ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αυτη ηταν και ειναι η πραγματικη ιστορικη Μακεδονια. Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια. Το 90% αυτης εχει απελευθερωθει και ειναι ελληνικη! Τα γεωγραφικα τερτιπια Ρωμαιων και Οθωμανων δεν μας αφορουν. Στο τελος οι ενδοτικοι θα ονομασουν Μακεδονια και το Κοσοβο.


Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Προσφυγή στο ΣτΕ κατά της συμφωνίας των Πρεσπών από 14 Παμμακεδονικές Ενώσεις

Προσφυγή στο ΣτΕ κατά της συμφωνίας των Πρεσπών από 14 Παμμακεδονικές Ενώσεις


Προσφυγή στο ΣτΕ κατά της συμφωνίας των Πρεσπών από 14 Παμμακεδονικές Ενώσεις
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν 14 Παμμακεδονικές οργανώσεις και Ομοσπονδίες, όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων καταθέτοντας αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής της συμφωνίας των Πρεσπών, που υπέγραψαν στις 17 Ιουνίου 2018 οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και των Σκοπίων.
«Με την Αίτηση Ακύρωσης ζητούμε να ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς και οι επιστολές που απεστάλησαν από την Ελληνική Κυβέρνηση προς το ΝΑΤΟ και την ΕΕ για άρση του βέτο για την ένταξη της χώρας των Σκοπίων στους οργανισμούς αυτούς», υπογραμμίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.
Οι Ενώσεις θεωρούν ότι η συμφωνία «νομιμοποιεί τις εδαφικές βλέψεις των γειτόνων μας, διά της παραχάραξης της ιστορίας και της επιγενόμενης σύγχυσης, που αποτελούν συνέχεια και συνέπεια της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας», ενώ «δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την αναθεώρηση των συνόρων της Ελλάδας».
«Απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες δικαστές, που τους πιστεύουμε ακράδαντα ως υψηλού ήθους, κύρους και εγνωσμένης μόρφωσης και εμπειρίας και ζητούμε να πράξουν τα νόμιμα, να ακυρώσουν την συμφωνία των Πρεσπών, η υπογραφή της οποίας συνιστά ποινικό αδίκημα, ως οφείλουν εκ της υποχρέωσής τους τήρησης του Συντάγματος και των νόμων που συμφωνούν με αυτό, αποκλειστικά», υποστηρίζεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.
Θεωρούν ότι η μεταμφίεση της διεθνούς συνθήκης «παραβιάζει κατάφωρα το Σύνταγμα, οδηγεί σε διάλυση την Ελλάδα, με γρήγορα βήματα. Πειθόμενοι ότι υπάρχουν εις Αθήνας δικαστές, ζητούμε από την ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας να ακυρώσουν την Συμφωνία των Πρεσπών, όπως τους επιτάσσει το Σύνταγμα και ο όρκος τους».
Ολόκληρη η αίτηση είναι διαθέσιμη εδώ. 

ΠΗΓΗ: LIBERAL

Ινστιτούτο Brookings: Η γραβάτα του Τσίπρα δεν δικαιολογείται από την απόφαση του Eurogroup

η πραγματικοτητα πισω απο την φιεστα

Ινστιτούτο Brookings: Η γραβάτα του Τσίπρα δεν δικαιολογείται από την απόφαση του Eurogroup

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ

Η απόφαση του Εurogroup σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί γραβάτες και πανηγυρισμούς αναφέρει το  Ινστιτούτο Brookings.
«Και οι πιστωτές και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν αισιόδοξοι ότι η Ελλάδα θα σταθεί στα πόδια της… Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μάλιστα φόρεσε ακόμη και γραβάτα για να γιορτάσει το τέλος της λιτότητας» αναφέρεται στο άρθρο που υπογράφει ο καθηγητής Θοδωρής Πελαγίδης και προσθέτει:
«οποιαδήποτε ελάφρυνση του χρέους είναι ευπρόσδεκτη για μια τόσο υπερχρεωμένη χώρα. Αυτή η ρύθμιση του χρέους φτάνει για να βοηθήσει την Ελλάδα να επιστρέψει στις αγορές με διατηρήσιμο ρυθμό; «Οι αγορές τουλάχιστον -προς ώρας- δεν είναι απολύτως πεπεισμένες.
Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας θα έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να επαναπροσδιορίσει πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα 15 δισεκατομμύρια ευρώ. Με άλλα λόγια, η δόση μπορεί να παραμείνει στον λογαριασμό αν εκτιμηθεί ότι τα χρήματα αυτά χρειάζονται ως μαξιλάρι. Πράγματι, η χρήση του ρυθμιστικού πλαισίου των 15 δισ. ευρώ θα είναι δυνατή μόνο αφού διασφαλιστεί ότι οι οικονομικές ανάγκες της Ελλάδας καλύπτονται από τα δημόσια ταμεία της χώρας!.
Πραγματικά, αν συγκρίνουμε το ενδιαφέρον των αγορών κατά 4% (στην περίπτωση δεκαετών ομολόγων) με τους όρους των χρημάτων διάσωσης του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (0,9%), μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει γιατί η τελευταία απόφαση του Eurogroup ίσως δεν δικαιολογεί τη χρήση γραβάτας». ΠΗΓΗ: ΕΈΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΑΝΟΗΤΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Να φοβηθεις ανοητε επιπολαιε τα Σκοπια οχι για την σημερινη τους δυναμη αλλα για την δυναμικη εξελιξη ενος καρκινωματος με την δικη μας υπογραφη νομιμοποιησης το οποιο με βαση τον συνδυασμο δυναμεων θα μπορουσε να απειλησει με διαμελισμο την Ελλαδα. Μηπως δεν ξερεις ιστορια και δεν θυμασαι οτι και εμεις μια σταλια κρατος ξεκινησαμε το 1830 κοντρα στους Οθωμανους και σε εκατο χρονια είμασταν τριπλασιοι; Τι να φοβοντουσαν αραγε τοτε οι Οθωμανοι ενω τωρα δεν υπαρχουν καν Οθωμανοι αλλα Τουρκοι. Φαντασου λοιπον να ειχαμε αναγνωρισει τετοιο καρκινωμα επι Τιτο ποιες θα ηταν οι απαιτησεις μιας μεγαλης Γιουγκοσλαβιας αν απο ατυχημα δεν διαλυοταν. Μην παριστανεις λοιπον πονηρα τον αφελη.

Η συμφωνία των Πρεσπών για τα Σκόπια δεν ισχύει αν δεν κυρωθεί και απο το ελληνικό κοινοβούλιο

Η συμφωνια χωρις κυρωση απο την βουλη δεν ισχυει. Το προβλημα δημιουργειται απο το γεγονος πως η ελληνικη κυβερνηση ζητα πια την εισοδο των Σκοπιων στην ΕΕ και το Νατο παραδιδοντας εκ των προτερων ολα τα διπλωματικα μας οπλα. Αγωνας τωρα για να μην περασει η συμφωνια απο την βουλη.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"