ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΣτΕ: Αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά

ΣτΕ: Αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά

ΣτΕ: Αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά
Αντισυνταγματικός κρίθηκε από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ο νόμος Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, με πλειοψηφία 14 ψήφων υπέρ έναντι 11 κατά.
Με την απόφαση του ΣτΕ ο νόμος Παππά ουσιαστικά αποσύρεται εξ ολοκλήρου, καθώς το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο δεν έδωσε καμία προθεσμία για διορθώσεις στο νόμο, μετά από συγκρότηση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.
Στην πράξη, αυτό σημαίνει πως ο διαγωνισμός για τις τέσσερις άδειες είναι άκυρος και ως μη γενόμενος. Τα κανάλια που δεν έλαβαν άδεια θα συνεχίσουν να εκπέμπουν κανονικά και τα χρήματα που κατέθεσαν οι τέσσερις υπερθεματιστές θα τους επιστραφούν.
Επιπλέον, στον «αέρα» βρίσκονται και οι δύο νέοι σταθμοί που είχαν λάβει άδεια στον άκυρο πλέον διαγωνισμό, συμφερόντων Μαρινάκη και Σαββίδη.
Η ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου θα γίνει πλέον εκ του μηδενός από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, το οποίο θα πρέπει να σχηματιστεί μέσα στο επόμενο διάστημα.
Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η πρώτη επίσημη τοποθέτηση από την κυβέρνηση, μετά το στρατηγικό πλήγμα που υπέστη με την απόφαση του ΣτΕ. Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη και επιτελείς.


Πηγή:skai.gr και http://www.liberal.gr

Το σχολιο μου: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΛΕΞΗ. ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Αν δεν παραιτηθει ο Παππας οφειλει η αντιπολιτευση να καταθεσει προταση μομφης στο προσωπο του και να θεσει ολους τους βουλευτες προ των ευθυνων τους.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"