ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

«Πιθανότατα η Δαμασκός» υπεύθυνη

Έκθεση βάσει μαρτυριών και φωτογραφιών

«Πιθανότατα η Δαμασκός» υπεύθυνη για τη χρήση χημικών, λέει η HRW

«Πιθανότατα η Δαμασκός» υπεύθυνη για τη χρήση χημικών, λέει η HRW
Η αμερικανική οργάνωση Human Rights Watch διαπιστώνει «ισχυρά στοιχεία» πως το συριακό καθεστώς βρίσκεται πίσω από την επίθεση με χημικά όπλα στην Γκούτα στο τέλος Αυγούστου, σύμφωνα με έκθεσή της.

Η οργάνωση υποστηρίζει ότι οι δυνάμεις των αντικαθεστωτικών δεν διαθέτουν τον εξοπλισμό με τον οποίο φαίνεται να διενεργήθηκε η επίθεση. Η έκθεση (αγγλικά) επικαλείται μαρτυρίες, εξέταση στοιχεία για την πιθανή προέλευση των όπλων των επιθέσεων, υπολειμμάτων όπλων που χρησιμοποιήθηκαν και ιατρικών φακέλλων των θυμάτων.

«Τα στοιχεία που αφορούν τον τύπο των πυραύλων και των εκτοξευτών που χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις αυτές υποδηλώνουν σαφώς ότι πρόκειται για οπλικά συστήματα τα οποία είναι γνωστό ότι ανήκουν και χρησιμοποιούνται μόνο από τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις» αναφέρει η οργάνωση.

Η Human Rights Watch και εμπειρογνώμονες των οπλικών συστημάτων που επιβλέπουν τη χρήση των όπλων στη Συρία, δεν έχουν στοιχεία που να πιστοποιούν ότι οι δυνάμεις της συριακής αντιπολίτευσης έχουν στην κατοχή τους πυραύλους των 140mm και των 130mm, όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση ή τους εκτοξευτές τους.
ΠΗΓΗ:Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"