια και η Ευρώπη απλώς κοιτούσε».
Ο ηγέτης του κεντροαριστερού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (SPD) συγκυβερνά με τους πλειοψηφούντες κεντροδεξιούς Χριστιανοδημοκράτες - Χριστιανοκοινωνιστές (CDU/CSU) της Άγκελα Μέρκελ και αρχικώς τηρούσε μετριοπαθή θέση απέναντι στην Ελλάδα, ωστόσο τελευταία εμφανίζεται σκληρότερος έναντι της Αθήνας σε σχέση με την συντηρητική καγκελάριο.
ΠΗΓΗ:  naftemporiki.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Μπα τωρα το ομολογειτε με θρασος; Τοσα χρονια οχι μονο κοιτουσατε την ελιτ να κλεβει αλλα μαζι τα τρωγανε οι Γερμανοι και αλλοι μεσω των βρομερων εταιριων σας που λεηλατησαν το ελληνικο δημοσιο βλεπε εξοπλιστικα. Και μετα το 2010 αυτην την ελιτ συνεχισατε να στηριζετε και την γυρω απο αυτην διαπλοκη λεγοντας οτι αυτη η ελιτ θα μας σωσει. Υποκριτες.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"