ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Σε δύσκολη θέση ο Μανιτάκης.

Βαρύ το κλίμα στην κυβέρνηση

Σε δύσκολη θέση ο Μανιτάκης μετά την εμπλοκή για την κινητικότητα στο Δημόσιο

Eπικοινωνία με τον Φώτη Κουβέλη θα έχει το Σάββατο ο Αντ.Μανιτάκης
Αθήνα
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση φαίνεται να βρίσκεται ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, μετά την απόρριψη από την τρόικα του νέου σχεδίου για την κινητικότητα στο Δημόσιο. Ο κ. Μανιτάκης αναμένεται να έχει επικοινωνία σήμερα, Σάββατο, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, ενώ οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στον Τύπο αναφέρουν ότι ο υπουργός είναι ένα βήμα πριν την έξοδο από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το Έθνος, το κλίμα για τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι εξαιρετικά «βαρύ» εδώ και αρκετές εβδομάδες και συγκεκριμένα από την πρώτη επίσκεψη της τρόικας στα μέσα Μαρτίου, όταν και πάλι είχε διαπιστωθεί αδιέξοδο στα θέματα του Δημοσίου.
Ο πρωθυπουργός, προκείμενου να μη διαταράξει τις σχέσεις του με τον Φ.Κουβέλη, ανέλαβε ο ίδιος μαζί με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να εμπλουτίσει με αριθμούς το σχέδιο Μανιτάκη, το οποίο όμως και πάλι δεν κάλυψε την τρόικα.
Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών ο Αντ.Σαμαράς προειδοποίησε για το αδιέξοδο, πιέζοντας τον Αντ.Μανιτάκη να επιταχύνει τις διαδικασίες της αξιολόγησης και παράλληλα να παρουσιάσει έναν ακριβή αριθμό επίορκων, έτσι ώστε να καμφθούν οι επιφυλάξεις των εκπροσώπων των δανειστών.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σχέδιο που παρουσίασε ο Αντ.Μανιτάκης δεν υπήρχε πρόβλεψη για οριστική απομάκρυνση ούτε όσων έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και ελέγχονται πειθαρχικά, ακόμη κι αν κατηγορούνται για βαριά ποινικά αδικήματα.
Δεδομένων των εξελίξεων, βουλευτές της ΝΔ υποστηρίζουν ότι η αποχώρηση του κ. Μανιτάκη από το υπουργείο είναι θέμα χρόνου.

Ενδεικτικά του κλίματος που επικρατεί στην κυβέρνηση είναι, άλλωστε, τα όσα διαδραματίστηκαν με την έναρξη της δεύτερης συνάντησης του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με την τρόικα, απόντος του κ. Μανιτάκη.

Κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, ερωτηθείς για την απουσία του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης από τη διαπραγμάτευση, δεδομένου ότι το ζήτημα που έχει προκύψει αφορά τη σφαίρα των αρμοδιοτήτων του, απάντησε ότι «την κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις την εκπροσωπεί ο κ. Στουρνάρας».

Λίγο αργότερα ήρθε απάντηση στο υπουργείο Οικονομικών μέσω κύκλων του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. «Αυτοί που κάνουν τη διαπραγμάτευση, να βάλουν και την υπογραφή τους» ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές προσκείμενες στον κ. Μανιτάκη.
ΠΗΓΗ Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΜΑ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ. ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΙΚΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ;

ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ...

Αν νομιζουν οι υποστηρικτες της αποτυχημενης παταγωδως συνταγης των μνημονιων πως θα δικαιωθουν μεσω ασχετης οδου λεγε με Κυπρο τοτε εκτος απο εξωγηινοι ειναι και γραφικοι. Οταν θα λαμβανονται νεα προσθετα μετρα λογω αποτυχιας αυτων τοτε να δουμε που θα κρυφτουν μαζι με τα επικοινωνιακα παραμαγαζα.Το μονο κοινο με την Κυπρο ειναι οι αθλιες πολιτικες ηγεσιες των δυο χωρων.

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΡΑ. ΧΑΡΑΤΣΙ Η ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ. ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΙΤΑΚΗ. ΕΧΕΤΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΙΚΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ.

ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΒΟΡΕΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΟΤΙΩΝ.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΑΡ;

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΑΡ; ΠΟΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ; ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ.

ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ...

Μην μου πεις. Οι τεχνοκρατες του Δντ ομολογουν την αποτυχια της συνταγης και εδω επιμενουν οτι δεν εφαρμοστηκε για αυτο απετυχε. Καλα ενταξει. Ευτυχως λιγοι μιλησαμε απο την αρχη και δικαιονομαστε καθε μερα και καθε ωρα που περναει. Οι επι δικαιων και αδικων περικοπες και η υπερφορολογηση οδηγησε τωρα την κατασταση σε πληρες αδιεξοδο. Και ερχονται και νεα μετρα.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"