ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

ΔΝΤ: Απαραίτητη η διαπραγμάτευση για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

ΔΝΤ: Απαραίτητη η διαπραγμάτευση για
την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους


ΔΝΤ: Απαραίτητη η διαπραγμάτευση γιατην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους
Στην αναγκαιότητα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους επιμένει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, καθιστώντας αναγκαία την άμεση έναρξης της επίμαχης διαπραγμάτευσης.
Ειδικότερα, πηγές του Ταμείου εξαίρουν την αναγκαιότητα έναρξης της συζήτησης για την περαιτέρω «ανακούφιση» του ελληνικού χρέους.
Η περαιτέρω αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους συνιστά πάγιο αίτημα του ΔΝΤ, το οποίο θεωρεί πως βρίσκεται σε μη βιώσιμα επίπεδα.
Πολλάκις, η Κριστίν Λαγκάρντ έχει καταστήσει σαφές πως το ΔΝΤ δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε ένα μη βιώσιμο πρόγραμμα, υπαινισσόμενη την αναγκαιότητα διευθέτησης του φλέγοντος ζητήματος.
Ωστόσο, τροχοπέδη στις αξιώσεις του ΔΝΤ συνιστά η Κομισιόν και κυρίως, η Γερμανία, καθώς δεν αποδέχονται το haircut στα ομόλογα του επίσημου τομέα.
Γι’ αυτό τον λόγο, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, με προεξέχοντες τους Γερμανούς αντιπροτείνουν τη μερική αναδιάρθρωση του χρέους, μέσω της επιμήκυνσης των ωριμάνσεων και της μείωσης των επιτοκίων αποπληρωμής.

ΠΗΓΗ:  enikonomia.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΝΤ. OMΩΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟ ΕΘΑΨΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ EΝΩ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ.

Η Ρωσια εκμεταλλευεται την Ορθοδοξια πολιτικα

Η Ρωσια με τον Πουτιν ειναι δεδομενο οτι χρησιμοποιει την θρησκεια για ωμους πολιτικους λογους οπως παλια χρησιμοποιησαν οι Σοβιετικοι τον...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"