ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Εξάμηνη παράταση του προγράμματος εξετάζει η Ευρωζώνη

Εφόσον επιτευχθεί άμεσα συμφωνία

Εξάμηνη παράταση του προγράμματος εξετάζει η Ευρωζώνη

Εξάμηνη παράταση του προγράμματος εξετάζει η Ευρωζώνη
  (Φωτογραφία:  Reuters )


Κύκλοι προσκείμενοι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή πιθανολογούσαν σήμερα Παρασκευή από το Λουξεμβούργο πως στην παρούσα φάση θα πρέπει να δοθεί στην Ελλάδα μια περαιτέρω παράταση της υφιστάμενης δανειακής σύμβασης με χρονικό ορίζοντα το τέλος του 2015.
Αναπόσπαστο τμήμα αυτής της συμφωνίας θα είναι η κάλυψη όλων των οικονομικών αναγκών της Ελλάδας σε σχέση με τις διεθνείς δανειακές υποχρεώσεις της το 2015.
Σημειώνεται πως μια έκτακτη Σύνοδος Κορυφής των χωρών της ευρωζώνης προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα το απόγευμα. Προηγουμένως, ωστόσο, και συγκεκριμένα ως το μεσημέρι της Δευτέρας θα επιχειρηθεί να κλείσουν τα περισσότερα ανοιχτά θέματα σε τεχνικό επίπεδο και σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων.

Στη συνέχεια, στις 4 ώρα Ελλάδας της ίδιας ημέρας, η σκυτάλη θα περάσει στους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης που επίσης θα συνεδριάσουν εκτάκτως στις Βρυξέλλες.
Τον τελικό λόγο πάντως θα τον έχουν οι αρχηγοί των κρατών και των κυβερνήσεων της ευρωζώνης στο επίπεδο των οποίων θα επιχειρηθεί να επικυρωθεί η συμφωνία.
Όπως ανέφεραν καλά πληροφορημένες πήγες, τα ανοιχτά θέματα εξακολουθούν να είναι αρκετά, τόσο δημοσιονομικού χαρακτήρα όσο και διαρθρωτικού.

ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΡΑ.  Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΕΝΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"