ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Επεισόδια στο Καράκας μεταξύ οπαδών του Μαδούρο και οπαδών της αντιπολίτευσης

Για 4 νεκρούς κάνει λόγο το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSΑ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα Τρίτη στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, Καράκας, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης υποστηρικτών της αντιπολίτευσης οι οποίοι αρνούνται να δεχτούν τη νίκη του Νίκολας Μαδούρο στις προεδρικές εκλογές.

Οι διαδηλωτές έκαναν λόγο για νοθεία, ενώ ο νεοεκλεγείς πρόεδρος διεμήνυσε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής πως όποιος επιλέγει να ασκεί βία, θα βρει μπροστά του το κράτος και το νόμο.

Όπως αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, στη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ των υποστηρικτών του Τσάβες (και κατ' επέκταση του Μαδούρο) και των υποστηρικτών της αντιπολίτευσης του Καπρίλες υπήρξαν και τέσσερα θύματα.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το επίσημο αποτέλεσμα, ο Μαδούρο συγκέντρωσε το 50,9% των ψήφων έναντι 49,1% που πήρε ο Καπρίλες.
ΠΗΓΗ: 
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΜΕ 10 ΚΑΙ 20 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΘΕΝ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΣΑΒΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝΜΕΓΑΛΗ  ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"