ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Α.Σπηλιωτόπουλος: Δεν είναι πεδίο αντιπαράθεσης τα «πιστεύω» του Αλ.Τσίπρα

Σαφείς αποστάσεις

Α.Σπηλιωτόπουλος: Δεν είναι πεδίο αντιπαράθεσης τα «πιστεύω» του Αλ.Τσίπρα

Α.Σπηλιωτόπουλος: Δεν είναι πεδίο αντιπαράθεσης τα «πιστεύω» του Αλ.Τσίπρα
Σαφείς αποστάσεις από την επιλογή της ΝΔ να επιτεθεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις έλαβε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, υπερασπιζόμενος τη φιλελεύθερη φυσιογνωμία του κυβερνώντος κόμματος.

«Δεν νομίζω ότι είναι πεδίο αντιπαράθεσης το εάν ο κ. Τσίπρας πιστεύει ή δεν πιστεύει και πού πιστεύει. Αυτά είναι ζητήματα που αφορούν τον ίδιο και θα έπρεπε να είναι πολύ μακριά από την ατζέντα της πολιτικής συζήτησης ή να ανήκαν σε άλλες εποχές» δηλώνει ο κ. Σπηλιωτόπουλος στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

«Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση, η οποία απορρέει από τη συνείδησή μου ως φιλελεύθερου ατόμου. Δεν συμφωνώ επίσης ότι η ΝΔ επιχειρεί να ταυτίσει -και ενδεχομένως θα ήταν άστοχο κάτι τέτοιο- το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μες την τρομοκρατία» αναφέρει.

Στο θέμα των «πιστεύω» του κ. Τσίπρα αναφέρθηκε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνέντευξή του στη Realnews, λαμβάνοντας επίσης σαφείς αποστάσεις. «Είναι θέμα που άπτεται των προσωπικών δεδομένων. Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι η συνείδησή του επιβάλλει», ανέφερε.
Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: 
ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"