ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Κένυα: Οι τρομοκράτες αποκλείουν τη διαπραγμάτευση

Κένυα: Αποκλείουν τη διαπραγμάτευση


Κένυα: Αποκλείουν τη διαπραγμάτευση
Κένυα: Αποκλείουν τη διαπραγμάτευση

Ένας άνδρας, ο οποίος παρουσιάσθηκε από το BBC ως ένας "διοικητής" των Σομαλών ισλαμιστών Σεμπάμπ, διέψευσε σήμερα ότι ξένοι βρίσκονται μεταξύ των ενόπλων που πραγματοποίησαν την επίθεση σε εμπορικό κέντρο του Ναϊρόμπι και υποστήριξε πως δεν θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις.
Ο άνδρας, ο οποίος αναφερόταν με το όνομα "Αμπού Όμαρ", δήλωσε πως συζήτησε τηλεφωνικά με τους δράστες της επίθεσης. "Δεν θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις" με τις κενυατικές αρχές, διαβεβαίωσε μιλώντας στο BBC.
"Μιλήσαμε στους μουτζαχεντίν που βρίσκονται μέσα στο Ουέστγκεϊτ (η ονομασία του εμπορικού κέντρου) και μας είπαν πως η κενυατική κυβέρνηση τους παροτρύνει να διαπραγματευθούν και τους προτρέπει να έρθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων", πρόσθεσε.
"Κάθε μουτζάχιντ θέλει να πεθάνει στο όνομα του Αλλάχ για να γίνει μάρτυρας και αυτό είναι κάτι που φέρνει σε αμηχανία πολλούς Δυτικούς", συνέχισε.
Ο ίδιος απέκλεισε εξάλλου την παρουσία ξένων μεταξύ των δραστών της επίθεσης. "Υπάρχουν φήμες σύμφωνα με τις οποίες ενέχονται αμερικανοί, βρετανοί και άλλων εθνικοτήτων μαχητές. Μπορώ να σας δηλώσω πως τίποτε απ' όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Πρόκειται για αβάσιμες φήμες", δήλωσε στο ραδιοσταθμό.
Απαντώντας σε δημοσιεύματα των βρετανικών ταμπλόιντ εφημερίδων που κάνουν σήμερα λόγο για συμμετοχή μιας Βρετανίδας, χήρας ενός καμικάζι που είχε σκοτωθεί κατά τις επιθέσεις της 7ης Ιουλίου 2005 στο Λονδίνο, δήλωσε: "Δεν ζητάμε από τις αδελφές μας να κάνουν στρατιωτικές επιθέσεις αυτού του τύπου. Πρόκειται απλώς για αβάσιμες φήμες".
Από την πλευρά του, το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε πως "έλαβε γνώση πληροφοριών περί συμμετοχής Βρετανών" στην επίθεση στο Ναϊρόμπι. "Εξετάζουμε αυτές τις πληροφορίες", πρόσθεσε απλώς ένας εκπρόσωπος του υπουργείου.
Λίγο πριν από μια διάσκεψη για τη Σομαλία που είχε πραγματοποιηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου του 2012 στο Λονδίνο, ένας υψηλόβαθμος βρετανός διπλωμάτης είχε δηλώσει πως "ένας σημαντικός αριθμός" Βρετανών περιλαμβάνεται μεταξύ των ξένων μαχητών που εκπαιδεύονται στα στρατόπεδα των Σεμπάμπ στη Σομαλία. Το ινστιτούτο RUSI του Λονδίνου είχε υπολογίσει τότε τον αριθμό τους σε περίπου πενήντα.

πηγη : ΕΝΙΚΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ. ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ.

Κ.ΖΟΥΛΑ:Οταν η αριστερή ανοχή «βρίσκει» δεξιά ενοχή...

Οταν η αριστερή ανοχή «βρίσκει» δεξιά ενοχή...

Του Κωνσταντινου Ζουλα

Η σκηνή είναι εντελώς υποθετική και έρχεται από το αβέβαιο μέλλον. Κονταροφόροι Χρυσαυγίτες με ελληνικές σημαίες πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο και με απειλητικές διαθέσεις προσεγγίζουν τη Βουλή διαμαρτυρόμενοι για μια προβοκάτσια που στη φαντασία τους διέπραξε σε βάρος τους το «σύστημα». Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ -είπαμε, το παράδειγμα έρχεται από το άδηλο μέλλον- ύστερα από επίπονη συνεδρίαση του υπουργικού της συμβουλίου αποφασίζει να αντιπαρατάξει αστυνομικές δυνάμεις. Αλλά, φευ! Δεν θα είναι τα ΜΑΤ, αλλά τα ΑΜΠΡΟΠΡΟΠΟ. Διότι θα έχει προηγηθεί η μετεξέλιξη των «Μονάδων Αποκατάστασης της Τάξης» σε «Αοπλες Μονάδες Προληπτικής Προστασίας του Πολίτη».
Σκαρφίστηκα εσκεμμένα το γελοίο αυτό παράδειγμα, γιατί φαιδρή τείνει να γίνει όλη η συζήτηση μετά τη δολοφονία στο Κερατσίνι και εξηγούμαι: Χύνονται και πάλι τόνοι μελάνης για τη θεωρία των δύο άκρων -την οποία εμφανώς υποδαυλίζει η κυβέρνηση- και ουδείς αντιτάσσει το εξής απλό: όσοι -και ακόμη ευτυχώς είμαστε οι περισσότεροι- δεν ανήκουμε στα δύο άκρα, γιατί δεν συμφωνούμε επιτέλους σε κάποια αυτονόητα;
Πριν πάμε σε αυτά, όμως, ας απαντηθούν με ειλικρίνεια από την κυβέρνηση κάποιες επίσης αυτονόητες ερωτήσεις που έχει κάθε σκεπτόμενος πολίτης: Πώς είναι δυνατόν να γνώριζε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως 32 (!) «επιθέσεις» μελών της Χ.Α. και να τις θυμήθηκε αίφνης, αφού έγινε το φονικό; Τι ήταν αυτό που κράταγε στο συρτάρι του τα δολοφονικά πογκρόμ κατά μεταναστών, όταν αυτά περιγράφονταν σχεδόν καθημερινά στον Τύπο; Γιατί άραγε δεν έχει διατάξει έρευνα ούτε η Αστυνομία ούτε η Δικαιοσύνη για το βίντεο του Διαδικτύου που δείχνει εμφανώς τα ΜΑΤ να υποθάλπουν -αν όχι να συνεργάζονται- με ανεγκέφαλους της Χ.Α. την ώρα που πετούν πέτρες σε επίσης ανεγκέφαλους αριστεριστές (το βίντεο το ανέδειξε χθες ακόμη και το BBC, διατυπώνοντας την ίδια ερώτηση).
Αλλά και γενικότερα: Είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθεί η κυβέρνηση ότι ειδικώς στις περιπτώσεις ισχυρού πολιτικού συμβολισμού -όπως αυτή των θυμάτων της Marfin ή και του ξυλοδαρμού υπουργών- θα έπρεπε ήδη στους ενόχους να έχει αποδοθεί τελεσίδικα δικαιοσύνη; Και για να φύγουμε από τα αμιγώς ποινικά, τι διάολο καθυστερεί τόσο πολύ π.χ. τον έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ και γιατί μέχρι σήμερα το κράτος δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ απ’ όσους διαπιστωμένα προσπάθησαν να ξεπλύνουν παρανόμως τα χρήματά τους στο εξωτερικό;
Ολα τούτα, τα φαινομενικώς άσχετα μεταξύ τους, δεν αιτιολογούν μόνον τη δυσπιστία των πολιτών για την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης. Ερμηνεύουν πλήρως την άνοδο του νεοναζιστικού μορφώματος το οποίο έχει μόνο στόχο την πλήρη κατεδάφιση ενός σαθρού πολιτικού συστήματος που αδυνατεί να αντιληφθεί ακόμη και την ανάγκη της στοιχειώδους αυτοπροστασίας του.
Και κάπως έτσι φτάνουμε στα πιο «καθημερινά» αυτονόητα. Αυτά που αδυνατεί να αντιληφθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Nομιμοποιείται μια «παρέα» 30, 50 ή και 80 ανθρώπων να κλείνουν -για οποιονδήποτε λόγο- την Πανεπιστημίου ή τη Βασ. Σοφίας, δηλαδή όλο το κέντρο της Αθήνας, και να προκαλούν καθημερινά χάος που όμοιό του δεν απαντά σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα; Δικαιούνται αντίστοιχες παρέες νεαρών να προπηλακίζουν τους καθηγητές τους επειδή διαφωνούν με μια απόφαση που υποψιάζονται ότι θα λάβουν; Σε ποια Δημοκρατία υπάρχει ως «πολιτικό δικαίωμα» να χτίζονται καθηγητές στα γραφεία τους, να διατηρούν συμμορίες δικές τους αίθουσες εντός πανεπιστημίων, να γίνονται καταλήψεις από μειοψηφίες σε δημόσια κτίρια ή και να θεωρείται «φθινοπωρινή παράδοση» η κατάληψη των σχολείων από τους μαθητές;
Οσοι εκλαμβάνουν τα τελευταία παραδείγματα ως προσπάθεια συμψηφισμού για τις κτηνωδίες της Χ.Α. αδυνατούν προφανώς να συνειδητοποιήσουν ότι το μόρφωμα του κ. Μιχαλολιάκου δεν ήρθε εξ ουρανού και ότι απλούστατα θέριεψε σε μια χώρα ανεκδιήγητης ανομίας με την ανοχή της Αριστεράς και τη γνωστή συμπλεγματική ενοχή της Δεξιάς. Και επειδή οι ανεγκέφαλοι της Χ.Α. είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον να σοβαρευτούν, ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους οι δύο ουσιαστικοί πόλοι εξουσίας της χώρας. Η μεν κυβέρνηση να «ταράξει τους πάντες στη νομιμότητα», όπως εύστοχα πρωτοείπε ο αείμνηστος Ηλίας Ηλιού, ο δε ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβει επιτέλους ότι τα... ΑΜΠΡΟΠΡΟΠΟ και άλλες σάχλες που υπόσχεται θα τα βρει μπροστά του, όταν -αν- γίνει κυβέρνηση.

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

«Βόμβα» για τον Σταθάκη του ΣΥΡΙΖΑ

«Βόμβα» για τον Σταθάκη του ΣΥΡΙΖΑ
 
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για υποθέσεις ατασθαλιών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης από την εποχή του βαθέος ΠΑΣΟΚ (από το 1996 έως το 2004) οδηγείται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των υπαρχηγών του Αλέξη Τσίπρα Γιώργος Σταθάκης. Οπως αποκάλυψε χθες η «κυριακάτικη δημοκρατία», το ηγετικό στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραπέμπεται με αμετάκλητο βούλευμα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, μαζί με άλλα 16 άτομα, προκειμένου να δικαστούν με βαριές κατηγορίες.

Ο κ. Σταθάκης είναι καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, ενώ ήταν και αντιπρύτανης έως την εκλογή του, τον Μάιο του 2012, ως βουλευτής Χανίων. Σήμερα είναι, επίσης, τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, διαμορφώνοντας σε μεγάλο βαθμό τη γραμμή του κόμματος για τα οικονομικά ζητήματα.

Η πρώτη κατηγορία που αντιμετωπίζει ο βουλευτής είναι ότι το 2001 ενέκρινε μαζί με τους κ. Νικολάου και Σαββάκη, ως μέλη της Επιτροπής Ερευνών του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Ερευνας (ΕΛΚΕ), καταβολή 9.000.000 δρχ. για «υπερωριακή απασχόληση στον γενικό διευθυντή διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ομως η καταβολή του ποσού αυτού, όπως αναφέρεται στο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Κρήτης, που έφερε αποκλειστικά στο φως η «κυριακάτικη δημοκρατία», «έγινε παράνομα, χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία» και με δεδομένο ότι «οι ώρες υπερωριακής απασχόλησης δεν μπορούν να υπερβαίνουν τις εξήντα (60) μηνιαίως».

Επίσης, ο κ. Σταθάκης κατηγορείται μαζί με άλλους ότι κατέβαλαν με την ίδια ιδιότητα σε υπαλλήλους το ποσό των 444.129,60 ευρώ (151.337.162 δραχμές) υπό τη μορφή επιμισθίων, αμοιβών και επιδομάτων θέσης. Το βούλευμα τονίζει ότι και οι καταβολές αυτές «έγιναν παράνομα, αφού δεν συνδέονται με συγκεκριμένο ερευνητικό πρόγραμμα του ΕΛΚΕ, αλλά καλύπτουν δαπάνες του Πανεπιστημίου Κρήτης».

Η τρίτη κατηγορία που αντιμετωπίζουν σχετίζεται με το ότι την περίοδο 1998-2001 καταβλήθηκε από τον ΕΛΚΕ στην ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία Εθνική Ασφαλιστική το συνολικό ποσό των 150.000.000 δρχ. (440.205,43 ευρώ) ως ασφάλιστρα ομαδικού συμβολαίου ασφάλισης ζωής - ασθένειας όλων των υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το βούλευμα αποφαίνεται όμως ότι «οι καταβολές των παραπάνω ποσών έγιναν παράνομα, αφού δεν συνδέονται με συγκεκριμένο ερευνητικό πρόγραμμα του ΕΛΚΕ, ενώ οι υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Κρήτης είναι ασφαλισμένοι στο Δημόσιο». Και συμπεραίνει ότι οι κατηγορούμενοι «προέβησαν στην πράξη τους αυτή από κοινού και με σκοπό να ωφελήσουν την ανωτέρω ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία».

Αρχικά οι κατηγορούμενοι είχαν παραπεμφθεί στις 30 Απριλίου 2012, συμπτωματικά λίγο πριν από τις πρώτες εκλογές της περσινής χρονιάς, οπότε ο κ. Σταθάκης εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής. Ομως το δικαστήριο έκρινε άκυρη την απευθείας κλήση και έστειλε την υπόθεση στο Συμβούλιο Εφετών, προκειμένου να αποφανθεί «αμετακλήτως». Το συμβούλιο εξέδωσε στις 20 Ιουνίου 2013 παραπεμπτικό βούλευμα, κρίνοντας ότι «προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής» σε βάρος των κατηγορουμένων για την παραπομπή τους, προκειμένου «να δικαστούν ως δράστες της αξιόποινης πράξης της απιστίας σχετικής με την υπηρεσία κατ' εξακολούθηση και από κοινού», με μεγάλη ζημιά για τη δημόσια περιουσία σε γνώση τους.
ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Συντροφοι παλι τα χαμηλα εσοδα απο φορολογια σας φταινε όπως έλεγε προεκλογικά ο Σταθάκης και οχι η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος ;

Καταποντίστηκε ο επικριτής της Ελλάδας, Φ. Ρέσλερ


ΚΟΣΜΟΣ

Καταποντίστηκε ο επικριτής της Ελλάδας, Φ. Ρέσλερ








Στα χειρότερα ποσοστά του από την ίδρυσή του το 1948 έφτασε το κόμμα των Φιλελευθέρων (FDP) με την υποψηφιότητα του Ράινερ Μπρούντερλε, αλλά και την προεδρία του μέχρι χθες αντικαγκελάριου της Γερμανίας και επικριτή της Ελλάδας, Φίλιπ Ρέσλερ.

Το τελευταίο διάστημα οι Φιλελεύθεροι βλέποντας τα ποσοστά τους να μειώνονται δραματικά, είχαν γεμίσει τη Γερμανία με αφίσες με τις οποίες ζητούσαν από τους Γερμανούς να δώσουν στο κόμμα τους, τη δεύτερη ψήφο τους.

Ωστόσο η επιλογή της Άγκελα Μέρκελ παραμονές των εκλογών να ζητήσει από τους ψηφοφόρους να επιλέξουν τόσο τους υποψηφίους του CDU, όσο και το κόμμα – δηλαδή να δώσουν και τις δύο ψήφους στους Χριστιανοδημοκράτες – είχε ως αποτέλεσμα να μειωθούν δραματικά τα ποσοστά του FDP και να μείνει εκτός Βουλής.

Ο υποψήφιος του FDP για την Καγκελαρία, Ράινερ Μπρούντερλε, δήλωσε αμέσως μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, έχοντας πίσω του και σαφώς καταβεβλημένο τον εταίρο της Άγκελα Μέρκελ, Φίλιπ Ρέσλερ:
"Απόψε είναι μια δύσκολη βραδιά. Περιμένουμε την τελική καταμέτρηση κι ελπίζουμε να καταφέρουμε το άλμα. Είναι σαφές, ότι πρόκειται για το χειρότερο αποτέλεσμα, που έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα ως Φιλελεύθεροι. Είναι μια δύσκολη ώρα για τους Φιλελεύθερους, ως βασικός τους υποψήφιος αναλαμβάνω την ευθύνη. Κι όταν έχουμε το τελικό αποτέλεσμα θα φροντίσουμε -ει δυνατόν εντός βουλής, ειδάλλως με τις τοπικές μας οργανώσεις- η φωνή της ελευθερίας να ακούγεται και στο μέλλον".

To FDP αποτελεί ένα ιστορικό κόμμα της Γερμανίας, ενώ στον τελευταίο κυβερνητικό συνασπισμό που μετείχε με την Άγκελα Μέρκελ, εκτός της θέσης του αντικαγκελαρίου και υπουργού Οικονομίας, που κατείχε ο Φίλιπ Ρέσλερ, υπουργός Εξωτερικών ήταν ο επίσης Φιλελεύθερος, Γκίντο Βεστερβέλε.

Εκ των ιστορικότερων στελεχών του FDP είναι ο επί 18 χρόνια υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Χανς Ντίτριχ Γκένσερ (1974-1992), αλλά και ο διάδοχος του στο ίδιο υπουργείο για άλλα έξι χρόνια, Κλάους Κίνκελ (1992 - 1998)

πηγη:  http://www.megatv.com/

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΑΝΣ ΝΤΙΤΡΙΧ ΓΚΕΝΣΕΡ ΠΟΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΣΤΩΝ; ΚΑΜΙΑ. ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΑ

Κυριες και κυριοι της τροικας διαλυσατε την κοινωνικη συνοχη και εθνικη ενοτητα μιας χωρας παραδιδοντας την στα ακρα. Τωρα με το λογιστικο πρωτογενες πλεονασμα που δεν στηριζεται σε αναπτυξη νομιζετε θα αλλαξετε την κατασταση; Ηρθε η ωρα καποιοι να διαπραγματευτουν σκληρα μαζι σας. Αρκετα

DZ BANK: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΡΕΜΑ

Προτείνει ψαλίδι 100 δισ.

Το ελληνικό χρέος δεν θα καταστεί βιώσιμο χωρίς κούρεμα εκτιμά η DZ Bank

Το ελληνικό χρέος δεν θα καταστεί βιώσιμο χωρίς κούρεμα εκτιμά η DZ Bank


Το χρέος της Ελλάδας θα καταστεί βιώσιμο μόνο εάν υπάρξει νέο «κούρεμα», υποστηρίζει σε μελέτη της η τράπεζα DZ, η οποία θεωρεί υπερβολικά αισιόδοξες τις διαφορετικές εκτιμήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ).

Ντάνιελ Λεντς στην εφημερίδα Die Welt ή στο πιο αισιόδοξο σενάριο, σύμφωνα με το οποίο από το 2014 και εξής οι πιστωτές παραιτηθούν από την πληρωμή των τόκων, θα φθάνει το 143% του ΑΕΠ.

Ακόμη και στη δεύτερη περίπτωση, το δημοσίευμα σχολιάζει ότι η χώρα θα χρειαστεί 60 δισεκατομμύρια ευρώ το 2020 για την κάλυψη των δημοσιονομικών αναγκών της.

Γι' αυτό τον λόγο η DZ Bank, η τέταρτη μεγαλύτερη στη Γερμανία, προκρίνει την λύση ενός ακόμη «κουρέματος», το οποίο θα επιβαρύνει μεν τους δημόσιους πιστωτές με 100 δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά είναι η μοναδική εγγύηση, ώστε να μπορέσει να ορθοποδήσει η ελληνική οικονομία.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Ακριβως. Αλλα οταν τα λεγαμε λιγοι μας ακουγαν. Τωρα ολοι μιλουν ως μετα Χριστον προφητες


OΛΟΚΛΗΡΗ Η  ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2011 ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΕΣ


 ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ :

http://2.bp.blogspot.com/-7Twa21QxF9w/UKoKQG01XqI/AAAAAAAAAIQ/hqYufhaRlHM/s72-c/SDC10311.JPG
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 20/11/2012 ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΖΕΛΗ

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011
ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ 
ΕΔΩ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ:


ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ:
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΕΔΩ:  

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"