ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ



28-01-12-10Την ώρα που το κράτος  ξεζουμίζει τους έλληνες πολίτες μέσα από την φορομπηχτική του πολιτική επικαλούμενος την σωτηρία της χώρας, ένας παράνομος τζίρος εκατομμυρίων ευρώ ανθεί.

Μαφιόζοι μαζεύουν από κάθε μεριά της γης εξαθλιωμένες ψυχές ,τους βάζουν παράνομα στην Ελλάδα και στη συνέχεια τους χρησιμοποιούν ως υπαλλήλους στην τεράστια  βιομηχανία των φαναριών που έχουν στήσει .

Στις δραστηριότητες των «υπαλλήλων»  πέραν της κατ΄ εξακολούθηση και κατ΄επάγγελμα επαιτείας συγκαταλέγεται και η πώληση ομοίων προϊόντων ανά περιοχή, τα οποία τις περισσότερες φορές του χρόνου είναι εποχιακά.

Σε όλη αυτήν την  παρανόμια που συντελείτε η Αστυνομία είναι απλός θεατής.

Δηλαδή έχουμε διακίνηση και πώληση λαθραίων προϊόντων, φοροδιαφυγή ,δουλεμπόριο και προσβολή της δημόσιας αιδούς  και όμως οι Νόμοι δεν εφαρμόζονται.

Η εφημερίδα μας κατ΄ επανάληψη έχει απευθύνει αλλεπάλληλα ερωτήματα,  τόσο προς τον αρμόδιο υπουργό κ.  Παπουτσή  όσο και προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας, όμως ουδείς ενδιαφέρεται να απαντήσει.

Άραγε τι κάνουν τα πολιτικά κόμματα, ο εταίρος αρμόδιος υπουργός κ Βενιζέλος;

Ποιος προστατεύει αυτή τη μαφία και ποιοι έχουν οφέλη από τους τζίρους των εκατομμυρίων καθημερινά;

ΠΗΓΗ www.greeknews.biz

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:   
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΕΝΟ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"