ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Η θυσια ενος νεου για τον Ελληνισμο

Καποτε ενας νεος θυσιαστηκε για την Μακεδονια και συνταραξε την σε ληθαργο βουτηγμενη τοτε Ελληνικη κοινωνια. Τον ελεγαν Παυλο Μελα! Σημερα αλλος ενας νεος θυσιαστηκε για την Βορειο Ηπειρο μηπως και ξυπνησει και παλι απο τον ληθαργο η καθευδουσα Αθηνα. Ξυπνατε ωρε.

Άγγελος Συρίγος : Ο Αλυτρωτισμός στην αναθεώρηση του Συντάγματος της ΠΓΔΜ


Τροποποιούν μονομερώς μέχρι και την Συμφωνία των Πρεσπών Οι 4 τροποποιήσεις στο Σύνταγμα της ΠΓΔΜ , επαναφέρουν τον σκληρό πυρήνα του Μακεδονισμού , από την πίσω πόρτα και ταυτόχρονα εισάγουν τον αλυτρωτισμό με ακόμη πιο ευέλικτο τρόπο, είπε στον 98.4 , ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο, Άγγελος Συρίγος , μιλώντας στον 98.4. Μάλιστα παρουσιάζοντας το Κείμενο διακηρύξεως της Αντιφασιστικής Συνέλευσης του 1944 που παραμένει στο Σύνταγμα, αποκαλύπτει εκεί στοιχεία του αλυτρωτισμού. Ο Άγγελος Συρίγος , εξηγεί ακόμη πως στη Βουλή της γειτονικής χώρας με τροπολογία, παραποιούν μονομερώς ακόμη και με διάταξη το χρονοδιάγραμμα ισχύος της Συμφωνίας των Πρεσπών , που κατά την πλευρά τους θα τεθεί σε ισχύ μετά την είσοδο τους στο ΝΑΤΟ!  

ΠΗΓΗ:


 












ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΤΑ ΕΙΠΑ ΝΩΡΙΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΓΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.  
Αυτα αποτελουν ηδη λογο αμεσης υπαναχωρησης μας

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"