ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΧΡ ΠΑΣΣΑΛΑΡΗΣ: ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ Ή ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ;

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ Ή ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ;



ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ Ή ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ;

Τι ντροπή! Τι ρεζιλίκι! Σαν να μην φτάνουν τα βάσανα του λαού μας, σαν να μη φτάνει η χρόνια δυσωδία του πολιτικού συστήματος, ήλθε και η σημερινή φαρσοκωμωδία με τις κάλπες για να δείξει πόσο ξεκομμένοι από τον κόσμο είναι οι άνθρωποι που ορίζουν τις τύχες μας και που ρεζιλεύουν την Ελλάδα στην Ευρώπη!...
...Τη δύστυχη Ελλάδα με τους 14 πρωθυπουργούς στα 39 χρόνια της μεταπολίτευσης και με μια δέσμη πρώην πρωθυπουργών, τέως υπουργών και κομματικών ηγετών να ποζάρουν σήμερα στις κάλπες εν όψει παραπομπής τους σε δίκη... Τη ντροπιασμένη Ελλάδα με τα πέντε βρωμερότερα σκάνδαλα όλων των εποχών, αλλά (για όνομα του Θεού!) και με νέα κόμματα και νέα μέσα δημοσιότητας να ξεφυτρώνουν συνεχώς!... Τη δόλια Ελλάδα με τα 120 ασύδοτα κανάλια, τους 1.200 ραδιοσταθμούς και τα 600 έντυπα  (τα περισσότερα στον κόσμο) να γυροφέρνουν σαν χρυσόμυγες στον υπνωτισμένο πολίτη και να τον καρφώνουν στον ...Σουλεϊμάν!...
...Αλλά και με τους (δια ψιθύρων κατευθυνόμενους) αντιεξουσιαστές να τρομάζουν τους ξένους επενδυτές και τους τουρίστες καθώς ήδη σχεδιάζουν να έλθουν στην ωραιότερη χώρα του πλανήτη...
Να ελπίσουμε ότι από το σημερινό σκουπιδαριό θα προκύψει κάποιο σάρωμα; Ότι η εξουσία θα τολμήσει να ξεδοντιάσει κορυφαίους φοροφυγάδες; Ότι ο πρωθυπουργός θα πείσει μερικά "σκυλόψαρα της ολιγαρχίας" να ανοίξουν το πουγκί τους;
...Ή μήπως θα θαυμάσουμε για μια ακόμη φορά την ταχυδακτυλουργία της πολιτικής ηγεσίας στο ...κουκούλωμα;

Ch.Passalaris@hotmail.com

ΠΗΓΗ: ENIKOS.GR

ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ

ΑΠΟ ΠΟΤΕ  ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΟΝΟΝ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ; Η ΥΠΕΞΑΓΩΓΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ... Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ; ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.

Γαλάζια» ανταρσία άλλαξε τη διαδικασία!

«Γαλάζια» ανταρσία άλλαξε τη διαδικασία!


«Γαλάζια» ανταρσία άλλαξε τη διαδικασία!
Έως χτες το βράδυ, το σενάριο φαινόταν ξεκάθαρο. Για την παραπομπή στην προανακριτική επιτροπή των προσώπων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ, θα στήνονταν τρεις κάλπες (μία για κάθε πρόταση) στις οποίες θα γίνονταν τρεις διαφορετικές ψηφοφορίες. Αυτή ήταν η συμφωνία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μετά τις πιέσεις Βενιζέλου που απειλούσε να ρίξει την κυβέρνηση αν δεν διασφαλιζόταν η μη παραπομπή του.
Σαφής στόχος της συγκεκριμένης μεθόδευσης ήταν να μαντρωθούν οι «πράσινοι» και «γαλάζιοι» βουλευτές. Αφού θα γίνονταν τρεις διαφορετικές ψηφοφορίες, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα είχαν κάθε δυνατότητα να κρατήσουν τους βουλευτές τους μακριά από τις «επικίνδυνες» κάλπες, επιβάλλοντάς τους να ψηφίσουν μόνο τη δική τους πρόταση. Ουσιαστικά, με αυτό τον τρόπο, επιχείρησαν να καταργήσουν στην πράξη τη μυστικότητα της ψηφοφορίας!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr, η μεθόδευση προκάλεσε την έντονη αντίδραση βουλευτών της ΝΔ, που οδήγησε και στην τελική αναδίπλωση των κομμάτων της κυβέρνησης. Ετσι –υπό το βάρος των «γαλάζιων» αντιδράσεων- καταλήξαμε στην ανατροπή του σκηνικού, στις τέσσερις κάλπες και στην ταυτόχρονη ψηφοφορία.
Ενώ, λοιπόν, ο κ. Βενιζέλος είχε συντονίσει την κοινοβουλευτική του ομάδα να ψηφίσει μόνο στην πρώτη ψηφοφορία και να απέχει από τις άλλες δύο, αρκετοί βουλευτές της ΝΔ αρνήθηκαν να πράξουν το ίδιο, διαμηνύοντας ότι θα συμμετάσχουν σε όλες τις ψηφοφορίες! Διαμηνύοντας, παράλληλα, σε κάθε κατεύθυνση ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να υποθηκεύσουν το πολιτικό τους μέλλον, παίρνοντας στους ώμους τους τη "ρετσινιά" της συγκάλυψης καταστάσεων που δεν βαρύνουν ούτε τους ίδιους, ούτε καν την παράταξη!
Σε αυτές τις εξελίξεις, ήταν καταλυτική και η παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή, που εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για τη μεθόδευση των πολλαπλών ψηφοφοριών, όπως πρώτο αποκάλυψε το newsbomb.gr.

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ Η ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ –ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΧΑΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ..

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΑΤΑΙΑ

Μην προσπαθειτε να με βαλετε στα ηλιθια αναλυτικα σας καλουπια ειτε ειστε κυβερνητικοι ειτε ειστε αντιπολιτευομενοι. Η ελευθερια των αποψεων μου δεν υποκυπτει σε κομματικες στρατηγικες. Ξυπνηστε.

ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;

Μα καλα υπαρχει κανεις που να πιστευει οτι αν παραπεμφθει ο Βενιζελος η ο Παπανδρεου θα τολμησουν οι μονιμως εκβιαζοντες τους βουλευτες αρχηγοι των κυβερνητικων κομματων να πεσουν απο τις καρεκλιτσες τους και να πανε σε εκλογες; Ε τοτε αν υπαρχει θα παρει βραβειο αφελειας και βλακειας. Ειναι η ωρα για μια φορα εστω οι βουλευτες να κανουν το καθηκον τους χωρις να υποκυψουν σε κουτοπονηρους εκβιασμους

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Ε.Στυλιανίδης: Ένα ψηφοδέλτιο για όλα τα κόμματα στις δημοτικές εκλογές


Η πρόταση του Υπουργού Εσωτερικών θα ταράξει τα «λιμνάζοντα ύδατα» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-«Μόνο έτσι θα ξηλωθεί το εξαντλημένο και ξεπερασμένο παλαιοκομματικό σύστημα»

Κόντρα στα ήθη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ετοιμάζεται να «πλεύσει» ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, με την πρόταση που προτίθεται να καταθέσει στον πρωθυπουργό και τους κυβερνητικούς εταίρους, για την κατάρτιση ενός ενιαίου ψηφοδελτίου για όλες τις παρατάξεις, στις επόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

«Να θεσπίσουμε χωριστό
ψηφοδέλτιο για περιφερειάρχες και δημάρχους, αλλά ενιαίο ψηφοδέλτιο για την εκλογή περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων», εξηγεί ο υπουργός Εσωτερικών, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», τονίζοντας πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να «εξοβελίσουμε τον κομματισμό από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Συνεχίζοντας, ο κ. Στυλιανίδης, υποστηρίζει ότι έτσι θα επιτευχθεί επιπρόσθετα η αναγέννηση της τοπικής αυτοδιοίκησης και «θα αρχίσει το ξήλωμα ενός εξαντλημένου και ξεπερασμένου παλαιοκομματικού συστήματος».

Στην ίδια συνέντευξη, ο υπουργός Εσωτερικών δηλώνει έτοιμος να νομοθετήσει την ψήφο των ομογενών στις εθνικές εκλογές, για τους οποίους αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «έχουν πληγωθεί αρκετά».

Ο κ. Στυλιανίδης αποδίδει μεγάλη σημασία στο ρόλο της ελληνικής ομογένειας και πιστεύει ότι με τη συμμετοχή της στις εκλογές «θα αναζωογονήσει και θα εξυγιάνει την πολιτική ζωή», αφού «το προσωπικό κριτήριο ψήφου των ομογενών δεν είναι το προσωπικό ρουσφέτι, αλλά η ικανότητα των πολιτικών δυνάμεων να αποκαταστήσουν με τα έργα τους τη διεθνή εικόνα της χώρας».

Ανήσυχος, τέλος για την «πίκρα και την απογοήτευση που συσσωρεύονται σε κάποιες κοινωνικές ομάδες», ο κ. Στυλιανίδης εκφράζει την άποψη ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί γρηγορότερα η οικονομική ανάκαμψη και η επιστροφή της ελπίδας και της αυτοπεποίθησης στην κοινωνία.
ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΠΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ  ΣΕ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ  ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ.....

Ο Μητσοτάκης για τις ψηφοφοριες στην βουλη.

Ο Μητσοτάκης διαβάζει... Καβάφη


Ο Μητσοτάκης διαβάζει... Καβάφη
Παραφράζοντας στίχους του ποιήματος του Κωνσταντίνου Καβάφη "Όσο μπορείς", ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε, εμμέσως πλην σαφώς, το θέμα που έχει προκύψει με τον αριθμό των καλπών που θα στηθούν για την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ".
"Και αν δεν μπορείς να κανείς τη ψηφοφορία σου όπως τη θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελιζεις..", έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ στο Twitter, παραφράζοντας έτσι τους στίχους του μεγάλου ποιητή:
"Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον..."

πηγη: enikos.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Σωστα!

Δημοτικές εκλογές 2014! Αλλάγή σκηνικού

Δημοτικές εκλογές 2014! Αλλάγή σκηνικού

fx-1dimarxos-ekloges-filadelfia-xalkidona-2014
Ελεύθερα θα μπορούν να ασκούν την επαγγελματική τους δραστηριότητα εφεξής οι δήμαρχοι καθώς καταργείται το επαγγελματικό ασυμβίβαστο που ίσχυε μέχρι τώρα με ρύθμιση που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο  που κατατέθηκε στη Βουλή με το οποίο κυρώνονται επτά Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.
Η παραπάνω ρύθμιση έρχεται ως αντιστάθμισμα στις τεράστιες περικοπές που έχουν γίνει στις αντιμισθίες των αιρετών, αφού το 2011 μέχρι σήμερα οι αντιμισθίες έχουν μειωθεί κατά 30% περίπου.
Η συγκεκριμένη απόφαση αναμένεται να «ανοίξει την όρεξη» για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές του 2014, μιά και σημαίνοντα πρόσωπα με μεγάλη επιρροή στους δημότες, δεν μπορούσαν μέχρι σήμερα να ασχοληθούν ενεργά με τα δημοτικά, λόγω του ασυμβίβαστου που ίσχυε μέχρι σήμερα…
Ειδικότερα για την απόφαση, σύμφωνα με το άρθρο 18 του εν λόγω νομοσχεδίου καταργούνται το άρθρο 16 και η παρ. 18 του άρθρου 282 του Καλλικράτη (Ν.3252/2010).
Σύμφωνα με  όσα αναφέρονται στην Αιτιολογική ΄Εκθεση με τη ρύθμιση αυτή «δίδεται η δυνατότητα στους δημάρχους να ασκούν την επαγγελματική δραστηριότητα. Η ρύθμιση κρίνεται αναγκαία, προκειμένου να μην αποθαρρύνονται στελέχη της κοινωνίας που διστάζουν να εγκαταλείψουν πλήρως την επαγγελματική τους δραστηριότητα και να ασχοληθούν με τα κοινά. Με τη ρύθμιση αυτή επιδιώκεται να διευρυνθεί ο κύκλος των ενασχολούμενων με τον Α΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης με επιτυχημένους επαγγελματίες και με ανθρώπους που προέρχονται από τα ενεργά τμήματα της κοινωνίας κα με πείρα για τον επαγγελματικό στίβο».
Συμπληρώνοντας την παραπάνω επιχειρηματολογία της Αιτιολογικής Έκθεσης, θα πρέπει να τονιστεί
Σημειωτέον ότι από την εφαρμογή του Καλλικράτη μέχρι σήμερα προβλέπεται η αναστολή της επαγγελματικής δραστηριότητας των δημάρχων κατά τη διάρκεια της θητείας τους σε δήμους άνω των δέκα χιλιάδων κατοίκων. Ειδικά για την τρέχουσα δημοτική περίοδο το μέτρο ίσχυε για δήμους με πληθυσμό άνω των είκοσι πέντε χιλιάδων κατοίκων.

ΠΗΓΗ:http://www.filadelfia-xalkidona.gr

Στυλιανίδης κατά Στουρνάρα για τα σκαφη.

Στυλιανίδης κατά Στουρνάρα για την κατάργηση του φόρου πολυτελείας στα σκάφη




«Απαράδεκτο για μένα. Σας το λέω ωμά, απαράδεκτο... Δεν επιτρέπεται, όταν τα προηγούμενα χρόνια έχει εφαρμοστεί μια φιλελεύθερη πολιτική στα ΙΧ, να επιβάλλεται τώρα συνολικό τεκμήριο και μάλιστα μόνιμο και την ίδια ώρα -αν θυμάμαι καλά είναι πάνω από 100 χιλιάδες οι ιδιοκτήτες σκαφών πάνω από έξι μέτρα- να τυγχάνουν αυτής της αντιμετώπισης.  Εμένα με προσβάλλει...», τόνισε υπουργός Εσωτερικών Eυρυπίδης Στυλιανίδης για την απόσυρση της διάταξης σχετικά με το φόρο πολυτελείας για τα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής άνω των 6 μ.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο κ. Στυλιανίδης τόνισε: «Η εντολή που έχουμε, συμμετέχοντας σε αυτή την κυβέρνηση, και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό είναι να παλέψουμε για τις αντιλήψεις και τις αξίες τις οποίες πιστεύουμε. Και εμείς ό,τι θυσία κι αν κάνουμε, επειδή κληρονομήσαμε αυτή την κατάσταση από τις αποτυχίες και τις αστοχίες των τελευταίων ετών, είναι για να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε την κοινωνία εκεί που της αξίζει».

πηγη:http://www.newsit.gr


Το σχολιο μου: 
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ. ΕΔΩ ΕΒΑΛΑΝ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ ΕΠΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΑΦΑΤΟΥΣ; ΑΙΣΧΟΣ. ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"