ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ SPREAD THΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ. Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ


Νέο ρεκόρ στο κόστος δανεισμού για την Ιταλία
 Σε νέα ύψη έφτασε το κόστος δανεισμού για την Ιταλία την Τετάρτη, καθώς ούτε η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ, ούτε τα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης Μόντι κατάφεραν να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη των αγορών.

Η εσωτερική αντιπολίτευση στα μέτρα λιτότητας μεγαλώνει συνεχώς και οι αγορά αρνούνται να μειώσουν τις πιέσεις προς την Ιταλία, η οποία βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής κρίσης. Η Ιταλία αναγκάστηκε να πληρώσει σήμερα επιτόκιο 6,47% για πενταετή ομόλογα, ξεπερνώντας το υψηλό που σημείωσε στα μέσα Νοεμβρίου που έφτασε το 6,29%.Στη δευτερογενή αγορά τα 10ετή ομόλογα ξεπέρασαν το 7%, φτάνοντας τα επίπεδα όπου η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία αναγκάστηκαν να προσφύγουν στο μηχανισμό στήριξης.
Επιπλέον, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη πίεση προς τη Ρώμη, ο πρόεδρος των ιταλικών συνδικάτων δήλωσε ότι η πολιτική λιτότητας της κυβέρνησης Μόντι θα μπορούσε να προκαλέσει μία κοινωνική έκρηξη και τόνισε ότι θα ήταν καλύτερο αν ο πρωθυπουργός παραιτουνταν πριν από τη λήξη της θητείας της κυβέρνησης το 2013.

πηγη www.kathimerini.gr με πληροφορίες από Reuters


 ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ  
 ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΡΙΞΕ ΤΑ SPREAD ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΦΤΑΙΕΙ ΟΧΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ.





ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"