ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Να τελειωνει η εισαγωγη αλυτρωτικων τραγουδιων ως δηθεν παραδοσιακων στην Ελλαδα

Να τελειωνει το παραμυθι με τα παραδοσιακα τραγουδια στην Φλωρινα. Αλλο τα πραγματικα παραδοσιακα που ολως περιεργως εξαφανιζονται απο γιορτες και πανηγυρια ολο και περισσοτερο και αλλα τα εισαγομενα απο τα Σκοπια της εποχης των κομιτατζηδων του VMRO  και του αλυτρωτικου τυχοδιωκτισμου του Τιτο με τα ΣΝΟΦ και ΝΟΦ. Ποιο αλλο κρατος θα επετρεπε να παιζονται εντος της επικρατειας του τραγουδια που προπαγανδιζουν τον διαμελισμο του και το μισος εναντιον του λαου του; Καμια συνθηκη και κανενα ψευδεπιγραφο δικαιωμα δεν καλυπτει τετοια αθλια κουτοπονηρη προπαγανδα μετα μουσικης. Παψτε σαν κρατος να το ανεχεστε. Τελος το θεατρο. Ειδικα εσεις οι ψευτοπροοδευτικοι απορω που θιγεστε με τριχες και δεν σας πειραζει που καποιοι κανουν ρατσιστικη προπαγανδα μισους κατα του ελληνικου λαου και της Ελλαδας. Αυτα τα αισχη δεν εμπιπτουν στην εφαρμογη του αντιρατσιστικου νομου υποκριτες Φαρισαιοι ως εμπρακτη αποδειξη προκλησης σε ταραχες και μισος; Για απαντηστε καραγκιοζηδες.

Μην τους αφησετε να πουλησουν και την Βορειο Ηπειρο

Mην τους αφησετε να παραιτηθουν απο το πρωτοκολλο της Κερκυρας του 1914 που προβλεπει αυτονομια της Βορειου Ηπειρου και ειναι ενεργο. Θελουν να εξισωσουν τους εγκληματιες συνεργατες των Ναζι Τσαμηδες με τους Ελληνες της Βορειου Ηπειρου. Οχι. Εγκλημα θα ειναι κατι τετοιο.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"