ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ντάισελμπλουμ: Υπό όρους το 3ο πακέτο στήριξης



Ντάισελμπλουμ: Υπό όρους το 3ο πακέτο στήριξης
Η Ελλάδα ενδέχεται να χρειαστεί νέα οικονομική βοήθεια από την Ευρωζώνη καθώς υπάρχει ρεαλιστική πιθανότητα η χώρα να μην μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στις αγορές έως το 2014, αναφέρει σε επιστολή προς το ολλανδικό κοινοβούλιο ο υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Nτάισελμπλουμ.

«Μετά το τέλος της περιόδου του τρέχοντος προγράμματος, έως το τέλος του 2014, υπάρχει μία ρεαλιστική πιθανότητα η Ελλάδα να μην έχει πρόσβαση στις κεφαλαιαγορές και να χρειάζεται επιπλέον βοήθεια»,σημειώνει ο κ.Nτάισελμπλουμ, στην επιστολή την οποία απέστειλε απαντώντας σε ερωτήσεις που του έγιναν με αφορμή πρόσφατη συνέντευξή του στην οποία δήλωσε πως η νέα βοήθεια προς την Ελλάδα είναι αναπόφευκτη.

Ο κ.Nτάισελμπλουμ προσθέτει πως η κατάσταση της Ελλάδας θα αξιολογηθεί κατά τη διάρκεια του 2014, όπως συμφωνήθηκε το Νοέμβριο από τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης.

«Προφανώς, ένα νέο πρόγραμμα στήριξης θα περιλαμβάνει επαρκείς όρους», αναφέρει ο πρόεδρος του Eurogroup.

πηγη :http://www.oroskopos.tv

Το σχόλιο μου:
Ο ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟ 2014; Ε ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ. ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΕΛΟΣ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"