ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ενστάσεις από Κ. Καραμανλή και Αντ. Σαμαρά

Ενστάσεις από Κ. Καραμανλή και Αντ. Σαμαρά

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης 48 ώρες μετά την εκλογική ήττα αποφάσισε να ανοίξει τις διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και ο Αντώνης Σαμαράς εκφράζουν τις ενστάσεις τους για την απόφαση του προέδρου της ΝΔ καθώς εκτιμούν πως αυτή τη στιγμή ο τόπος χρειάζεται μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στα σκληρά μέτρα που θα φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση.

Ωστόσο ο Πρόεδρος της ΝΔ είναι αποφασισμένος να προχωρήσει καθώς θα ήταν ανακόλουθος με τα όσα είχε υποστηρίξει στις εκλογές του Ιανουαρίου.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης μιλώντας με δημοσιογράφους ανέφερε ότι από σήμερα, με βάση το καταστατικό, αναλαμβάνει υπηρεσιακός πρόεδρος του κόμματος και θα ασκεί τα στοιχειώδη καθήκοντά του μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.

Για το ενδεχόμενο δικής του υποψηφιότητας απάντησε ότι, το πιθανότερο είναι να μην θέσει υποψηφιότητα καθώς, εξήγησε, διαφωνεί με τη διαδικασία.

«Προς το παρόν κλίνω στο “όχι” γιατί είναι γνωστό ότι διαφωνώ με αυτή τη διαδικασία. Το πιθανότερο είναι να μην είμαι. Εκτός και αν δεν υπάρχει κανείς υποψήφιος», δήλωσε συγκεκριμένα και υπενθύμισε τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν όταν σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ είχε μιλήσει για αλλαγή της διαδικασίας εκλογής του προέδρου.

Τόνισε επιπλέον, ότι, δεν υπάρχει τρόπος αλλαγής του καταστατικού, ενώ σημείωσε πως πλέον στον κόμμα αναλαμβάνει τα πάντα η ΚΕΦΕ (Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή).

Ο ίδιος, διευκρίνισε ότι, ως υπηρεσιακός δεν έχει δικαίωμα να συγκαλέσει τα όργανα και πως η όποια κουβέντα για τα αίτια της εκλογικής ήττας θα γίνει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου.

Όσο για την κριτική που δέχεται είπε ότι θα απαντήσει και σημείωσε: «Η κεντροδεξιά πάντα είχε γραμμή συνεννόησης και μετριοπάθειας και ψήφιζε πάντα σύμφωνα με το εθνικό συμφέρον».

Άνοιξε ο χορός των υποψηφιοτήτων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα διεκδικήσει όπως όλα δείχνουν την ηγεσία του κόμματος και έχει από το πρωί συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες.

Ο Μάκης Βορίδης χαρακτήρισε σωστή την κίνηση Μεϊμαράκη, ωστόσο δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο Δένδια.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι και αυτός υποψήφιος για την αρχηγία στη ΝΔ.

Γεωργιάδης: Δεν μ’ αρέσει η «πασαρέλα» των υποψηφίων

Οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου

Έως το τέλος της εβδομάδας θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση ΚΕΦΕ της ΝΔ στην οποία μετέχουν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέας Παπαμιμίκος ως πρόεδρος, ο γγ της ΚΟ, Γιάννης Πλακιωτάκης, τα τρία αρχαιότερα με κοινοβουλευτική θητεία μέλη, που είναι οι κ.κ. Δαβάκης, Τραγάκης και Γιακουμάτος, η πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» Ρόδη Κράτσα, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του προηγούμενου συνεδρίου, Φίλιππος Ταυρής, ο πρώτος σε ψήφους αιρετός στην Εκτελεστική Γραμματεία, Μενέλαος Δασκαλάκης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Κώστας Τζιμάρας, ο γραμματέας Οργανωτικού, Κώστας Κόλλιας, ο γραμματέας Εκλογών, Επαμεινώντας Λεκκέας και ο διευθυντής Διαγραμματειακού, Αλέκος Κόκκαλης.

Σε αυτήν τη συνεδρίαση θα οριστεί προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, επτά έως δέκα ημερών. Για να είναι κάποιος υποψήφιος θα πρέπει να έχει 50 υπογραφές από μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, ή του 1/10 των μελών του προηγούμενου εθνικού συνεδρίου, το οποίο αριθμούσε 4.450 μέλη.

Στη συνέχεια θα συνεδριάσει πάλι η ΚΕΦΕ για τον έλεγχο των υπογραφών και θα δοθούν δύο ημέρες προθεσμία για ενστάσεις. Ακολούθως, θα ανακηρυχθούν οι υποψηφιότητες και κάθε υποψήφιος θα ορίσει έναν εκπρόσωπο στην ΚΕΦΕ.

Η διευρυμένη, πλέον, ΚΕΦΕ μετά θα ορίσει ημερομηνία εκλογών, οι οποίες εκτιμώνται ότι θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Νοέμβριο.

ΠΗΓΗ: http://www.real.gr

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΣΑ ΕΞΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ..

Επιστρέφουν στις θέσεις τους 60 επίορκοι γιατροί -Με το νόμο Κατρούγκαλου

ΑΚΕΦΑΛΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΣΥ

Επιστρέφουν στις θέσεις τους 60 επίορκοι γιατροί -Με το νόμο Κατρούγκαλου


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI


Τουλάχιστον 60 υποθέσεις επίορκων γιατρών εκκρεμούν στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο των γιατρών του ΕΣΥ.
Όπως αναφέρει μάλιστα σε ρεπορτάζ του Έθνος, η υπόθεση φαίνεται να λαμβάνει διαστάσεις χιονοστιβάδας καθώς οι γιατροί είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους κάνοντας χρήση του νόμου Κατρούγκαλου.
Αυτό θα συμβεί γιατί μετά την συνταξιοδότηση του δικαστικού που είχε αναλάβει καθήκοντα προέδρου στο Συμβούλιο, δεν έχει οριστεί ακόμα αντικαταστάτης. Έτσι οι υποθέσεις δεν εξετάζονται και οι γιατροί είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις θέσεις τους με βάση τους νόμους 4325 και 4332 του 2015.
Τι προβλέπουν οι νόμοι
Όπως αναφέρει το Έθνος, η νομοθεσία ορίζει ότι η αναστολή άσκησης των καθηκόντων του γιατρού αίρεται αυτοδίκαια στην περίπτωση που το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο δεν αποφασίσει μέσα σε 30 μέρες. Η σχετική προθεσμία μπορεί να παραταθεί μέχρι την πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου και εντός συγκεκριμένων χρονικών ορίων:«Σε περίπτωση που δεν έχει συγκροτηθεί το αρμόδιο πειθαρχικό συμβούλιο ή υφίσταται αντικειμενική αδυναμία να συνεδριάσει για να αποφασίσει, κατά τα ανωτέρω, περί της θέσης σε δυνητική αργία, η σχετική προθεσμία για τη γνωμοδότηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου παρατείνεται μέχρι την πρώτη συνεδρίασή του και πάντως όχι μετά τη 15η Σεπτεμβρίου 2015».
Υπενθυμίζουμε ότι κάνοντας χρήση του νόμου Κατρούγκαλου επέστρεψε στον Ευαγγελισμό χειρουργός ο οποίος είχε συλληφθεί πέρυσι να παίρνει «φακελάκι», καθώς και χειρουργός του νοσοκομείου Παίδων, ο οποίος είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα το 2011.
Όπως αναφέρουν πάντως πληροφορίες, το ζήτημα με το Κεντρικό Πιεθαρχικό Συμβούλιο θα λυθεί καθώς αναμένεται διορισμός προέδρου από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους μέσα στις επόμενες μέρες.
 http://www.iefimerida.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ.Αξιοκρατια με την πρωτη φορα Αριστερα. Ου να χαθειτε ξεδιαντροποι.

Εκλογή νέου αρχηγού στη ΝΔ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου


Εκλογή νέου αρχηγού στη ΝΔ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου

ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΤΕΡΖΗΣ

Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου αναμένεται να εκλεγεί ο νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μετά την απόφαση που έλαβε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης να κινηθούν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες. Ο Πρόεδρος της ΝΔ είχε το βράδυ της Δευτέρας συνεργασία με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, κατά την διάρκεια της οποίας επιβεβαιώθηκε η διάθεσή του να προχωρήσει στην άμεση επίλυση του ζητήματος ηγεσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο κ. Μεϊμαράκης θα είναι παρών στην κούρσα, αν και ο ίδιος δήλωσε το πρωί της Τρίτης ότι κλίνει προς τη μη συμμετοχή του, λόγω των γνωστών διαφωνιών που έχει για την διαδικασία εκλογής προέδρου από την βάση, κάτι που συνεπάγεται την δυνατότητα να ψηφίσει ο οποιοσδήποτε, ακόμα και μη ψηφοφόρος της ΝΔ. Ο κ. Μεϊμαράκης, που δήλωσε ότι θα λειτουργήσει εφεξής ως υπηρεσιακός πρόεδρος, άφησε πάντως και ένα παράθυρο ανοιχτό, προσθέτοντας "να δούμε ποιές θα είναι οι υποψηφιότητες και πώς θα εξελιχθεί ο εσωτερικός διάλογος". Στελέχη από το περιβάλλον του κ. Μειμαράκη τονίζουν πάντως ότι το ζήτημα της συμμετοχής του παραμένει ανοιχτό.

«Προς το παρόν κλίνω στο "όχι" γιατί είναι γνωστό ότι διαφωνώ με αυτή τη διαδικασία. Το πιθανότερο είναι να μην είμαι. Εκτός και αν δεν υπάρχει κανείς υποψήφιος», δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης και υπενθύμισε τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν όταν σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ είχε μιλήσει για αλλαγή της διαδικασίας εκλογής του προέδρου. Τόνισε επίσης ότι δεν υπάρχει τρόπος αλλαγής του καταστατικού και ότι τα πάντα στο κόμμα αναλαμβάνει η ΚΕΦΕ (Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή). Ο κ. Μεϊμαράκης διευκρίνισε ότι ως υπηρεσιακός δεν έχει δικαίωμα να συγκαλέσει τα όργανα και η όποια κουβέντα για τα αίτια της εκλογικής ήττας θα γίνει κατα τη διάρκεια της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου.

«Η κεντροδεξιά πάντα είχε γραμμή συνεννόησης και μετριοπάθειας και ψήφιζε πάντα σύμφωνα με το εθνικό συμφέρον» δήλωσε σχετικά με την κριτική που δέχεται.

Η επιλογή Μεϊμαράκη για επίσπευση των διαδικασιών δεν σχετίζεται μόνο με την διάθεση να αποτραπεί ένα κύμα εσωστρέφειας στη ΝΔ αλλά και στην εύλογη εκτίμηση του περιβάλλοντός του ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί για λογαριασμό του την δυναμική που απέκτησε κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Η επίσημη ανακοίνωση των διαδικασιών που θα ανοίξει και τον χορό της υποβολής των επίσημων υποψηφιοτήτων για την εκλογή του νέου προέδρου από την βάση του κόμματος, αναμένεται μέσα στην εβδομάδα.

Μένει να φανεί ποιά από τα κορυφαία στελέχη του κόμματος θα εμφανιστούν πρόθυμοι να διεκδικήσουν τον γαλάζιο θώκο.
Κορυφαία στελέχη παραμένουν επί του παρόντος αμέτοχα. Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη επέμενε σε συνομιλητές της ότι δεν μπορεί να υπάρξει αμφισβήτηση του κ. Μεϊμαράκη, ενώ τις κινήσεις του σταθμίζει και ο κ. Νίκος Δένδιας.
Στον αντίποδα, οι κ. Μάκης Βορίδης και Αδωνις Γεωργιάδης έκαναν άμεσα αισθητή την παρουσία τους, επαναβεβαίωνοντας ότι λειτουργούν ως «δεξιά πλατφόρμα» ή «συνιστώσα», κατά τον Ευ. Μεϊμαράκη, στο εσωτερικό της Ν.Δ. Ασκώντας, κατά βάση, κριτική στη στροφή προς τον «μεσαίο χώρο» που πραγματοποίησε ο κ. Μεϊμαράκης, οι δύο βουλευτές, πλαισιωμένοι και με άλλους κοινοβουλευτικούς, όπως η Αννα Ασημακοπούλου, κάνουν λόγο για σειρά στρατηγικών και τακτικών αστοχιών που είχαν ως τελικό αποτέλεσμα τη «νομιμοποίηση» του κ. Αλ. Τσίπρα. Οι δύο άνδρες, μαζί με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ήταν εξ αυτών που επέμειναν, ήδη από το καλοκαίρι, στην ανάγκη ταχείας επίλυσης της εσωκομματικής εκκρεμότητας ως προς την ηγεσία. Ο κ. Μητσοτάκης δεν ταυτίζεται προφανώς με τη «δεξιά πλατφόρμα», ωστόσο μένει να φανεί εάν θα αναβιώσει η σύμπραξη των τριών που ήταν ορατή μέχρι την προκήρυξη των εκλογών.

Στη Ν.Δ. έχει ξεκινήσει και η αναζήτηση του «αντι-Τσίπρα», ενός στελέχους δηλαδή της νεότερης γενιάς, όπως, λ.χ., η κ. Ολγα Κεφαλογιάννη και ο κ. Β. Κικίλιας, που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τον νυν πρωθυπουργό και να επιχειρήσει να αποκαταστήσει την επικοινωνία της Ν.Δ. με νέους και γυναίκες. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται και οι δύο περιφερειάρχες Κώστας Μπακογιάννης και Απόστολος Τζιτζικώστας, που όμως έχουν το μειονέκτημα του ασυμβίβαστου εκλογής στη Βουλή έως το 2019.
Βορίδης: Απόλυτα ορθή απόφαση
Απολύτως ορθή χαρακτήρισε την απόφαση να ανοίξει η διαδικασία εκλογής προέδρου Μάκης Βορίδης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην τηλεόραση του MEGA. Ωστόσο,δεν αποσαφήνισε αν θα είναι ή όχι υποψήφιος.
«Πολύ σωστά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανοίγει αυτή τη διαδικασία» ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα θέμα που βρισκόταν σε εκρεμμότητα μετά την παραίτηση Σαμαρά. Ερωτηθείς αν θα είναι υποψήφιος, απάντησε: «Θα το δούμε στην πορεία, δεν είναι κάτι που έχω να πω τώρα».
Για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο κ. Βορίδης είπε ότι «είναι ένα από τα λαμπρά στελέχη της ΝΔ, έχει παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο, έδωσε ένα σπουδαίο αγώνα στις εκλογές και έχει να προσφέρει» προσθέτοντας ότι «αν θα είναι υποψήφιος ή όχι είναι δικό του θέμα».

ΠΗΓΗ:  http://www.kathimerini.gr

Μεϊμαράκης: Πιθανότατα δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος

Διαφωνεί με τη διαδικασία

Μεϊμαράκης: Πιθανότατα δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ

Μεϊμαράκης: Πιθανότατα δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Να μην θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ προσανατολίζεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σύμφωνα με όσα δήλωσε την Τρίτη μιλώντας με δημοσιογράφους. Είπε ότι διαφωνεί με τη διαδικασία εκλογής προέδρου και ότι πιθανότατα δεν θα είναι υποψήφιος, εκτός αν δεν υπάρξει άλλος υποψήφιος.
«Προς το παρόν κλίνω στο 'όχι', γιατί είναι γνωστό ότι διαφωνώ με αυτή τη διαδικασία. Το πιθανότερο είναι να μην είμαι. Εκτός και αν δεν υπάρχει κανείς υποψήφιος» δήλωσε και υπενθύμισε τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν, όταν σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ είχε μιλήσει για αλλαγή της διαδικασίας εκλογής του προέδρου.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανέφερε ότι από σήμερα, με βάση το καταστατικό, αναλαμβάνει υπηρεσιακός πρόεδρος του κόμματος και θα ασκεί τα στοιχειώδη καθήκοντά του μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.
Τόνισε ακόμη ότι δεν υπάρχει τρόπος αλλαγής του καταστατικού, ενώ σημείωσε πως πλέον στον κόμμα αναλαμβάνει τα πάντα η ΚΕΦΕ (Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή).
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι ως υπηρεσιακός δεν έχει δικαίωμα να συγκαλέσει τα όργανα και πως η όποια κουβέντα για τα αίτια της εκλογικής ήττας θα γίνει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου.
Όσο για την κριτική που δέχεται είπε ότι θα απαντήσει και σημείωσε: «Η Κεντροδεξιά πάντα είχε γραμμή συνεννόησης και μετριοπάθειας και ψήφιζε πάντα σύμφωνα με το εθνικό συμφέρον».
Ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι δεν έχει μιλήσει για το θέμα με τους πρώην πρωθυπουργούς και πρώην προέδρους του κόμματος Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.
Σύμφωνα με τις ώς τώρα πληροφορίες, πρόθεση να ανακοινώσει υποψηφιότητα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Μάκης Βορίδης χαρακτήρισε απολύτως ορθή την επιλογή να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκλογής προέδρου, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν θα είναι ή όχι υποψήφιος.

Σταθερός στην πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, μιλώντας στο πρακτορείο 104,9 FM.

ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΔ

ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΥΛΙΚΑ. ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗΣ

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΕΝΑΣ...

Την Ελλαδα την κατεστρεψε ενας Ανδρεας και θα την αποτελειωσει ενας Αλεξης που παριστανει τον Ανδρεα.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΣΟΚ

Ερχονται μετρα σοκ. Απο αυριο αρχιζει το σηριαλ βαζω φορους και αλλους φορους για να προστατευω παρασιτουντες.

ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ

Με τις υγειες σας. Εσεις τους επιλεξατε. Απο εδω και περα να μην ακουσω κουβεντα. Ξερατε τι θα ακολουθησει. Αφου περασατε λοιπον απο την ουρα της καλπης μπειτε στην ουρα της εφοριας τωρα. Και χωρις αντιρρησεις πολλες παρακαλω. Α επισης να κοπει η πλακα αντιμνημονιακος μνημονιακος. Ψηφισατε χθες κανονικα ναι σε ολα. Ακομη τα πολλα αντιστασιακα να μην τα αναμασατε. Καληνυχτα Ελλαδα.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

Οσο για τους νικητες οι χαρες και τα πανηγυρια παρελκουν διοτι απο αυριο θα βαραει ο Τσιπρας το νταουλι και η Μερκελ τον ζουρνα και θα πεφτουν οι φοροι βροχη. Οποτε προσγειωθειτε. Ευχομαι η Ελλαδα να παει καλυτερα δεν αισιοδοξω ομως καθολου.

ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΔ

Καλα θα κανει η ΝΔ να καταλαβει οτι χωρις σαρωτικες σεισμικες αλλαγες δεν μπορει να βρει τον δρομο για την νικη. Μενω αναυδος με τις αναλυσεις των στελεχων της παραταξης. Επιτελους δεν καταλαβαινετε οτι αν δεν κανετε μπλακ αουτ στα παλια υλικα και στα παιδια του κομματικου σωληνα τοτε θα χορευετε το εχετε γεια βρυσουλες; Η κοινωνια κερδιζεται με ανθρωπους της κοινωνιας. Αν δεν δωσετε απολυτηριο σε καποιους μην περιμενετε αλλαγη και προκοπη. Τα λεω αυτα με στοχο να συνεφερω πριν ειναι πολυ αργα. Αρκετα με τον μικροκοσμο των κομματικων διαδρομων. ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Απο το 2009 τα λεω ακομη να τα καταλαβετε

ΠΡΟΣ ΝΔ: Η ΑΛΛΑΖΕΙΣ Η ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ

Προς ΝΔ: Η αλλαζεις ή βουλιαζεις. Παντως ουρα του Τσιπρα για να ψηφιζεις μετρα που δεν θα μπορει παλι να περασει ξεχασε το.

ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ;

Με τι μουτρα θα ζητησετε απο μικρους επαγγελματιες φορους και χαρατσια για να συντηρειτε λουφαδορους αγραμματους και παρασιτα σε οργανισμους που δεν τολματε να κλεισετε αλλα τους μικροεπαγγελματιες δεν εχετε προβλημα να τους εξοντωσετε με τις εισφορες και τους φορους νταβατζη που τους επιβαλλετε με το τριτο μνημονιο;

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"