ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Προάγουν τους επίορκους αντί να τους διώξουν

Έχρισαν διευθυντές του ΕΟΤ στο εξωτερικό δύο υπόδικους

Προάγουν τους επίορκους αντί να τους διώξουν

Της Μαριάννας Τζάννε και της Βασιλικής Κόκκαλη
Η βούληση της κυβέρνησης να πιάσει τον στόχο της μείωσης του κρατικού μηχανισμού που θέτει η τρόικα, ξεκινώντας απ’ όσους διώκονται για σοβαρά παραπτώματα, αποδεικνύεται άνθρακας, με τον ΕΟΤ, που πρωτοστατεί διαχρονικά στην εργολαβία διασπάθισης δημόσιου χρήματος, να «προβιβάζει» υπαλλήλους που διώκονται για κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα και απιστία σε βάρος του Δημοσίου! Αντί να τους απομακρύνει από την υπηρεσία, όπως επιδιώκει με νέο νομοθετικό πλαίσιο το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, θέτοντας σε εφαρμογή τις διαδικασίες που ορίζει ο νόμος για τη λειτουργία πειθαρχικών συμβουλίων και επιβάλλοντας την κάθαρση από τους διεφθαρμένους της κρατικής μηχανής, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΟΤ, σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, έκλεισε τα μάτια. Αθώωσε προτού καν αποφανθούν τα ελληνικά δικαστήρια δύο υπόδικους και υψηλόβαθμους σε διευθυντικές θέσεις υπαλλήλους.
Όπως αποκάλυψε το «ΘΕΜΑ», η νέα προκλητική ενέργεια του Οργανισμού αφορά τον Π.Ε. και τη Γ.Κ. (τα πλήρη ονόματά τους είναι σε γνώση της εφημερίδας) που, ενώ ο φάκελός τους διερευνάται από τον 9ο τακτικό ανακριτή και βαρύνονται με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, πριν από λίγες ημέρες με απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Οργανισμού όχι μόνο δεν τέθηκαν σε αργία, αλλά εξασφαλίζουν την παραμονή τους σε αυτόν και μάλιστα σε ζηλευτά πόστα. Με τον πρώτο να μετατίθεται επικεφαλής του ΕΟΤ στη Ρουμανία και τη δεύτερη επικεφαλής του ΕΟΤ στις ΗΠΑ. Είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να παράσχει στα δύο «γαλάζια» στελέχη η διοίκηση, στέλνοντάς τους με ασφάλεια στις υπηρεσίες του ΕΟΤ στο εξωτερικό, μακριά από τη μνημονιακή κατήφεια και μιζέρια της ελληνικής κοινωνίας, αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό και την έξοδο που δρομολογεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τους επίορκους κρατικούς λειτουργούς.
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γ.Κ. έχει παραιτηθεί εδώ και δύο χρόνια από το αξίωμά της, αλλά αυτό δεν την εμπόδιζε να παραμένει υπάλληλος του ΕΟΤ και να αμείβεται κανονικά.  Για τους δύο συγκεκριμένους υπαλλήλους στον ΕΟΤ αλλά και στις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες, υπάρχουν ογκώδεις φάκελοι.
Τουλάχιστον τρία πολυσέλιδα πορίσματα-φωτιά των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης με αντικείμενο τον έλεγχο νομιμότητας στις διαδικασίες ανάθεσης έργων και προμηθειών για τη διετία 2008-2009, τα οποία συνδέονται με το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» (εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2010), την εκτέλεση του διαφημιστικού προγράμματος του ΕΟΤ (Ιούλιος 2010) αλλά και δώρα και δημόσιες σχέσεις (Δεκέμβριος 2010). Μέσα από τις εκθέσεις αυτές περιγράφεται σε όλη του την έκταση το όργιο κατασπατάλησης δημοσίων πόρων, από το οποίο ζημιώθηκε με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.

Πηγή: http://www.newmoney.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"