ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ: “Κόντρα” Χριστοδουλάκη – Σαχινίδη

ΠΑΣΟΚ: “Κόντρα” Χριστοδουλάκη – Σαχινίδη 


Καλά κρατούν οι κόντρες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ αφού τα στελέχη του κινήματος πιστά στις εσωκομματικές τους διαφωνίες κατάφεραν να στην επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου να τσακωθούν για το Μνημόνιο.
Η κόντρα ήταν ανάμεσα για σε δύο πρώην υπουργούς Οικονομικών τον Νίκο Χριστοδουλάκη και τον Φίλιππο Σαχινίδη. Ο πρώτος στην ομιλία του τόνισε πως ο Γιώργος Παπανδρέου έχει σοβαρές ευθύνες, αφού καθυστέρησε να πάρει μέτρα, ενώ υπενθύμισε και το «ανεκδιήγητο» δημοψήφισμα του. Η απάντηση στον κ.Χριστοδουλάκη ήρθε από τον Φίλιππο Σαχινίδη, ο οποίος έριξε την ευθύνη στους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Σημίτη και Κώστα Καραμανλή, οι οποίοι όπως είπε δεν έκαναν την οικονομία ανταγωνιστική.
Συγκεκριμένα ο κ.Χριστοδουλάκης σχολιάζοντας τη συμμετοχή του ΔΝΤ στην Τρόικα είπε πως η τότε κυβέρνηση βρήκε πολύ βολική την ανάμειξή του ίσως γιατί πίστευε ότι θα του φόρτωνε την ευθύνη λήψης δυσάρεστων μέτρων που εκείνη δεν τολμούσε να πάρει για να μην έρθει σε αντίθεση με το «λεφτά υπάρχουν».
Από την έντονη κριτική του για τις επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου δεν άφησε ούτε το δημοψήφισμα, το οποίο και χαρακτήρισε «ανεκδιήγητο».
Στον κ. Χριστοδουλάκη ανέλαβε να απαντήσει ο Φίλιππος Σαχινίδης, αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών των κυβερνήσεων Παπανδρέου. Ο κ. Σαχινίδης υπενθύμισε πως ύφεση προϋπήρχε των Μνημονίων και απαντώντας στον κ.Χριστοδουλάκη είπε πως δεν έχει ακούσει καμία πρόταση για το πώς θα μειωνόταν το πρωτοφανές – όπως είπε – πρωτογενές έλλειμμα των 25 δισ. Παράλληλα άσκησε κριτική στην κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη, αλλά και του Κώστα Καραμανλή. Συγκεκριμένα είπε ότι από την μέρα ένταξης στην ΟΝΕ η Ελλάδα έχασε σε ανταγωνιστηκότητα και αυτό επειδή οι προσπάθεια για μεταρρυθμίσεις δεν συνεχίστηκε με την ένταση της περιόδου που η χώρα προετοιμαζόταν για την ένταξή της στην ΟΝΕ. Η χώρα έχασε χρόνο μεταθέτοντας μεταρρυθμίσεις στο μέλλον, είπε ο κ. Σαχινίδης.
Πηγή: iefhmerida.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ. ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"