ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Άγριο ξύλο και αιματηρές συμπλοκές μεταναστών

Άγριο ξύλο και αιματηρές συμπλοκές μεταναστών στο λιμάνι του Πειραιά (video)

Άγριο ξύλο και αιματηρές συμπλοκές μεταναστών στο λιμάνι του Πειραιά (video)
Τρεις πρόσφυγες τραυματίστηκαν από αιχμηρό αντικείμενο πιθανότατα μαχαίρι και μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο μετά από συμπλοκή 20 μεταναστών-προσφύγων που σημειώθηκε στη 1:00 τη νύχτα στον επιβατικό σταθμό του ΟΛΠ στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε-1.
Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ σε τρεις τραυματίες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν (λίγες ώρες αργότερα πήραν εξιτήριο).
AdTech Ad
Στο σημείο μετέβη ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχο Λ.Σ. Ράπτη Σταμάτιο προκειμένου να ενημερωθούν επί τόπου για το προαναφερόμενο συμβάν από το διοικητή της 1ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής υποναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη και τον κεντρικό λιμενάρχη Πειραιά αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Χρήστο Ζαφειρίου, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.
Με τις αναγκαίες παρεμβάσεις και με τη συνδρομή των αλληλέγγυων πολιτών, η κατάσταση ομαλοποιήθηκε, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, παρέμεινε δύναμη του Λιμενικού Σώματος, εποπτεύουσα το χώρο.
Και νέα ένταση μεταξύ προσφύγων και μεταναστών το απόγευμα
Νέα ένταση με μικροσυμπλοκές μεταξύ μεταναστών και προσφύγων προκλήθηκε στην πύλη Ε-2 στο λιμάνι του Πειραιά, χωρίς μέχρι στιγμής να αναφερθούν τραυματισμοί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ένταση προκλήθηκε μεταξύ Σύρων και Αφγανών στη διάρκεια διανομής φαγητού ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από επέμβαση του λιμενικού. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις από το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά
 
ΠΗΓΗ:  http://www.newsbomb.gr/

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"