ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΟ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ

Οι χώρες BRICS, σπεύδουν σε οικονομική βοήθεια της ΕΕ
 Οι ταχέως αναπτυσσόμενες οικονομίες της ομάδας BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική) στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν διαβουλεύσεις, αναφορικά με τις υφιστάμενες δυνατότητες συνδρομής της ΕΕ, που είναι αντιμέτωπη με την αναστάτωση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη, βεβαίωσε σήμερα στη Μπραζίλια ο υπουργός Οικονομικών της Βραζιλίας, Γκουΐντο Μαντέγκα.

    "Η ομάδα BRICS θα συνεδριάσει στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας, στην Ουάσινγκτον. Πρόκειται να έχει διαβουλεύσεις, για το πώς μπορεί να διοργανωθεί αυτή η βοήθεια προς την ΕΕ, ώστε αυτή να μπορέσει να εξέλθει" από την τωρινή κατάσταση στην ευρωζώνη, δήλωσε ο κ. Μαντέγκα.

    Η σύνοδος της ομάδας BRICS, πιθανότατα την 22α τρέχοντος μηνός, θα γίνει στο περιθώριο τής συνόδου στην αμερικανική πρωτεύουσα του ΔΝΤ.

    Μάλιστα, η βραζιλιάνικη εφημερίδα Valcor χωρίς να κατονομάζει τις πηγές έχει σήμερα μιαν ανταπόκριση από τη Βασιλεία της Ελβετίας (συνέρχονται εκεί κεντρικοί τραπεζίτες σημαντικών οικονομιών) και τονίζει σε αυτήν ότι Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Βραζιλία και Νότια Αφρική θα πρέπει να δράσουν από κοινού με έναν διττό στόχο: η διεθνής οικονομία να ενισχυθεί, στην προσπάθεια να ανακάμψει, αλλά και να σταθεροποιηθούν οι αγορές, δεδομένου ότι αυτές τελευταία εκδηλώνουν μεγάλη ευμεταβλητότητα.

ΠΗΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"