ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:Αυτοκριτική και επανεκκίνηση


Αυτοκριτική και επανεκκίνηση

Η «δημοκρατία» έχει περιγράψει και αναλύσει δεκάδες φορές τα αίτια της λαϊκής απαρέσκειας για την πολιτική που ασκήθηκε από τη Ν.Δ. την περίοδο 2012-2015.

Η «συνταγή» που εφαρμόστηκε και για το κόμμα και για την κυβέρνηση αποδοκιμάστηκε από τον λαό. Οποιος θεωρεί ότι η αποδοκιμασία ήταν αποτέλεσμα της επιφάνειας των πραγμάτων και όχι της ουσίας τους σφάλλει και ταυτόχρονα περιφρονεί την πραγματικότητα.
Επειδή η συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ δεν υφίσταται πια, το ζήτημα είναι να παραμείνει εν ζωή και να βρει τον δρόμο για τις καρδιές και τις συνειδήσεις των Ελλήνων το κόμμα που ίδρυσε ο αείμνηστος Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Πρέπει να αναληφθούν συντομότατα πρωτοβουλίες για τον επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων του κόμματος και του περιεχομένου των πολιτικών που πρέπει και μπορεί να εφαρμόσει προς όφελος της πατρίδας, του λαού και του έθνους.
Οποιος θεωρεί ότι δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι στο κόμμα και ότι όλα πήγαν καλώς, αλλά οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να επιτευχθεί η νίκη, ας αναλογιστεί το εξής απλό: οι Ελληνες, που συνήθως έδιναν στην Ακρα Αριστερά και τις παραφυάδες της ποσοστά όχι μεγαλύτερα του 3%-4%, ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε κυβερνητική δύναμη! Αν δεν υπάρχουν ευθύνες ούτε γι' αυτό στα στελέχη της Ν.Δ., τότε δεν υπάρχουν για τίποτα.
Αν «σαπίσει» η κατάσταση, αν οι παθογένειες κρυφτούν κάτω από το χαλί και δεν συζητηθούν, υπάρχει ο κίνδυνος να ακολουθήσει η Ν.Δ. τα βήματα του ΠΑΣΟΚ στη συνολική απαξία και, τέλος, στο νεκροταφείο των πολιτικών ελεφάντων της χώρας μας. Η κατάσταση δεν μπορεί να «σέρνεται» έτσι επ' αόριστον και να φθίνουν τόσο τα ποσοστά της Ν.Δ. όσο και η επιρροή της στην κοινωνία.
Σ' αυτή τη ζωή όλα πρέπει να αποδεικνύονται και όλα πρέπει να κατακτώνται έπειτα από κοπιώδη αγώνα.

Ετσι και η Ν.Δ. πρέπει να επανασυνδεθεί με τους εκλογείς μέσω ουσιαστικής και δημόσιας αυτοκριτικής και ριζικών αλλαγών. Κι αυτά σύντομα!

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"