ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Οι κουτοπονηριες για αφελεις του Ζαεφ στην ΕΡΤ.

Οι κουτοπονηριες για αφελεις του Ζαεφ στην ΕΡΤ.

Στην συνέντευξη του στην ΕΡΤ  ο κουτοπόνηρος Σκοπιανός πρωθυπουργός επανήλθε στο ανιστόρητο ψευδοιδεολόγημα των Σλάβων ότι η ιστορική Μακεδονία είναι διαμελισμένη σε 4 δήθεν χώρες. Προσπάθησε δηλαδή να προπαγανδίσει την ανοησία αυτή που παπαγαλίζουν κάποιοι άσχετοι ημιμαθείς και στην Ελλάδα ενώ αγνοούν ότι η ιστορική Μακεδονία είναι κατά 90% απελευθερωμένη και ανήκει στην Ελλάδα. Τα αλλά σλαβοβουλγαρικά ιδεολογήματα περί γεωγραφικής Μακεδονίας τα κατασκεύασαν στην αρχή του 20ου αιώνα οι Βούλγαροι και μετά ο Τίτο για να διεκδικήσουν εδάφη. Μπέρδεψε λοιπόν για άλλη μια φορά τις έννοιες ιστορική και γεωγραφική Μακεδονία διατηρώντας ύπουλα τον ψευδοαλυτρωτικό "Μακεδονισμό" στο τραπέζι για το μέλλον. Μόνο αφελείς δεν βλέπουν ότι επιχαίρει και μας δουλεύει. Κατά τον Ζαεφ εμείς είμαστε το ελληνιστικό μόνο τμήμα της Μακεδονίας. Και αυτό αποτελεί πονηριά σλαβική διότι η πραγματική Μακεδονία έχει καθαρά ελληνική ιστορία και όχι απλώς ελληνιστική της εποχής των επιγόνων του Μεγ. Αλεξάνδρου. Η πραγματική ιστορική Μακεδονία κυριε Ζαεφ τελειώνει στο σημείο τομής του Εριγώνα ποταμού με τον Αξιό στην πόλη Στοβοι. Τελεια και παύλα με τους αγράμματους.

ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ

Ε βεβαια τους υπαλληλους που σου εκαναν την βρωμικη δουλεια πουλωντας τα συμφεροντα της χωρας προκειμενου να υπηρετησουν τα δικα σας πρεπει να τους στηριζεις. Ετσι δεν ειναι κυριε αντιπροεδρε των ΗΠΑ που θα ερθετε στην ΔΕΘ; Μονο που δεν εχετε καταλαβει κατι. Πως ο λαος μονο που θα σας δει θα ξερει γιατι ηρθατε και ποιοι τον πουλησαν ωστε στις εκλογες να παρει το αιμα του πισω. Ποσο λιγο τελικα γνωριζετε την πραγματικοτητα των Βαλκανιων και ποσο υποτιματε τον λαο.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"