ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Πάγκαλος: Το ΠΑΣΟΚ έκανε όσα ρουσφέτια του αναλογούσαν

Πάγκαλος: Το ΠΑΣΟΚ έκανε όσα ρουσφέτια του αναλογούσαν - Δεν έκανα ούτε έναν διορισμό



Ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε τον όγκο των ρουσφετιών που του αναλογούσαν, λόγω της μεγάλης παραμονής του στην εξουσία, ανέφερε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, επισημαίνοντας ωστόσο πως ο ίδιος δεν έχει κάνει ούτε έναν διορισμό.
"Γνωρίζω και στην εκλογική μου περιφέρεια ότι γίνονταν διορισμοί. Εγώ δεν έκανα ούτε έναν. Άμα μου βρείτε έναν, θα σας κάνω μια μεγάλη παροχή σε σας και την οικογένειά σας. Να πάτε κάπου διακοπές", ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.
"Αλλά ξέρω οικογένειες, πέντε, έξι ή επτά ατόμων που είναι όλοι διορισμένοι από το ΠΑΣΟΚ στο Δημόσιο σε ορισμένες θέσεις και τώρα έχουν τον τρόπο τους -διότι δεν είναι τυχαίο αυτό- και είναι όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ. Διότι βλέπουν ότι έρχεται στην εξουσία", υποστήριξε.
Δεν παρέλειψε ακόμα να καυτηριάσει και τα περί σύμπραξης ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά και το "μέτωπο" Κωνσταντοπούλου - Μακρή ύστερα από τα όσα διαδραματίστηκαν στην ΕΡΤ.
"Ο κ. Καμμένος είπε ότι επί των εθνικών θεμάτων ψάχνουν έναν τρόπο να συμφωνήσουν (με τον κ. Τσίπρα). Δηλαδή, προσπαθεί μόνος του να περιορίσει τη διαφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ στα λεγόμενα εθνικά θέματα.
Δεν ξέρω τι εννοεί ο κ. Καμμένος με τα εθνικά θέματα και τι έχει στο μυαλό του. Μπορεί να θέλει να μπει στην Αγιά Σοφιά. Ή να μην μπούμε τώρα, αλλά αργότερα και να συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα μπουν μαζί στην επόμενη πενταετία", σημείωσε.

ΠΗΓΗ:  http://news247.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΕΜΙΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ...

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"