ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Πρόντι: ''Αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, θα καταρρεύσουν και άλλοι''

Πρόντι: ''Αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, θα καταρρεύσουν και άλλοι''

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ρομάνο Πρόντι για το μέλλον των χωρών σε περίπτωση που αποχωρήσει η Ελλάδα από το ευρώ.
Επιφυλακτικός για το μέλλον της Ευρωζώνης, σε περίπτωση που αποχωρήσει η Ελλάδα από το κοινό νόμισμα, παρουσιάστηκε σε συνέδριο στη Φλωρεντία ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και πρόεδρος της ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ρομάνο Πρόντι.
Πιο συγκεκριμένα προέβλεψε ότι: ''Αν η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ, κι άλλες χώρες θα αρχίσουν να καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος από τα χτυπήματα της κερδοσκοπίας''.
''Η Ευρώπη γεννήθηκε με βάση την αλληλεγγύη, για να λαμβάνονται υπόψη τα προβλήματα όλων. Το να εγκαταλειφθεί η ενότητα είναι μια τεράστια οπισθοχώρηση'', συμπλήρωσε.
Υπογράμμισε δε, ότι ''Η Ελλάδα αντιπροσωπεύει μόνο το 2% του ΑΕΠ της ζώνης του ευρώ, αν όμως εξέλθει του κοινού νομίσματος, η κερδοσκοπία, αφού καταβροχθίσει την Αθήνα, θα συνεχίσει να χτυπάει φτάνοντας έως την Πορτογαλία, την Ισπανία και στη συνέχεια την Ιταλία και τη Γαλλία''.
''Η Ελλάδα πρέπει να βάλει σε τάξη τα δημοσιονομικά της. Όντως η χώρα αυτή παραποίησε τα στοιχεία της δημόσιας οικονομίας της, αλλά και οι Γάλλοι με τους Γερμανούς το επέτρεψαν''.
Σε ότι αφορά τη δική του θητεία ως επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών, ο Ρομάνο Πρόντι, είπε: ''Όταν ήμουν πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τους έλεγα ότι πρέπει να χτίσουμε ένα σύστημα ελέγχου. Και εκείνοι απαντούσαν αρνητικά''.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"