ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο
Ο πρώην επικεφαλής του Eurogroup παραδέχεται την ανάγκη χαλάρωσης της λιτότητας
Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο



 
Την άμεση ανάγκη χαλάρωσης των μέτρων λιτότητας στις χώρες που πλήττονται από την κρίση και ειδικά στην Ελλάδα επισήμανε σε ομιλία του την Τετάρτη στο κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου ο Πρωθυπουργός της χώρας και πρώην επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει πλέον τους έντονους ρυθμούς προσαρμογής», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούρου, ο οποίος μάλιστα εκτίμησε ότι η οικονομία της ευρωζώνης θα συνεχίσει να βρίσκεται σε ύφεση.

Αναφερόμενος στο φλέγον θέμα του τραπεζικού απορρήτου μετά και τις αποκαλύψεις για τις υπεράκτιες εταιρείες και τους φορολογικούς παραδείσους που έφερε στο φως η μεγάλη διεθνής δημοσιογραφική έρευνα - στην οποία συμμετέχει και η εφημερίδα «Τα ΝΕΑ», ο κ. Γιούνκερ, επιβεβαίωσε την πρόθεση της χώρας του, που θεωρείται ως ένας από τους οικονομικούς «παραδείσους», να περιορίσει το απόρρητο αποδεχόμενη την αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών με την ΕΕ από την 1η Ιανουαρίου 2015.
 
ΠΗΓΗ: http://www.tovima.gr
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
Ενας μεγαλος Ευρωπαιος πολιτικος, ενας καλος φιλος της Ελλαδας. Κριμα, να μην ειναι πρωθυπουργος της Γερμανιας

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"