ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ;

Βλεπω να κλεινει Μαρτιο η δευτερη αξιολογηση. Ερχεται και νεο μνημόνιο.

ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ Ο ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ

ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΤΡΑΝΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ . Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΑΙΣΧΟΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ

Για να γινουμε σοβαρο κρατος χρειαζεται αυστηρος ελεγχος και ποινες στην διοικηση και το δημοσιο. Απο εκει πρεπει να αρχισει η αναδομηση της χωρας.

ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Κανεις πραγματικα ανθρωπος δεν μπορει να μεινει αδιαφορος στο δραμα αυτο. Σκεφτειτε οτι υπαρχουν μικρα παιδια βρεφη και γυναικες που αυτην την ωρα παγωνουν. Βεβαιως πρεπει να αντιμετωπιστει η παρανομη μεταναστευση με κλειστα κεντρα και οχι με ιδεοληψιες των ανοητων του Συριζα που ευθυνονται και αυτοι για αυτο το χαλι αφου πηραν 1 δις βοηθεια και το μοιρασαν σε ελεγχομενες οργανωσεις αλλα αυτο δεν σημαιμει οτι πρεπει να αφησουμε τους ανθρωπους αυτους αβοηθητους.

Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ

Ο Ζουραρις ειπε οτι ο Καστρο δεν ηταν δικτατορας γιατι αφησε καλυτερο συστημα παιδειας και υγειας στην Κουβα απο αυτο που ειχε απο την εποχη του Μπατιστα. Με το ιδιο γελοιο επιχειρημα θα μπορουσε καποιος να πει οτι και ο Μεταξας ηταν δημοκρατης γιατι εκανε το ΙΚΑ και ανοιξε τις στρατιωτικες και παιδαγωγικες ακαδημιες στα λαικα στρωματα. Συνελθε Ζουραρη εχετε χασει το μετρο οι αριστεροι. Φτανει το δουλεμα.

Συνεχίζεται η αμφισβήτηση

Νέα πρόκληση από Tσαβούσογλου: Τα Ίμια είναι τουρκικό έδαφος

Νέα πρόκληση από Tσαβούσογλου: Τα Ίμια είναι τουρκικό έδαφος

Αγκυρα
Συνεχίζεται το τoυρκικό παραλήρημα με τον υπουργό Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου να παίρνει τη σκυτάλη από τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον ηγέτη της τουρκικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Με άρθρο του στη Milliyet με τίτλο: Δεν αποδεχόμαστε την de facto κατάσταση υποστηρίζει ότι τα Ίμια αποτελούν τουρκικό έδαφος.

Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, σημειώνει στο άρθρο του ότι οι συνθήκες της Λωζάνης και του Παρισιού περιέχουν λεπτομερείς διατάξεις σχετικά με τα ζητήματα κυριαρχίας και την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, τονίζοντας ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να δεχτεί τη δημιουργία ενδεχόμενων de facto καταστάσεων από την Ελλάδα επί γεωγραφικών σχηματισμών με αμφισβητούμενο καθεστώς.

Αναλυτικά αναφέρει:
«Τα βασικά διεθνή έγγραφα ως προς την κυριότητα των νησιών στο Αιγαίο είναι η Συνθήκη της Λωζάννης του 1923 και η Συνθήκη των Παρισίων του 1947. Οι συνθήκες αυτές περιέχουν λεπτομερείς διατάξεις αναφορικά με την κυριαρχία και την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών.
Οι θέσεις της χώρας μας για όλα τα ζητήματα στο Αιγαίο, μεταξύ των οποίων και του συγκεκριμένου, και για την επίλυσή τους έχουν τεθεί υπ’ όψιν της κοινής γνώμης με ποικίλες ανακοινώσεις του Υπουργείου μου από το 1996 έως και σήμερα.
Στο πλαίσιο αυτό, δεν θα αποδεχθούμε τη δημιουργία από την Ελλάδα ενδεχόμενων de facto καταστάσεων επί γεωγραφικών σχηματισμών με αμφισβητούμενο καθεστώς και, σε περίπτωση απόπειρας, ανακοινώνεται ότι αυτά δεν θα έχουν αποτέλεσμα από νομική σκοπιά. Οι διερευνητικές συνομιλίες μεταξύ Τουρκίας – Ελλάδας έχουν ξεκινήσει από το 2002, επί Πρωθυπουργίας του συγχωρεμένου Μπουλέντ Ετσεβίτ. Η πρώτη συνάντηση έγινε στην Άγκυρα στις 12 Μαρτίου 2002 και, μέχρι να έρθει στην εξουσία η κυβέρνηση AKP στα τέλη του 2002, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 7 κύκλοι διερευνητικών συνομιλιών. Οι διερευνητικές συνομιλίες συνεχίσθηκαν, χωρίς διακοπή, και κατά τη θητεία του AKP.
Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην πολιτική της χώρας μας ως προς τις βραχονησίδες των Ιμίων. Τα Ίμια είναι τουρκικό έδαφος. Κατά τη διάρκεια των κυβερνήσεων του AKP δεν υπήρξε καμία αλλαγή ως προς το νομικό και de facto καθεστώς στο Αιγαίο».

ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΡΩΤΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ;

«Ψήνονται» συναντήσεις Μητσοτάκη σε Βερολίνο και Παρίσι

«Ψήνονται» συναντήσεις Μητσοτάκη σε Βερολίνο και Παρίσι


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr τα επόμενα εικοσιτετράωρα κλειδώνουν οι ημερομηνίες και θα γίνουν οι οριστικές ανακοινώσεις για τις συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο και τους Φρανσουά Ολάντ και Φρανσουά Φιγιόν στο Παρίσι.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ θέλει να ξεδιπλώσει το πρόγραμμά του για την έξοδο της χώρας από την κρίση ζητώντας χαμηλότερα πλεονάσματα, μείωση των φορολογικών συντελεστών και ένα νέο πρόγραμμα γενναίων μεταρρυθμίσεων με επενδύσεις που οι υπουργοί, όπως λένε, δεν θα τις πολεμούν στο παρασκήνιο. Βασικότερος, ωστόσο, στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι να περάσει το μήνυμα πως αποτελεί έναν αξιόπιστο εταίρο για τους δανειστές και τον επόμενο συνομιλητή τους.

O κ. Μητσοτάκης έσπευσε να επενδύσει πολιτικά με τον Γάλλο κεντροδεξιό που φιλοδοξεί να φρενάρει την επέλαση της Μαρίν Λεπέν προς τα Ηλύσια Πεδία δίνοντας ωστόσο την ευκαιρία στο κυβερνητικό στρατόπεδο να παίξει επικοινωνιακά με την απόλυση εκατοντάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων που αποτελεί βασική εξαγγελία του Γάλλου πολιτικού.

Κοινή εκτίμηση στη ΝΔ είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας θα αναγκαστεί να οδηγηθεί σε ένα 4ο μνημόνιο για να μπει και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο πρόγραμμα κάτι που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε κάλπες τους πρώτους μήνες του 2017. Η περίπτωση του «ναυαγίου» του ΔΕΣΦΑ, η πολεμική εναντίον του ΔΝΤ, η «αγωνιστική» παρουσία Τσίπρα στην Αβάνα και το non paper που ακολούθησε από το Μαξίμου είναι, κατά τη ΝΔ, κομμάτια του ίδιου παζλ:

Το Μαξίμου επενδύει πολιτικά σε μέτωπα που μπορεί, εάν χρειαστεί, να τονώσουν το αριστερό προφίλ του Αλέξη Τσίπρα, που όπως λένε συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

«Αν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα ας παραιτηθεί» είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας απορρίπτοντας κάθε συζήτηση για τη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης που θα προκύψει από την παρούσα βουλή.

Χατζηδάκης: «Η κυβέρνηση βαφτίζει το κρέας ψάρι και καταπίνει τις μεταρρυθμίσεις σαν πικρό χάπι»

ΠΗΓΗ: RΕΑL.GR

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"