ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

Λαπαβίτσας: Εντός μηνών η ανάκαμψη αν πάμε στη δραχμή


Λαπαβίτσας: Εντός μηνών η ανάκαμψη αν πάμε στη δραχμή

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Την εκτίμηση ότι σε περίπτωση που η Ελλάδα επιστρέψει στη δραχμή, θα χρειαστούν μόνο λίγοι μήνες για να ανακάμψει εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας.
Μιλώντας στην ιστοσελίδα Press Project, ο κ. Λαπαβίτσας  υποστήριξε πως οι δείχνουν ότι το νέο νόμισμα θα σταθεροποιηθεί σε μια κατάσταση 15 με 20% κάτω από την ισοτιμία του 1 προς 1.
«Στην αρχική περίοδο όταν θα έχουμε βαθύτερη υποτίμηση εκεί θα υπάρχει, θα χρειαστεί να υπάρξουν μέτρα που θα προστατεύσουν και την οικονομία και τον τόπο, εβδομάδων ή λίγων μηνών, δυο μήνες, τρεις μήνες, όπου θα γίνει αυτή η προσαρμογή. Εκεί η ευθύνη μιας κυβέρνησης της Αριστεράς και της Αριστεράς γενικότερα είναι να εξασφαλίσει πόρους κονδύλια για την υπεράσπιση του νομίσματος», συμπλήρωσε.
Ακόμη επισήμανε πως η προοπτική ότι τις εβδομάδες αμέσως μετά την υποτίμηση ακόμα και αν αυτή φθάσει στο 50% «θα γεμίσουμε από ανθρώπους που θα έρθουν άρον άρον με βαλίτσες, έτοιμοι να στείλουν τα λεφτά τους», του φαίνεται «άκρως απίθανη».

ΠΗΓΗ:  http://www.kathimerini.gr/

Η Ρωσια εκμεταλλευεται την Ορθοδοξια πολιτικα

Η Ρωσια με τον Πουτιν ειναι δεδομενο οτι χρησιμοποιει την θρησκεια για ωμους πολιτικους λογους οπως παλια χρησιμοποιησαν οι Σοβιετικοι τον...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"