ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Μπακογιάννη: Ό,τι έχω να πω για την ηγεσία της ΝΔ θα το πω στην ΚΟ

«Χρειάζεται καθαρή εσωκομματική κουβέντα»

Μπακογιάννη: Ό,τι έχω να πω για την ηγεσία της ΝΔ θα το πω στην ΚΟ

Μπακογιάννη: Ό,τι έχω να πω για την ηγεσία της ΝΔ θα το πω στην ΚΟ
Η Ντόρα Μπακογιάννη   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )


Ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει θέμα ηγεσίας στη ΝΔ εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας  χαρακτηριστικά: «Ό,τι έχω να πω θα το πω στην ΚΟ».

Η κ. Μπακογιάννη σημείωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πως η Ελλάδα χρειάζεται μια «υγιή και ισχυρή» κεντροδεξιά, θέση που δεν έχει αυτή τη στιγμή η ΝΔ.Τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν έχει «κανέναν προσωπικό στόχο», επιδιώκοντας μονάχα να «ξανασυνέλθει η παράταξη» και να βρει τον σωστό πολιτικό προσανατολισμό.

Υπογράμμισε, ωστόσο, πως η παράταξη έχει πρόβλημα ιδεολογίας, στρατηγικής, πολιτικής και λειτουργίας, που θα πρέπει να λυθεί με «καθαρή εσωκομματική κουβέντα» και χωρίς να υπάρχουν «προσωπικές στρατηγικές».

Η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε πως δεν είναι δυνατόν να μην κατατεθεί η συμφωνία του Eurogroup για κύρωση στη Βουλή, προσθέτοντας πως έχει πλέον έρθει η «ώρα της πραγματικότητας» για την κυβέρνηση.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ στις 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής.

ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ!

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"