ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Αδ. Γεωργιάδης: Διαπραγματευτικό Βατερλώ στις Βρυξέλλες

«Ο Ναπολέων τα πήγε καλύτερα»

Αδ. Γεωργιάδης: Διαπραγματευτικό Βατερλώ στις ΒρυξέλλεςΑδ. Γεωργιάδης: Διαπραγματευτικό Βατερλώ στις Βρυξέλλες

Για συντριβή της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στις Βρυξέλλες και την πρόταση των θεσμών.

«Έχουν πάρει όλα όσα ζητούσαν όλα αυτά τα χρόνια και προσπαθούσαμε να αποκρούσουμε και τα έχουν βάλει όλα σε μια πρόταση» δήλωσε στο Mega, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει ξαναδεί στη ζωή του μεγαλύτερο «διαπραγματευτικό Βατερλώ».

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι με το σχέδιο της προηγούμενης κυβέρνησης «είχαμε λιγότερα μέτρα και ελάφρυνση χρέους», ενώ με το σημερινό σχέδιο «έχουμε περισσότερα μέτρα και περισσότερο χρέος».

«Εδώ μιλάμε για συντριβή, δεν μιλάμε για ήττα. Ο Ναπολέων στο Βατερλώ τα πήγε καλύτερα» ανέφερε και πρόσθεσε: «Το σχέδιό μας στο mail Χαρδούβελη θα το βλέπει ο ελληνικός λαός στις μελλοντικές γενιές όπως την Αγιά Σοφιά, περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις».

Σχολιάζοντας τις επιδιώξεις της κυβέρνησης για πολιτική λύση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε: «Ο κ. Τσίπρας ζητούσε πολιτική λύση. Χθες αυτό που ήρθε δεν ήρθε από την τρόικα, ήρθε από τους πολιτικούς. Η τρόικα φαντάζει φιλάνθρωπος μπροστά στην πολιτική λύση που πέτυχε ο κ. Τσίπρας».
Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο εκλογών, υποστήριξε ότι αν γίνουν σήμερα εκλογές θα είναι «εκλογές οικονομικού χάους». «Θα πάμε στις εκλογές με κλειστές τράπεζες. Θα πάμε στις εκλογές όπου δεν θα ξέρουμε αν την άλλη μέρα θα έχουμε ευρώ» ανέφερε.

Τα σκληρά μέτρα που παρουσιάστηκαν στον πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες δεν έπεσαν από τον ουρανό, βασίζονται στο mail Βαρουφάκη, ο οποίος έλεγε ότι «με τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου κρατήσαμε το 70% του μνημονίου και το εμπλουτίσαμε με δικά μας, φρέσκα μέτρα» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ εξήγησε: «Σε εμάς ζητούσαν μέτρα 2 δισ. ευρώ και τώρα πάμε στα 3 δισ. ευρώ επειδή έχουμε γυρίσει πίσω στην ύφεση λόγω της 'λεβέντικης διαπραγμάτευσης'» δήλωσε δηκτικά ο βουλευτής της ΝΔ.

«Η κυβέρνηση έπρεπε να στηρίξει πρώτα τον εαυτό της, αν είχε συμφωνήσει σύντομα δεν θα είχαν χειροτερεύσει τα οικονομικά μεγέθη» πρόσθεσε.
ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"