ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ; Ε ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

Ανακοινώνεται η υποψηφιότητα Αβραμόπουλου στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Συζήτηση και για προγραμματικές δηλώσεις

Ανακοινώνεται η υποψηφιότητα Αβραμόπουλου στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοινώνεται η υποψηφιότητα Αβραμόπουλου στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Επικρατέστερος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )


Οι πρoγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, η στελέχωση των οργάνων και το πρόσωπο που θα προταθεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας αναμένεται να ανακοινωθούν από τον Αλέξη Τσίπρα, κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αύριο, Πέμπτη.

Ως πιθανότερη υποψηφιότητα για την Προεδρία της Δημοκρατίας εμφανίζεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Πάντως, η υποψηφιότητα του επιτρόπου για θέματα Μετανάστευσης και αντιπροέδρου της ΝΔ σχετίζεται και με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, καθώς η ενδεχόμενη αντικατάσταση του Δ.Αβραμόπουλου θα θέσει θέματα ισορροπιών στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το ζήτημα αναμένεται να τεθεί κατά τη συνάντηση που έχει την Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ

ΑΚΥΡΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ 50% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ 1953 ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΤΕΧΝΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ; ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΜΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΕΠΙΔΙΩΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ….

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΟΔΟΞΟΣ ΟΤΑΝ ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ

ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΜΟΝΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"