ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Στο προσωπικό κινητό του Σαμαρά οι ενδείξεις «κοριών»

Στο προσωπικό κινητό του Σαμαρά οι ενδείξεις «κοριών»


Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Σοβαρές εξελίξεις στο ήδη βεβαρημένο πολιτικό σκηνικό προδικάζουν οι πληροφορίες ότι ο Αντώνης Σαμαράς ενημέρωσε τους στενούς του συνεργάτες πως έχει σοβαρές ενδείξεις παρακολούθησης του προσωπικού του κινητού. Ενδείξεις που σύμφωνα με τις πληροφορίες του real.gr είχαν φανεί λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου αλλά εντάθηκαν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

«Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες», δήλωσε αργά χθες το βράδυ στο real.gr ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης ο οποίος δε θέλησε να κάνει κανένα άλλο σχόλιο για τη διαρροή από το Μέγαρο Μαξίμου που ουσιαστικά πετάει το γάντι στη ΝΔ για το ρεπορτάζ που αρχικά μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1: «Σε περίπτωση που ευσταθεί το ρεπορτάζ, ο κ. Σαμαράς είναι υποχρεωμένος να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να διαλευκανθούν αρμοδίως οι αιτιάσεις του».

Οι πληροφορίες του real.gr αναφέρουν ότι οι ενδείξεις που έχει ο κ. Σαμαράς για παρακολούθηση του τηλεφώνου του αφορούν στο προσωπικό του κινητό και όχι στο δεύτερο νούμερο που έχει και με το οποίο κάνει τις περισσότερες από τις καθημερινές του επικοινωνίες - δηλαδή στη συσκευή την οποία χρησιμοποιεί για συνομιλίες με έναν συγκεκριμένο «κύκλο» ανθρώπων εντός και εκτός Ελλάδας.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως αμέσως μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας Σαμαρά, στη διάθεση του real.gr έφτασαν πληροφορίες πως υπάρχουν και άλλα στελέχη κοντά στον πρόεδρο της ΝΔ που μιλούν για τις ίδιες «μετεκλογικές» ενδείξεις και στα δικά τους προσωπικά κινητά τηλέφωνα, χωρίς ωστόσο να έχουν μέχρι τώρα προβεί σε κάποια ενέργεια ή καταγγελία στις αρχές - κάτι που ίσως ο κ. Σαμαράς είναι πολύ πιθανόν να πράξει εντός των ημερών .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του real.gr ο αρμόδιος υπουργός Γ. Πανούσης που ενημερώθηκε από δημοσιογράφους για την καταγγελία Σαμαρά δήλωσε απόλυτη άγνοια για το θέμα, ενώ άλλες πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. μέχρι αργά χθες το βράδυ έλεγαν πως δεν είχε φτάσει καμία καταγγελία στις αρμόδιες αρχές.

Στελέχη του κυβερνητικού "μηχανισμού" με τα οποία συνομίλησε το real.gr δεν θέλησαν να κάνουν κανένα άλλο σχόλιο για το θέμα, ωστόσο, με προσεκτικό τρόπο έθεσαν το ερώτημα γιατί ο κ. Σαμαράς δεν ενημέρωσε τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Θεόδωρο Δραβίλα, όταν είχε τις πρώτες ενδείξεις ότι το τηλέφωνο του μπορεί να παρακολουθείται στο διάστημα πριν από τις εκλογές.

Η καταγγελία Σαμαρά επισκιάζει και τη σημερινή κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ όπου αναμένεται η εκλογή των νέων τομεαρχών και των αιρετών μελών του πολιτικού συμβουλίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τις τέσσερις θέσεις των αιρετών υποψηφιότητα έχουν θέσει η Όλγα Κεφαλογιάννη και οι κύριοι Βορίδης, Κεδίκογλου και Γιακουμάτος. Από τους τομεάρχες το μεγαλύτερο βάρος θα πέσει στον Χρήστο Σταϊκούρα που θα αναλάβει το κομμάτι του υπουργείου Οικονομικών μαζί με την Άννα Ασημακοπούλου, η οποία θα παρακολουθεί το Γενικό Λογιστήριο του Κράτος και τον Βουλευτή Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο που θα αναλάβει τα φορολογικά.

ΠΗΓΗ: REAL

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"