ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Κοντομηνάς: Ο άνθρωπος του Παππά μου ζήτησε το 51 % του Alpha

Πρωτοφανής καταγγελία Κοντομηνά: Ο άνθρωπος του Παππά μου ζήτησε το 51 % του Alpha

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δημήτρης Κοντομηνάς, μπήκε αιφνιδιαστικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, και αφού αγκάλιασε την παρουσιάστρια, πήρε το μικρόφωνο και μίλησε για τις τηλεοπτικές άδειες.
«Ο κύριος Παππάς θέλει να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αυτός «σκοτώθηκε» τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;», είπε ο ιδιοκτήτης του Alpha.
Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποί του, αυτός που υποστήριζε, χωρίς δεκάρα να ‘χουν -μη λέμε ονόματα- ήρθε και μου λέει: «Θα μου δώσεις το 51 %». Λέω «τι άλλο θέλεις;». Λέει: «Θέλω τέσσερις εκπομπές την εβδομάδα, πολιτικές. Να βλέπει ο κόσμος τι καλά που πάμε». «Άλλο τίποτα θέλεις;» τον ρώτησα. Μου λέει: «Θέλω το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων». «Πήγαινε στο καλό, αγόρι μου. Το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους»».
«Το κανάλι ανήκει στον κόσμο, στους εργαζόμενους και σε μένα και σε όλο τον κόσμο που ακούει τις αλήθειες και θα λέμε τις αλήθειες και δεν θα κλείσει, κ. Παππά», κατέληξε ο κ. Κοντομηνάς.

ΠΗΓΗ: http://www.vradini.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: Αυτοι ειναι. Ειδικο δικαστηριο τους χρειαζεταιι

ΚΑΝΑΛΙ YOUTOUBE ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Loading...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"