ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΔ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Αναστέλλεται η χρηματοδότηση φορέων που δεν έχουν απογραφεί

Περίπου 500 ΝΠΙΔ

Αναστέλλεται η χρηματοδότηση φορέων που δεν έχουν απογραφεί

Αναστέλλεται η χρηματοδότηση φορέων που δεν έχουν απογραφεί
Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει αποστείλει αναλυτικές οδηγίες προς όλα τα υπουργεία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απογραφής έως σήμερα   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )


Αναστέλλεται από 1η Μαΐου η κρατική χρηματοδότηση σε όσα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) δεν έχουν απογραφεί μέχρι σήμερα, όπως όφειλαν.

Εκτιμάται ότι πρόκειται για περίπου 500 φορείς -οργανισμούς υπουργείων, γενικοί και τοπικοί οργανισμοί εγγείων βελτιώσεων και δημοτικές επιχειρήσεις.

Όπως επισημαίνεται στην πρόσφατη έκθεση της Κομισιόν, μέχρι το τέλος Απριλίου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή των ΝΠΙΔ και η πληρωμή των εργαζομένων σε αυτά να γίνεται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.

Για όσα ΝΠΙΔ δεν απογραφούν, προβλέπεται αναστολή κρατικής χρηματοδότησης και των αμοιβών των μελών του ΔΣ τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εφημερίδας, μέχρι χθες, Τρίτη, είχαν απογραφεί περίπου 900 ΝΠΙΔ που απασχολούν περίπου 32.000 υπαλλήλους.

Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ: ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΥΡΙΑΚΟ.

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΡ'ΕΦΕΤΑΙΣ ΔΥΤΙ...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"