ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

"Αν η ΕΚΤ δεν εγγυηθεί το χρέος μας θα βγούμε από το ευρώ"

"Αν η ΕΚΤ δεν εγγυηθεί το χρέος μας θα βγούμε από το ευρώ"


"Αν η ΕΚΤ δεν εγγυηθεί το χρέος μας θα βγούμε από το ευρώ" 
«Σε περίπτωση που η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν αποτελέσει πραγματικό εγγυητή του δημοσίου χρέους μας, η Ιταλία θα αναγκαστεί να βγει από το ευρώ», τόνισε σήμερα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο ιδιωτικό ιταλικό ραδιοφωνικό δίκτυο Radio Capital.
«Με αυτό τον τρόπο, θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε υποτίμηση του εθνικού μας νομίσματος αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας. Ελπίζω να μην βρεθούμε αναγκασμένοι να ακολουθήσουμε σε κατάσταση απελπισίας την συγκεκριμένη οδό», πρόσθεσε ο μεγιστάνας του Τύπου και πρώην πρωθυπουργός.
 Ο Ιταλός δεξιός πολιτικός δήλωσε επίσης ότι σε περίπτωση νίκης του στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Φεβρουαρίου, πρόκειται να ζητήσει εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή για να διερευνηθεί ο ρόλος που διαδραμάτισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, στην πτώση της κυβέρνησής του.
 «Αν η παράταξή μου υπερισχύσει στις εκλογές θα απαιτήσω να συσταθεί εξεταστική επιτροπή, η οποία (θα κληθεί) να εξακριβώσει όλες τις λεπτομέρειες των παρασκηνιακών κινήσεων που, τον Νοέμβριο του 2011, οδήγησαν την πτώση της κυβέρνησής μου και στην σύσταση του κυβερνητικού σχήματος τεχνοκρατών», είπε ο Μπερλουσκόνι.
Ο ηγέτης του κόμματος Λαός της Ελευθερίας (PdL) έκανε λόγο χθες περί μιας «συνωμοσίας».
«Δεν θέλω να εκφραστώ για τον ρόλο του Ναπολιτάνο, θα το πράξει η αρμόδια επιτροπή», είπε ο Μπερλουσκόνι.

Πηγή: ΑΜΠΕ KAI ENIKOS.GR

Στο 26,8% η ανεργία

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στο 26,8% η ανεργία τον Οκτώβριο - Αρνητικό ρεκόρ σε όλη την Ευρώπη

Στο εφιαλτικό 26,8% που μεταφράζεται σε 1,345 εκατ. ανέργους εκτινάχθηκε η ανεργία τον Οκτώβριο. Η αρνητική αυτή επίδοση είναι υψηλότερη και από το 26,6% που ήταν το δημοσιοποιημένο ποσοστό της Ισπανίας τον Νοέμβριο.

Στο 26,8% η ανεργία τον Οκτώβριο - Αρνητικό ρεκόρ σε όλη την Ευρώπη
Οπως ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή, το ποσοστό ανεργίας τον Οκτώβριο του 2012 ανήλθε σε 26,8%, έναντι 19,7 τον Οκτώβριο του 2011 και 26,2% το Σεπτέμβριο του 2012.
Το σύνολο των απασχολουμένων κατά τον Οκτώβριο του 2012 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.680.894 άτομα.
Οι άνεργοι έφθασαν τους 1.345.715, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 3.344.478 άτομα.
Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 309.335 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2011 (μείωση 7,8%) και κατά 16.015 άτομα σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2012 (μείωση 0,4%).
Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 368.102 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2011 (αύξηση 37,7%) και κατά 36.219 άτομα σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2012 (αύξηση 2,8%).
Οι οικονομικά μη ενεργοί, δηλαδή τα άτομα που δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία, μειώθηκαν κατά 23.828 άτομα σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2011 (μείωση 0,7%) και κατά 7.478 άτομα σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2012 (μείωση 0,2%).
Η γυναικεία ανεργία έφτασε το 30,1% έναντι 22,9% της ανδρικής, ενώ η ανεργία μεταξύ των νέων 15-24 ετών έχει φτάσει το 56,4% και στην επόμενη ηλικιακή ομάδα 25-34 ετών το 34,3%.
Εγχώριοι «πρωταθλητές» τον Οκτώβριο ήταν η Ηπειρος-Δυτική Μακεδονία με 28%, η Αττική με 27,6% και η Μακεδονία-Θράκη με 26,3%.

ΠΗΓΗ: http://www.ethnos.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  
Η τροικα και η κυβερνηση συνεχιζουν σε εγκληματικα λαθος δρομο με αποτυχια ολων των προβλεψεων τους. Αν δεν σταματησουν εχω ξαναγραψει οτι η ανεργια το 2013 θα φτασει το 31 % Θα δημιουργησουν κοινωνικα ερειπια.

ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

 ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Δίπλα στη μέχρι σήμερα αγωνία του κ. Σαμαρά να αποφευχθεί το «τυχαίο γεγονός» που θα έθετε σε κίνδυνο την ψήφιση όλων των προαπαιτούμενων και άρα την εκταμίευση της επόμενης δόσης, προστίθεται πλέον το ενδεχόμενο ενός «ατυχήματος» στο μέτωπο της λίστας Λαγκάρντ.

Στο Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις στο δικαστικό κομμάτι της υπόθεσης μη γνωρίζοντας τι μπορεί να… ξημερώσει σε αυτήν την υπόθεση αφού ώρα με την ώρα τα δεδομένα ανατρέπονται από εξελίξεις που ουδείς στο κυβερνητικό στρατόπεδο μπορεί να προδικάσει που θα καταλήξουν.

Ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να κρατήσει την κυβέρνηση «πάνω στις ράγες» με κινήσεις οι οποίες έχουν ως στόχο να δείξουν ότι η υπόθεση της λίστας δεν θα αποπροσανατολίσει το κυβερνητικό έργο, τους υπουργούς, τους βουλευτές και γενικότερα τη διοικητική και κρατική μηχανή. Το χθεσινό 24ωρο του κ. Σαμαρά ήταν «γεμάτο» από τέτοιες κινήσεις αφού ο Πρωθυπουργός θέλει να περάσει –και στους βουλευτές του –το μήνυμα ότι η υπόθεση της λίστας και της προκαταρκτικής δεν θα συμπαρασύρει συνολικά την κυβέρνηση σε ένα «μούδιασμα» ή μία συνολικότερη αδράνεια.

Ο Πρωθυπουργός στη χθεσινή σύσκεψη που είχε στο υπουργείο Οικονομικών με τους κυρίους Μεϊμαράκη, Στουρνάρα και Μπαλτάκο έδωσε σαφείς οδηγίες για την κοινοβουλευτική διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί έτσι ώστε μέχρι την προσεχή Δευτέρα να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες. Να ψηφιστούν όλες οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, να προχωρήσει η ψήφιση του φορολογικού και να κλείσει και η δέσμευση με τον γ.γ. εσόδων κάτι που έγινε λίγες ώρες αργότερα με την τοποθέτηση του Χ. Θεοχάρη στη συγκεκριμένη θέση για την οποία υπήρξαν μεγάλες κόντρες στο παρασκήνιο ακόμη και μεταξύ μελών του υπουργικού συμβουλίου.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας και η μετωπική της κυβέρνησης με την Κουμουνδούρου έδωσαν την ευκαιρία στα κόμματα της συγκυβέρνησης να αλλάξουν έστω και για λίγο την «ατζέντα» μεταφέροντάς την σε ένα προνομιακό πεδίο για εκείνη αφού οι διφορούμενες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και η εν γένει στάση του εντός της βουλής, όπως εκτιμούν κυβερνητικά στελέχη, αφαιρεί επικοινωνιακούς πόντους από την Κουμουνδούρου –πόντους που έχει ήδη κερδίσει με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και τη συνεχιζόμενη σύγκρουση με το ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ταυτόχρονα, η παρουσία του Πρωθυπουργού στο υπουργείο Εξωτερικών ερμηνεύθηκε από διπλωματικούς κύκλους ως ένα σαφές μήνυμα κυρίως προς την πλευρά Γκρουέφσκι ότι η Αθήνα είναι έτοιμη να κάνει κινήσεις προς τα μπροστά για το θέμα της ονομασίας αντίθετα με τη συνολικότερη στάση που έχει δείξει μέχρι σήμερα η ηγεσία της γειτονικής χώρας. Ο Μ. Νίμιτς, όπως πιστεύουν στη Β. Σοφίας, πήρε αυτό το μήνυμα από τον ίδιο τον κ. Σαμαρά ωστόσο ουδείς μπορεί με βεβαιότητα να πει το τι θα συναντήσει ο ειδικός διαμεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών στη γειτονική χώρα αφού η κυβέρνηση του κ. Γκρουέφσκι βρίσκεται σε μία πολυμέτωπη σύγκρουση με τις μειονότητες εντός των Σκοπίων, την αντιπολίτευση αλλά και όλες σχεδόν τις γειτονικές χώρες.

Ο Πρωθυπουργός σε κάθε περίπτωση θέλει να προστατεύσει τη γενικότερη εικόνα της κυβέρνησης την ώρα που κορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση για τη λίστα Λαγκάρντ. Αρκετοί βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ. πιστεύουν ότι η πόλωση μπορεί εν τέλει να λειτουργήσει θετικά για την κυβέρνηση σε όλη τη διαδικασία της βουλής που θα ξεκινήσει την προσεχή εβδομάδα με τη σύσταση της προκαταρκτικής επιτροπής.

Η αγωνία όμως στο παρασκήνιο παρά τις προσπάθειες του Μαξίμου παραμένει: Οι τέσσερις κάλπες και η μυστική ψηφοφορία, η «επιλογή» Παπανδρέου και το ενδεχόμενο η όλη συζήτηση να ακουμπήσει συνολικά την υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο ή στα μυστήρια της ΕΛΣΤΑΤ προκαλεί μεγάλους πονοκεφάλους στο πρωθυπουργικό επιτελείο. Η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ έχει ήδη αρχίσει να παίρνει τις πρώτες διαστάσεις στο διεθνή τύπο και όπως περιμένουν στην Αθήνα το «ενδιαφέρον» αυτό θα ενταθεί όταν θα ξεκινήσει η κοινοβουλευτική διαδικασία. Οι εταίροι και δανειστές πάντως όπως φάνηκε και στην τελευταία συνάντηση που είχε ο κ. Σαμαράς με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για την πορεία του…usb, τις αντιγραφές του ή το χαμένο cd-rom αλλά για τις χαμηλές πτήσεις της ελληνικής κυβέρνησης στην πάταξη της φοροδιαφυγής.

πηγη: real.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: 
ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΤΣΑΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΨΕΥΔΟΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΤΟΗΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ. ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ  ΝΑ ΤΣΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΣΑΛΑΚΩΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΟΥΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΤΟΣΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ….

Θα σας παρει και θα σας σηκωσει.

Boυλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει»!

Boυλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει»!

«Η βίλα Αμαλίας και η βίλα Mαρία Κάλλας δεν είναι εγκαταλελειμμένα κτίρια. Είναι ζωντανοί χώροι και πολιτιστικά κέντρα», τόνισε σήμερα το απόγευμα από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Διαμαντόπουλος.

ΠΗΓΗ:

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Δηλαδη ειναι πολιτιστικο κεντρο ο χωρος ανομιας και μολοτωφ; Σταματηστε τις ανοησιες αμεσως.

Σκληρή κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Έξι ερωτήματα προς Τσίπρα

Σκληρή κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις βουλευτή υπέρ αναρχισμού


Τη σφοδρή αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου ότι αυτοπροσδιορίζεται στον αναρχικό χώρο, ότι ο αναρχικός είναι ένας άμεσα δημοκράτης και ότι τα επεισόδια στην Αθήνα το 2008 ήταν εξέγερση. Η Συγγρού θέτει στον κ. Τσίπρα έξι ερωτήματα και υποστηρίζει ότι εγείρεται θέμα δημοκρατικής ομαλότητας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος δήλωσε -μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9- ότι ανήκει στον αναρχικό και τόνισε ότι: «Οι χώροι αυτοί (όπως βίλα Αμαλίας), που έχουν εγκαταλειφθεί, συνδέονται και με άλλα πράγματα, επίκαιρα στην κοινωνία μας, δράσεις όπως το εμπόριο χωρίς μεσάζοντες ή το ανταλλακτικό εμπόριο. Η κυβέρνηση θέλει να πατάσσει κάθε εστία αντίστασης».

Πρόσθεσε ακόμη: «Αυτοπροσδιορίζομαι στον αναρχικό χώρο», ενώ επισήμανε: «Τι είναι ο αναρχικός; Ένας άμεσα δημοκράτης». Σχετικά με τα όσα έγιναν το 2008, στην περίοδο εκτεταμένων επεισοδίων με εμπρησμούς, είπε: «Δεν βλέπω κανέναν κόσμο έτοιμο να επαναστατήσει, είχαμε μια εξέγερση το 2008».

Σε ανακοίνωσή του ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος αναφέρει: «Ως βουλευτής και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στηρίζω το πρόγραμμα και τις ιδέες της ριζοσπαστικής αριστεράς και τους μαζικούς και ειρηνικούς αγώνες του ελληνικού λαού για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Αυτοπροσδιορίζομαι από αυτήν την ιδιότητά μου και μόνο. Για μένα απολύτως συμβατές με αυτή την ιδιότητα είναι οι αξιακές αναφορές μου στην άμεση δημοκρατία και στους κοινωνικούς χώρους».

Η αντίδραση της ΝΔ

«Η σημερινή παραδοχή του βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, στον Alpha 989, ότι 'ταυτίζεται με τη Βίλα Αμαλίας', ότι ο ίδιος 'αυτοπροσδιορίζεται στον αναρχικό χώρο', ότι το κάψιμο της Αθήνας από κουκουλοφόρους το 2008 ήταν 'εξέγερση και επανάσταση' και ότι η αναρχία 'είναι η άμεση δημοκρατία' και ο αναρχικός 'άμεσος δημοκράτης', εγείρει μείζον θέμα για τη δημοκρατική ομαλότητα» σχολίασε η ΝΔ με ανακοίνωσή της.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ -και ειδικότερα ο αρχηγός του κ. Τσίπρας- οφείλει άμεσα να απαντήσει:

» 1ον: Αν παραμένει ακόμα μέλος της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας ο εν λόγω βουλευτής.

» 2ον: Αν συμφωνεί με τις αντίθετες προς το Σύνταγμα και τη δημοκρατική ομαλότητα δηλώσεις του βουλευτή του ότι η 'αναρχία είναι η άμεση δημοκρατία'.

» 3ον: Αν συμφωνεί με τις δηλώσεις που έκανε μέσα στο Κοινοβούλιο, ότι η Βίλα Αμαλίας θα είναι 'το εφαλτήριο που θα πάρει και θα σηκώσει τον Κοινοβουλευτισμό'.

» 4ον: Εάν και οι υπόλοιποι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αυτοπροσδιορίζονται στον αναρχικό χώρο.

» 5ον: Εάν συμφωνεί με τις δηλώσεις και άλλων βουλευτών του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μοιράζει καδρόνια, λοστάρια και μάσκες στα στελέχη του στις πορείες και ότι κάθε βουλευτής διατηρεί σπίτι του 'τον τσελεμεντέ του αναρχικού'.

» 6ον: Εάν, για τον ΣΥΡΙΖΑ, η πυρπόληση της Αθήνας, το 2008, ήταν 'επανάσταση και εξέγερση'.

» Σήμερα, ο κ. Σκουρλέτης, επίσημος εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα, χαρακτήρισε με λόγο που δεν αρμόζει σε κοινοβουλευτικό κόμμα, ως 'χαφιεδίστικη την ανακοίνωση της ΝΔ' για τη διαπίστωση της κάλυψης που παρέχει το κόμμα του στους κουκουλοφόρους.

» Όμως, λίγη ώρα μετά, ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν καλύπτει απλώς τους 'κουκουλοφόρους', αλλά αυτοπροσδιορίζεται ως 'κουκουλοφόρος'.

» Η Νέα Δημοκρατία περιμένει την άμεση και έμπρακτη απάντηση του κ. Τσίπρα στα ερωτήματα που θέτει…

» Διαφορετικά, κάθε άλλη υπεκφυγή θα ισοδυναμεί με συνενοχή!» τονίζεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται: «Η εμμονή της  Νέας Δημοκρατίας σε εμφυλιοπολεμικού κλίματος παραληρήματα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εντάσσονται σε μια στρατηγική αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και αλλαγής της ατζέντας, καταδεικνύοντας, όμως, ταυτόχρονα την ακροδεξιά κατρακύλα του κόμματος του κ. Σαμαρά και των συμβούλων του.
» Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  δεν έχει να απαντήσει τίποτα σε εκείνους που ακολουθούν ασθμαίνοντας τη Χρυσή Αυγή, σε αυτούς που έχουν στήσει το διαχρονικό παζάρι της διαπλοκής με τους πλούσιους φίλους τους, σε όσους στοχοποιούν τους κοινωνικούς αγώνες και είναι τρομοκρατημένοι απέναντι στη μαζική λαϊκή κατακραυγή.
» Οι αγώνες για την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής, η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και της δημοκρατίας αποτελούν την πυξίδα της ριζοσπαστικής αριστεράς και αυτός είναι ο πραγματικός φόβος της κυβέρνησης».
ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται απόλυτα με την αναρχία»

«Η απίστευτη ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι 'δεν έχει να απαντήσει τίποτα' για τα όσα είπε ο βουλευτής του κ. Διαμαντόπουλος, επιβεβαιώνει και στον πιο δύσπιστο Έλληνα ότι το κόμμα του κ. Τσίπρα ταυτίζεται απόλυτα με την αναρχία και τις απόψεις του κουκουλοφόρου βουλευτή του.
» Ο κατά τα άλλα λαλίστατος κ. Τσίπρας θα τολμήσει να καταδικάσει εμπράκτως τους κουκουλοφόρους βουλευτές του ή μήπως θα είναι απασχολημένος με την ίδρυση νέων 'κοινωνικών χώρων' ανά την Ελλάδα, σαν τη 'Βίλα Αμαλίας'»;

ΠΗΓΗ:Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Τα καραγκιοζιλικια απο τις συνιστωσες του Συριζα συνεχιζονται. Σοβαροτητα μηδεν

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"