ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΟ ΚΟΥΡΕΜΑ


 ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΟ ΚΟΥΡΕΜΑ
 
Δεν αποκλείει ένα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους στο μέλλον ο υπουργός Οικονομικών σε περίπτωση που η ελληνική οικονομία αρχίσει να παράγει πρωτογενή πλεονάσματα. «Είναι ευπρόσδεκτο αν έρθει κι άλλο κούρεμα. Εμείς το επιθυμούμε αλλά αυτό εξαρτάται από τους εταίρους μας. Εμείς δεν θα πούμε όχι. Στην τελευταία απόφαση του Eurogroup μπορέσαμε και προσθέσαμε την έξης φράση: από τη στιγμή που η Ελλάδα αρχίσει να παράγει πρωτογενή πλεονάσματα τότε θα έχουμε και άλλο κούρεμα χρέους. Αυτό είναι παρά πολύ σημαντικό » είπε στη ΝΕΤ ο Γιάννης Στουρνάρας.

Όπως εξήγησε η Γερμανία δεν επιθυμεί ένα νέο κούρεμα με τη μείωση της ονομαστικής τιμής των ομολόγων αλλά αυτό μπορεί να γίνει δυνατό και με έμμεσο τρόπο, δηλαδή με μείωση επιτοκίου ή με μεταφορά τόκων και χρεολυσίων στο μέλλον.

ΠΗΓΗ: REAL.GR

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ :
ΜΠΑ; ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ..

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"