ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Κρ. Λαγκάρντ-Ελλάδα: Καμιά διάθεση να επαναδιαπραγματευθώ

Κρ. Λαγκάρντ-Ελλάδα: Καμιά διάθεση να επαναδιαπραγματευθώ

Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε σήμερα πως «δεν έχει καμία διάθεση» να επαναδιαπραγματευθεί το δάνειο που έχει χορηγηθεί στην Ελλάδα από το Ταμείο, την ΕΕ και την ΕΚΤ.
«Ουδεμία διάθεση έχω να διαπραγματευθώ και να αναδιαπραγματευθώ. Διάθεση έχουμε να βρούμε τα δεδομένα», τόνισε η Λαγκάρντ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.
«Είμαι βεβαία πως η ελληνική κυβέρνηση θα έχει λαμπρά αριθμητικά στοιχεία να μας παρουσιάσει. Ανυπομονώ να δω τι έχει πράξει τους τελευταίους μήνες για να προσαρμοσθεί στο πρόγραμμα» που έχουν καταρτίσει οι τρεις διεθνείς δανειστές της, τόνισε η Λαγκάρντ.
 
ΠΗΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ; ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"