ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΜΜΕ

Τρομοκρατηθηκαν τα συστημικα μεσα ενημερωσης που επι δεκαετιες παραπληροφορουσαν με δηθεν εγκυρες πληροφοριες τις κοινωνιες αναλογως του ποια συμφεροντα εξυπηρετουσαν και τωρα πανικοβλητα επιτιθενται στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης που εσπασαν την παντοκρατορια τους και εδωσαν την ευκαιρια σε πολιτες μακρια απο ισχυρα κεντρα και διαπλοκες να αλληλεπιδρασουν να πουν την γνωμη τους να υπερβουν την μονολιθηκοτητα των οργανωμενων κεντρων παραπληροφορησης. Λες και μεχρι τωρα δεν υπηρχε προπαγανδα παραποιηση της αληθεια και αισχρος επηρεασμος εκλογων απο μια καστα που μονο τα συμφεροντα του συνολου δεν υπηρετουσε ποτε. Να ξεχασουμε το στημενο πλανο με τον κορμορανο που ηταν λουσμενος στο πετρελαιο μετα το ατυχημα του Εξον Βαλντεζ στην Αλασκα το 1989 που χρησιμοποιηθηκε για να δειξει το cnn πως ο Χουσειν κατεστρεφε πετρελαιοπηγες δηθεν στο Κουβειτ ή τα πτωματα που ξεθαφτηκαν στην Τιμισοαρα απο νεκροταφεια το 1989 στην Ρουμανια για να δειξουν οτι υπαρχουν εκατονταδες νεκροι στους δρομους; Βεβαιως στο διαδικτυο κυκλοφορει επισης πολλη σαβουρα και παραπληροφορηση και πολυ σκουπιδι αλλα η προκληση της αξιοπιστης ενημερωσης ειναι διαχρονικο αιτημα και αφορα ολα τα μεσα διακινησης πληροφοριας. Οι εποχες παντως που διαφοροι βαρονοι και μαφιες ειχαν το μονοπωλιο της ενημερωσης τελειωσε ευτυχως για παντα. Καιρος να αντιμετωπισουμε τις νεες προκλησεις της εποχης μας.

Πολεμικό διάγγελμα B.Πούτιν!«Aν ΕΠΙΤΕΘΕΙ η ΔΥΣΗ στη ΣΕΡΒΙΑ είναι σαν να επιτίθεται στους ΡΩΣΟΥΣ»…

Πολεμικό διάγγελμα B.Πούτιν!«Aν ΕΠΙΤΕΘΕΙ η ΔΥΣΗ στη ΣΕΡΒΙΑ είναι σαν να επιτίθεται στους ΡΩΣΟΥΣ»…






Προειδοποίηση σαφής και απόλυτη ήρθε από τα χείλη του ίδιου του Βλαντιμίρ Πούτιν. Στόχος η Δύση.
«Αυτό δεν είναι το 1995, ούτε το 1999, η Ρωσία δεν θα επιτρέψει οποιαδήποτε επίθεση εναντίον των Σέρβων … Η Σερβία και τη Δημοκρατία των Σέρβων της Βοσνίας μπορούν να υπολογίζουν στην πλήρη στήριξή μας», δήλωσε ο Βλαντιμίρ Vladimirovich Πούτιν και το Βελιγράδι φυσικά ξεφυσά ανακουφισμένο.
«Εκείνοι που σχεδιάζουν να επιτεθούν στην Σερβία και στην Σερβοβοσνιακή Δημοκρατία χρειάζεται να ξέρουν ότι είναι σαν να επιτίθενται στην ίδια την Ρωσία ! Η Ρωσία δεν θα επιτρέψει οποιαδήποτε νέα επίθεση εναντίον των Σέρβων! Βελιγράδι και Μπάνια Λούκα μπορούν να υπολογίζουν στην μέγιστη υποστήριξη της Ρωσικής Ομοσπονδίας!»
Το ‘μήνυμα’ εστάλη εχθές το βράδυ, ύστερα από τις μετακινήσεις ΝΑΤΟικών δυνάμεων στα βόρεια του Κοσσυφοπεδίου.
Παράλληλα, μέσω της διπλωματικής οδού, εστάλη μήνυμα σε Αλβανία και Κροατία να ‘χαλαρώσουν’ με την επιθετικότητά τους.

ΠΗΓΗ:  http://just-out.eu

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"