ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ομολογία Σταϊκούρα για το χρέος

Ομολογία Σταϊκούρα για το χρέος

Το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο, παραδέχεται ευθέως ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. «Ας μην αυταπατώμεθα, η προοπτική να καταστεί βιώσιμο το δημόσιο χρέος χωρίς ουσιαστική παρέμβαση, λόγω της βαθιάς και παρατεταμένης ύφεσης, είναι προβληματική», δήλωσε σε συνέντευξή του στα «Επίκαιρα». «Πρέπει να ληφθούν αποφάσεις ελάφρυνσης του δημόσιου χρέους.
Προφανώς ο τρόπος αντιμετώπισης μπορεί να βρεθεί. Θα τον συζητήσουμε» πρόσθεσε, ευθυγραμμιζόμενος με τους Ευρωπαίους αξιωματούχους που μιλούν για πιθανή επιμήκυνσή του.
Παράλληλα αφήνει ανοικτό και το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο δημοσιονομικό κενό μετά το 2014, το οποίο όμως δεν πρέπει να καλυφθεί με νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και από πρόσθετες φορολογικές επιβαρύνσεις.
Τέτοια πανηγυρική ομολογία πλήρους αποτυχίας του μνημονιακού προγράμματος και μάλιστα από καθ' ύλην αρμόδιο υπουργό, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περίμενε...

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"