ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

1.000.000 ευρώ εφάπαξ για τον Δημήτρη Τσουκαλά της ΟΤΟΕ και του ΣΥΡΙΖΑ

1.000.000 ευρώ εφάπαξ για τον Δημήτρη Τσουκαλά της ΟΤΟΕ και του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Δημήτρης Τσουκαλάς εμφανίζει θεαματικό ετήσιο εισόδημα για τα έτη 2012, 2011, 2010: 840.000, 529.530, 102.670 ευρώ, αντίστοιχα.

Επιπλέον, δηλώνει δύο γενναίους τραπεζικούς λογαριασμούς, ύψους 650.000 και 350.000 ευρώ, οι οποίοι, όπως διευκρινίζεται, προήλθαν από το εφάπαξ που του καταβλήθηκε όταν εγκατέλειψε την τραπεζοϋπαλληλική του ιδιότητα – ήταν πρόεδρος της ΟΤΟΕ, επίσης.

Αποτέλεσμα αυτών των ποσών ήταν η εκτίναξη της ακίνητης περιουσίας του νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Στα έτη 2010 και 2011 εμφανίζεται να έχει αγοράσει 17 ακίνητα στην Αττική και στην Βοιωτία.


Διευκρινίσεις Τσουκαλά για το πόθεν έσχες του

Διευκρινίσεις δίνει σε ανακοίνωσή του για το πόθεν έσχες του ο Δ. Τσουκαλάς. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο επικοινώνησε το Capital.gr, διευκρινίζει ότι το ποσό του 1 εκατ. ευρώ δεν προέρχεται μόνον από το εφάπαξ του, αλλά και από αποζημίωση που έλαβε κατά την αποχώρησή του από ολλανδική τράπεζα στην οποία εργαζόταν (ABN Amro).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ομαδικό ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό unit linked πρόγραμμα που αφορά σε όλους τους εργαζομένους της τράπεζας σε ιδιωτική εταιρεία (Generali), με αποτέλεσμα να εμφανίζει υπεραξία κατά τη στιγμή της αποχώρησης του κ. Τσουκαλά από την τράπεζα όπου εργαζόταν.

Ο ίδιος προσθέτει ότι υπάρχουν όλα τα νόμιμα παραστατικά και έχουν καταβληθεί οι αναλογούντες φόροι και σε καμία περίπτωση το ποσό αυτό δεν προέρχεται από εφάπαξ βοήθημα που έλαβε από το Δημόσιο. Επιπλέον, διευκρινίζει ότι ο ίδιος δεν είχε ενδιαφερθεί ποτέ για τη «συνδικαλιστική σύνταξη», για την οποία δεν πληρούσε και τις προϋποθέσεις του νόμου.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, την ακίνητη περιουσία του, διευκρινίζει ότι μεγάλο μέρος της προέρχεται από κληρονομία και όχι από αγορά.

πηγή: Μαρίνα Μάνη - Αιμίλιος Περδικάρης, www.capital.gr ΚΑΙ http://www.dimokratianews.gr

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:  Ειναι που προερχονται απο τον λαο και κατανοουν τα προβληματα του μωρε.. ..

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"