ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Αμφισβητεί και ο Κουβέλης το πρωτογενές πλεόνασμα


«Επικοινωνιακή πολιτική»

Αμφισβητεί και ο Φώτης Κουβέλης το πρωτογενές πλεόνασμα

Αμφισβητεί και ο Φώτης Κουβέλης το πρωτογενές πλεόνασμα
«Δεν χρειάζεται καμιά επικοινωνιακή πολιτική η οποία εξωραΐζει την κατάσταση. Το πρωτογενές πλεόνασμα δεν είναι πρωτογενές πλεόνασμα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης από τη Θεσσαλονίκη, την οποία επισκέπτεται με αφορμή την 78η ΔΕΘ.

Ο κ. Κουβέλης εκτίμησε παράλληλα ότι «το δημοσιονομικό πρόγραμμα δεν βγαίνει» και επέμεινε στην ανάγκη αλλαγής της πολιτικής από την κυβέρνηση και αναδιαπραγμάτευση των Μνημονίων.

«Δεν χρειάζεται καμιά επικοινωνιακή πολιτική η οποία εξωραΐζει την κατάσταση. Το πρωτογενές πλεόνασμα δεν είναι πρωτογενές πλεόνασμα με το δεδομένο ότι δεν υπολογίζονται οι δημόσιες δαπάνες, οι οποίες δεν εκταμιεύονται, δεν γίνονται. Δεν υπολογίζεται ακόμη ότι το ελληνικό δημόσιο οφείλει. Οφείλει σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, οφείλει στους Έλληνες πολίτες. Κατά συνέπεια καμία υπεραισιοδοξία δεν χρειάζεται. Εκείνο που χρειάζεται είναι η αλλαγή της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση» δήλωσε ο κ. Κουβέλης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ πρόσθεσε πως «χρειάζεται ανακοπή και της λιτότητας και της ύφεσης και είναι η ώρα για μια καινούρια διαπραγμάτευση» για τα μνημόνια. «Η χώρα δεν χρειάζεται άλλα Μνημόνια και εκείνο που χρειάζεται είναι να σταματήσει αυτός ο δρόμος της ύφεσης αλλά και της λιτότητας. Χρειάζεται ο τόπος ανάπτυξη. Και μόνο με την ανάπτυξη είναι δυνατό να εξασφαλίσουμε την πορεία προς έξοδο από την κρίση», επισήμανε.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μίλησε σε εκδήλωση με τη συμμετοχή νέων αγροτών και παρουσίασε την πρόταση του κόμματος για τον αγροτικό τομέα. Μετά την ομιλία στους νέους αγρότες τον πρόγραμμα του κ. Κουβέλη περιλαμβάνει επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΕΤ 3 όπου εργαζόμενοι εξακολουθούν να εκπέμπουν ενημερωτικό πρόγραμμα διαδικτυακά.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Κουβέλης επισήμανε ότι για την ΕΡΤ εκκρεμεί η πρόταση νόμου που έχει καταθέσει η ΔΗΜΑΡ για την ακύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αποτέλεσε την αφετηρία κλεισίματος της ΕΡΤ. «Θα έρθει στη Βουλή για συζήτηση και βεβαίως η Βουλή θα αποφασίσει. Εμείς θα επιμείνουμε ότι πρέπει να ακυρωθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου», είπε.
ΠΗΓΗ Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ DION TV

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"