ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 99,1 FM ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΘΩΜΑΗ ΑΔΑΜΟΥ. ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ STIS 14.30μμ KAI ΣΤΙΣ 19.00μμ. ΘΕΜΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΓ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Σε κλίμα έντασης και αμφισβήτησης η συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΩΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Σε κλίμα έντασης και αντιπαραθέσεων πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στη διάρκεια της οποίας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης έγινε δέκτης ενστάσεων για την διαδικασία διαπραγμάτευσης που ακολουθεί η κυβέρνηση.
Ιδιαίτερα επικριτική για τα όσα ακούγονται σε σχέση με την ενδεχόμενη συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους εμφανίστηκε η πρόεδρος της Βουλής κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μίλησε για σοβαρές ανακολουθίες και υποχωρήσεις σε σχέση με το προεκλογικό πρόγραμμα της κυβέρνησης. Προβληματισμό για τις εξελίξεις και για το περιεχόμενο της συμφωνίας εξέφρασε και ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, από το σύνολο σχεδόν των μελών της Γραμματείας έγιναν επίμονες ερωτήσεις για τις υποχωρήσεις στις οποίες είναι διατεθειμένη η κυβέρνηση να προχωρήσει.
Καταστροφική χαρακτήρισε από την πλευρά του τη λογική πάση θυσία συμφωνία ο Ρούντι Ρινάλντι, ενώ επικριτικά για υποχωρήσεις από τις κόκκινες γραμμές τοποθετήθηκε και ο προερχόμενος από την Αριστερή Πλατφόρμα, Στάθης Λεουτσακος. Ο κ. Δραγασάκης ενημέρωσε για την πορεία των συζητήσεων και αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ενώ ανέφερε ότι στην τελική ευθεία θα γίνουν προσπάθειες για την επίτευξη καλύτερων όρων.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Από την πρώτη στιγμή που συγκροτήθηκε η κυβέρνηση, κατέστη σαφές- τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό της χώρας- ότι η εντολή του ελληνικού λαού είναι δεσμευτική και αποτελεί την πυξίδα στις διαπραγματεύσεις.
Οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης είναι και κόκκινες γραμμές του ελληνικού λαού, εκφράζουν τα συμφέροντα των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των συνταξιούχων, των αγροτών και της νεολαίας. Εκφράζουν την ανάγκη της χώρας να μπει σε ένα νέο δρόμο ανάπτυξης, με πυρήνα της την κοινωνική δικαιοσύνη και την αναδιανομή του πλούτου.
Η επιμονή των δανειστών να εφαρμόσουν το μνημονιακό πρόγραμμα της κυβέρνησης Σαμαρά, δημιουργώντας έναν ασφυκτικό κλοιό πολιτικών πιέσεων και χρηματοδοτικής ασφυξίας στη χώρα, έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την έννοια της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας στην Ευρώπη. Εκφράζει την εμμονική προσήλωση στη λιτότητα που αποδομεί το κοινωνικό κράτος, την ολιγαρχική διεύθυνση των ευρωπαϊκών υποθέσεων σε κλειστές αίθουσες ανεπηρέαστες από την κοινωνική βούληση, οι οποίες στρώνουν το έδαφος στην άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη.
Οι απαιτήσεις αυτές δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές από τον ελληνικό λαό που αγωνίστηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια για να μπει τέλος στις εγκληματικές πολιτικές των μνημονίων. Δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές από τους ευρωπαϊκούς λαούς και από τις προοδευτικές κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, που αγωνίζονται για μια Ευρώπη της αλληλεγγύης και της Δημοκρατίας.
Οι πολίτες της Ελλάδας και της Ευρώπης δεν είναι οι παθητικοί καταναλωτές των ειδήσεων των 8, αντίθετα πιστεύουμε ότι μπορούν να είναι συμπρωταγωνιστές σε μια διαπραγμάτευση που αφορά την κοινή μοίρα όλων μας στην κλίμακα της Ευρώπης και του κόσμου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει κάθε δυνατή πρωτοβουλία για την ενημέρωση της ελληνικής κοινωνίας αλλά και των ευρωπαϊκών λαών. Σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά και χώρο δουλειάς, αλλά και σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης οι βουλευτές, ευρωβουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθούν μαζί με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τις αλληλέγγυες με αυτόν δυνάμεις σε ένα πλατύ κάλεσμα κινητοποίησης για την νίκη της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας.
Τώρα είναι η ώρα να μπουν οι ίδιοι οι λαοί στην μάχη.
Θα νικήσουμε».

 ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Τωρα να σας δω. Δραγασακης Κωνσταντοπουλου Αριστερο Ρευμα μαλλια κουβαρια. Τα ψεμματα και οι κολοτουμπες πληρωνονται εδω.

Η αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ (;)

Η αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ (;)

«Αφού η Αριστερά δεν έχει κυβερνήσει ποτέ!» Αυτό είναι το επιχείρημα πίσω από το οποίο κρύβει τους φόβους της η Αριστερά, αφότου έγινε κοινή συνείδηση ότι η χώρα κατέρρευσε. Είναι όμως ουσιαστικά αναληθές – τίποτε περισσότερο από μια δικολαβίστικη σοφιστεία.
Είχαμε, πράγματι, την τύχη να μη μας κυβερνήσει ποτέ αμιγής κυβέρνηση της Αριστεράς. (Αν είχε συμβεί, πολλοί από εμάς δεν θα υπήρχαμε τώρα να συζητούμε…).
Είχαμε όμως και την ατυχία η Αριστερά να διαβρώσει το πολιτικό σύστημα με τις «αξίες» της, εκφυλισμένες σε χυδαίας μορφής λαϊκισμό, προκαλώντας τη σταδιακή μετάλλαξη ακόμη και του κατ’ εξοχήν αστικού πολιτικού χώρου.
Η ελαφρότητα της ελληνικής Δεξιάς που χειρίστηκε τη νίκη της στον Εμφύλιο κατά τον χειρότερο τρόπο, η εγκληματική επιπολαιότητα της μοναρχίας και η βλακεία της χούντας άνοιξαν το 1974 τον δρόμο γι’ αυτή τη διείσδυση της Αριστεράς, που μετά το 1981 έγινε κανονική επέλαση.
Αργά και άγαρμπα, η Δεξιά προσαρμόστηκε στο υπόδειγμα του ΠΑΣΟΚ και έγινε χειρότερη. (Το γνήσιο είναι πάντα ανώτερο…) Κι έτσι φθάσαμε σήμερα να έχουμε μια σοβιετικού τύπου οικονομία, έναν δημόσιο τομέα που γεννά την διαφθορά και μια κοινωνία που διέπεται από αξίες συνυφασμένες με την παρακμή των κομμουνιστικών καθεστώτων, όπως λ.χ. την επιδίωξη του χαμηλότερου δυνατού παρονομαστή ώστε να χωρούν όλοι παντού, την αντίληψη της τεμπελιάς ως φυσικό δικαίωμα και την πεποίθηση ότι το κράτος έχει την υποχρέωση να προστατεύει τον πολίτη ακόμη και από τις αναποδιές της τύχης.
Πού πήγε το περιλάλητο «δαιμόνιο της φυλής»; Θάφτηκε στα υπουργεία και τους οργανισμούς του Δημοσίου. Ανακαλύψαμε έναν ιδιότυπο σοσιαλισμό, χρηματοδοτούμενο με τα λεφτά των άλλων…
Λίγο ώς πολύ, αυτά τα καταλαβαίνουν οι περισσότεροι, ανεξαρτήτως επιπέδου.
Και, φυσικά, καταλαβαίνουν ότι η ανόρθωση της χώρας προϋποθέτει σκληρή δουλειά και προσπάθεια. Δεν θα έλθει από τις υστερίες του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ, με τις μαγικές λύσεις που δεν κοστίζουν και δεν σημαίνουν τίποτε. Κανείς στοιχειωδώς μυαλωμένος άνθρωπος δεν βλέπει τη λύση στο μοντέλο της Βενεζουέλας ή της Κούβας.
Γι’ αυτό έχει τα νευράκια της η Αριστερά. Φοβάται ότι δεν θα επωφεληθεί από την κρίση.
Μπορούσε να επωφελείται όσο η χώρα-απάτη, που έστησε ο Ανδρέας Παπανδρέου, μπορούσε να κοροϊδεύει και να δανείζεται. Τώρα τα πράγματα έγιναν σοβαρά.
Η καταστροφή που ίσως μας έσωζε ήλθε πριν λίγα χρόνια.
Είθε να μας απαλλάξει και από την πνευματική


Πηγή http://realpolitics.gr

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"