ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ

Σαρκοζί σε Παπανδρέου: Είσαι ένας γα…μένος ψυχοπαθής


Πολλά έχουν ακουστεί για την περίφημη συνάντηση των G20 στις Κάννες τον Νοέμβριο του 2011, στην οποία συμμετείχε ως… γκεστ σταρ ο τότε πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Όμως πλέον υπάρχει και μία μαρτυρία που επιβεβαιώνει πως η πρότασή του περί δημοψηφίσματος στην Ελλάδα για παραμονή ή έξοδο από το ευρώ πραγματικά εξόργισε πολλούς.
Ένας από αυτούς ήταν ο Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος, όταν αντίκρυσε μπροστά του τον Γιώργο Παπανδρέου στη συνάντηση εκείνη, άρχισε να φωνάζει «είσαι ένας γα…μένος ψυχοπαθής» και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, πατώντας πάνω σε μία καρέκλα, στην προσπάθειά του να ανέβει στο τραπέζι, πριν τον σταματήσουν οι ψυχραιμότεροι.
Η μαρτυρία αυτή περιλαμβάνεται στο αδημοσίευτο ακόμα βιβλίο του τότε πρωθυπουργού της Ισπανίας, Ζοσέ Θαπατέρο, με τίτλο «Το Δίλημμα», ενώ επιβεβαιώνει και όσα ανέφερε την εποχή εκείνη η γαλλική εφημερίδα Le Canard Εnchaine, που σε δημοσίευμά της υποστήριζε ότι ο Νικολά Σαρκοζί ήταν εξοργισμένος με τον Γιώργο Παπανδρέου για την πρωτοβουλία αυτή, και έλεγε σε υπουργούς του πως “ο Παπανδρέου είναι μα…κας, πραγματικός μα…κας”.

ΠΗΓΗ:  http://www.koutipandoras.gr

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"