ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Μεγάλες διαφορές μεταξύ υπουργείων

Χάος εξακολουθεί να επικρατεί στη μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων

Χάος εξακολουθεί να επικρατεί στη μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων
Μόνο ενιαία δεν είναι η μισθοδοσία των υπαλλήλων του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα στην Ελλάδα δέκα μήνες μετά την έναρξη εφαρμογής του νόμου για το ενιαίο μισθολόγιο.

Σύμφωνα με στοιχεία που κατατέθηκαν πρόσφατα στη Βουλή, τα οποία φέρνει στο φως Το Βήμα της Κυριακής, οι διαφορές στις αμοιβές μεταξύ υπουργείων παραμένουν, καθώς αρκετές υπηρεσίες φαίνεται πως έχουν βρει τρόπο να παρακάμψουν το νόμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, κάθε υπουργείο εξακολουθεί να αμείβει τους υπαλλήλους του αναγνωρίζοντας επιδόματα και πριμ παραγωγικότητας που θα έπρεπε να έχουν καταργηθεί (όπως για παράδειγμα το επίδομα χρήσης υπολογιστή) αυξάνοντας τις αμοιβές από 10% έως 40%.

Οι υπερβάσεις φαίνονται ακόμη μεγαλύτερες στους υπαλλήλους ορισμένων δημοσίων οργανισμών και εποπτευόμενων από το Δημόσιο φορέων. 
Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ; ΝΤΡΟΠΗ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟ DION TV

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΝΔ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"