ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Συρία: Δεκάδες νεκροί από επιδρομή στρατιωτών σε σπίτια

Συρία: Δεκάδες νεκροί από επιδρομή στρατιωτών σε σπίτια

Στρατιώτες και ένοπλοι που πρόσκεινται στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ μπήκαν σε σπίτια αμάχων σε χωριά μιας βόρειας επαρχίας και σκότωσαν 27 νεαρά άτομα.

Συρία: Δεκάδες νεκροί από επιδρομή στρατιωτών σε σπίτια
Το αιματηρό γεγονός ανακοίνωσε σήμερα οργάνωση ακτιβιστών της αντιπολίτευσης.
Μάλιστα, σύμφωνα με το Συριακό Δίκτυο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τα περισσότερα από τα θύματα-- όλοι νεαροί άμαχοι-- δέχτηκαν πυροβολισμούς στο κεφάλι ή στο στέρνο μέσα στα σπίτια τους ή στους δρόμους των χωριών Ιντίτα, Ιμπλίν και Μπαλσόν στην επαρχία Ιντλίμπ, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.
Έπειτα από την επιδρομή, ακτιβιστές στην Ιντλίμπ ανέβασαν στο Youtube πολλά βίντεο, η εγκυρότητα των οποίων δεν έχει επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητες πηγές. Οι εικόνες που προβάλλονται στα συγκεκριμένου βίντεο είναι τραγικές, καθώς δείχνουν τα πτώματα νεαρών ανδρών που φέρουν τραύματα από σφαίρες να κείτονται στους δρόμους ή σε σπίτια

ΠΗΓΗ NEWSBOMB.GR

TO ΣXOΛIO MOY: Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Η ΣΦΑΓΗ ΑΘΩΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑΧΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΪΝ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"